In ce an s-a nascut Iisus Hristos?
Stiti cumva ce inseamna O.P.N? Fundita! :)
URGENT! La ce categorie sa pun această întrebare?
Hei are cineva numărul de telefon al lui Chuck Noriss că vreau să il bat de sa il ia smurdu pentru că mi-a mâncat plăcinta? :)))
Mi-am facut si eu blog http://universul-nebuniei.blogspot.ro/ din plictiseala ce paree aveti? voi ajunge bogat ca bil gates cu el?
A fost odată un pește care trăia într-o baltă. *Ce viată are peștii ăstea".
Exista numele Vlad la feminin gen vladuta :) ps: raspuns mai detaliat nu doar un simplu nu
Ce are Adam în faţă, Eva are în spate. iar Ana are şi în faţă şi în spate?
O femeie avea trei fii născuţi la aceeaşi oră, în aceeaşi zi, în aceeaşi săptămână şi în acelaşi an. Însă aceştia nu erau tripleţi, cum este posibil?
De ce e întrebarea lui Fane recomandată, bă? De ce pun întrebarea asta aici?
Ce trebuie să fac ca să evoluez?
Eu cu tine si cu nimeni (nimeni e o persoana) construim o casa eu cu tine ies pe usa, nimeni iasa pe fereastra cine o mai ramas in casa?
Un lup o capra si o capatana de varza:intrebare cum le treci pe rand pe fie care ca lupul sa nu manance capra si capra sa nu manance lupul? ai voe sa treci doar cate unul
Mhm... http://i.imgur.com/Q00jj1h.jpg Hristos disponibil pentru o frecție, ce ziceți? :>
Te-am prins mâncând salam. De azi încolo nu mai suntem prieteni!
Sincer, n-am nici o intrebare. Aveti vreo intrebare?
Se stie ca inca de cand omul cauta in pesterii oamenii cautau sa evolueze... cum au facut ei asta si au ajuns sa fie asa de destepti? Pai au intrat aici : http://xat.com/oameniRAI Intrebare :...? (mai mult)
0Ai probleme cu postarile tale pe TPU? Nu stii cum sa faci lumea sa te recunoasca si pe strada?! Te incurci in taste si nu poti pune intrebari existentiale lipsindu- ti un vocabular decent, porcule? Suna-...? (mai mult)
Daca mananc ciorba de burta fac burta o.O
Unde mi-e telefonul?
Este un vanator si are un glont cum inpusca un leu o vulpe si un urs cu un singur glont
De ce si- ar pune cineva numarul de telefon pe un site cu intrebari, mai ales ca il poate vedea oricine? Cine a pus acele intrebari, ca єχcєєℓ nici macar nu s- a mai logat pe site de 2 zile...? (mai mult)
Eu urasc matematica.Cine-i cu mine?
Daca 3+2=5 de ce nu unicorn?
Ce trebuie să fac ca lumea să mă considere un om turbat?
Dupa mult timp petrecut pe aici, nu mai vreau doar sa raspund la intrebarile din comunitate. Imi doresc sa va si aud, asa ca hai sa va dezleg misterele lumii la telefon. Vreti sa aflati ce culoare a ...? (mai mult)
Ia de aici! Comentarii?
nu stiu ce sa intreb.Ma ajutati?
Stie cineva un videoclip ca asta: cica era unu imbracat intr- un animal si s- a pus dupa o usa.Un tip intra in camera, se pune la calculator si isi face treaba.Ala stinge becul si se pune dupa usa :))...? (mai mult)
Http://i.imgur.com/Y29kq5P.jpg Eu credeam ca wikipedia e site serios... Cum dracu' au aparut aberatiile alea acolo? :-?
Cine vrea sa auda un banc? Logic ca nimeni, asa ca il spun: "2 vaci pasteau pe luna. Una o intreaba pe cealalta. Cealalta scoate termometrul din buzunar si spune ". Dau funda pentru cine stie unde gasesc...? (mai mult)
Cum ajung în mijlocul peluzei semnele cu "nu călcaţi iarba"?
V-a fost dor de mine? V-a fost?!
Vreauu cele mai bune glume despre corpul uneii fete va rog
In prun sunt prune, jos nu sunt prune. Scutur prunul. Jos nu sunt prune, in prun nu sunt. Cate prune au fost in prun?
Cum se spune corect:Pana de vulpe la palarie sau pe palarie?
Ce invata mai intai un elev cand merge la scoala?
Peştilor li se face vreodată sete?
Nu vi se pare ca astora de la Te Pui Cu Blondele? li se soptesc raspunsurile? Nu ma refer la blonde, ci la VEDETE.
Buna TPU. O intrebare de logica: doi oameni gasesc o comoara si nu vor sa o imparta, asa ca isi iau un punct de reper si cel care ajunge ultimul cu calul acolo castiga comoara. regulile erau urmatoarele:...? (mai mult)
De ce "sutien" e la singular si "chiloti" e la plural?
Http://i.imgur.com/AskU5y1.jpg :))))
Ce faci? Cel mai amuzant raspuns va primi fundita! :)
Care este diferenta dintre 60 de ursi bruni si 50 de ursi bruni?
Ce parere aveti:http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCAQyCkwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DCszYLCc6yqI%26feature%3Dkp&ei=Rn2hU- vnAonnygPMsYLwAg&usg=AFQjCNGmOy15DTbMW3sFtZ59DlmNiQXmWw ...? (mai mult)
Hei :) Cine stie bancuri gen: Un peste cauta sa angajeze niste cu*ve. Merge la prima, ii arata o banana si o intreaba ce e aia. Ea ii raspunde "O banana". MErge la a doua, ii arata un mar, si o intreaba...? (mai mult)
Uitati lista de utilizatori care raman corigenti pentru ca nu au invatat/respectat regurile de pe TPU: www.tpu.ro/utilizatori-suspendati/
Bună,am o gravă problemă. Atunci când închid ochii nu mai pot să văd.Este norma? Ce-aș putea să fac? Am încercat deja sinuciderea dar nu a mers.
Cum se numeste aplicatia care poti sa pui fantome in poze.nu photoshop. FUNDA
Imi puteti da niste rime/poezii despre vara?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alina Eremia
Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!