Da dislike, nu ne suparam Cat tu faci hate, la Hollywood ne relaxam Da dislike, nu ne suparam Orice ai face, pe YouTube noi tot postam https://www.youtube.com/watch?v=Ww6PTX5ttWU
De ce "sutien" este la singular iar "chiloți" este la plural?
10=11 Cine isi aduce aminte semnificatia, din pdv grafic?
De ce tot ma urmareste una cu vreo 2, 3 conturi?
Discutie azi intr- o statie de autobuz. Un barbat si doua femei. Prima femeie il cunostea pe barbat si il intreaba: trebuie sa vina o masina, cand vine? Barbatul raspunde: la fara douazeci, pentru Tudor...? (mai mult)
Cine ar învinge într-o bătălie fictivă dintre jandarmi echipați complet și ciobani cu bâte
Cine este cel mai de temut român: Adrian Beleaua Corduneanu, Gore de la Cluj, Marius Csampar, Nuțu Cămătaru sau Dan Ilie Ciobotea?
Cine este cel mai antipatic personaj din lumea mas media : Serghei Mizil, Mariana Moculescu, Nikita, Narcisa ( fostă Lingurar/Guță )?
Care a fost primul cuvânt al lui Bulă?
Care este cea mai prefăcută femeie dintre Gabriela Vrânceanu Firea, Andreea Esca și Andreea Marin?
Ajung in iad daca torn o doza de Coca-Cola într-una de Pepsi? Oare o să îmi ierte Dumnezeu un asemenea pacat? :(
Cum e diminutivul de la Bulă - Bulică sau Bulişor?
Ce inseamna "Romania is a stupid country"?
Sărat sau acru?
Mai trăiește cineva pe aici?:))
GHICITOARE: Ce poti atinge cu mana stanga dar nu poti atinge cu mana dreapta? Sau: Ce poti atinge cu mana dreapta dar nu poti atinge cu mana stanga?
Adevar sau provocare? Adevar sau provocare?
Ma ajutati cu o ghicitoare! Are toartă si trece apa si ramane! Vreau repede raspunsul
Poate cineva sa îmi spuna niste bancuri care sunt amuzanete? Am căutat pe internet dar nu au fost amuzante deloc.
Maimuțele se relaxează permanent, mănâncă când vor, dorm când vor, se joacă, fac sex cât le place, nu le pune nimeni să facă nimic, n- au nici un fel de griji... Care e avantajul nostru...? (mai mult)
Vreau mesaje de despartire amuzante
Salut,cine ma face sa rad.Va primi funda
Hei You! TPU! Asta- i prima mea întrebare, grea de tot. Primesc eu pe adresa de email de acasă o scrisoare amuzantă, că e tradusă cu Google. O să o și trec la amuzante. Tipa zice că mă știe...? (mai mult)
Caut un meme, plotul era ceva gen : "cand lucrurile nu puteau fi mai rău" sau "după ce a pierdut totul" "sotia lui a murit de cancer" sau "a murit" Era ceva om care plângea pe canapea, daca cineva...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste ghicitori, glume despre cerebel.
Salut. Un coleg de clasa s- a gandit sa- mi faca o farsa acum cateva zile si a comandat niste prezervative pe numele meu Eu m- am razbunat si am comandat si eu un vibrator pe numele lui. Se poate...? (mai mult)
Vreau sa fac si eu un video si nu stiu sigur daca pot filma in Mall (Verranda/Mega Mall), ma poate ajuta cineva?
Ghicitoare: mi-a pus-o cineva "Ce este negru la alb?" Indiciu: raspunsul este in cartea lui Hitler
Este ciudat dacă m-a văzut mama certandu-mă cu cartofii prăjiți? Era la ușă și nu știam, iar eu îi înjuram în continuu pentru că m-au enervat foarte tare.
Știe cineva ce fumau cei 7 pitici când mergeau voioși la muncă, fluierând și cântând?
As vrea sa invat acel grozav picaj de atac. Cum se face?
Bună! Își mai amintește cineva jocul acela din copilărie în care trebuia să știți substantivele, verbele, adjectivele, predicatul etc? Prima propoziție era "Bunicul stă în baie" parcă....? (mai mult)
Dacă ar fi să alegi între o bere rece sau o oră de shopping cu iubita, ai prefera la doză sau la sticlă?
Ce face un barbat in fiecare zi iar femeia odata pe an?
Sunt baiat si o sa ma intalnesc cu o fata; sper sa ii placa ce am pentru ea, eu o am asa cam mare, cum va place mai mult fetelor? Adica daca va place mica, mai tai din ea. Am cules- o acum seara ...? (mai mult)
Jocuri distractive pentru minim 5 oameni...jocuri distractive. Să nu fie într- un fel incomode. Și aveți idee cum sa ne jucăm detectorul de minciuni fără un detector de minciuni? Cu ce putem înlocui...? (mai mult)
O supriza https://www.youtube.com/watch?v=cjk50H2ldEs
Pune-mi o intrebare, si primesti un pumn de seminte ( in mutra ) :D
Salut, îmi poate spune și mie niște bancuri scurte sa fie gen ca asta : Știi bancul cu iarba? IarbaG p în gura ta. Sau sa fie gen ca asta : știi bancul cu buretele? Sterge o. Ms
Mai Ioane,dar tu cand mergi la femei? Ion raspunde:Am sa-ti zic adevaruri, ca ma macina demult.Eu intotdeauna merg la femei,cand e ocupat la barbati, ca nu mai pot tine in mine.
De ce nu se mai vede luna pe cer?
Intrebari pentru am n-am
Am o întrebare, daca am făcut o terță cu un joly ( să zicem 2 de 13 și un joly) și am cărțile de culorile care lipsesc, pot sa le lipesc și să refolosesc joly- ul? Mulțumesc! Dau...? (mai mult)
De ce lumea il numeste pe 32 decembrie 2018 si 1 ianuarie 2019?
Caut glume de șantier
Am o intrebare mai delicata. De ce lungimea penisului este egala cu lungimea degetului mare(de la baza lui) si de ce lungimea talpei piciorului este egala cu lungimea antebratului? Vreau sa...? (mai mult)
Adevar sau provocare? fara injuraturi
Era o româncă care urează un an nou fericit in engleza si zice " kiss u " " love u" " ma trend " cum dau de video ala?
Dacă o femeie recunoaște că nu are dreptate, are dreptate?
Unde e monica mea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati