Ce imi recomandati?
Azi am prins o soparla micuta si am vrut s-o prajesc dar prietenii mi-au zis ca mai bine nu. Daca as fi mancat-o as fi fost ok? Si e ok sa mananci soparle? (Eram intr-o excursie in padure)
Deci (fara deci) am lucrat un pic la un discurs pentru ultimul clopotel. Vreau sa stiu ce credeti. Suna cam asa: " Salut fraierilor! Vreau sa stiti ca a fost o onoare pentru voi sa ma aveti coleg 8 ani...? (mai mult)
Daca ati avea o forma de cancer incurabil si singura metoda prin care puteti supravietui este sa ascultati o ora de one direction pe zi...ce culoare ar avea sicriul?
Tu cat de seducator esti?
La stirile T/A se pune urmatoare intrebare: Ce ati alege: sa stati in casa la calculator sau la televizor si sa leneviti ori sa iesiti cu prietenii prin oras la o pizza?
Ce inseamna FILF?
Cu cine semeni?
Daca ati vrea sa va transformati intr- un obiect, animal, stare a naturii, ORICE, ABSOLUT ORICE DIN LUMEA ASTA! in ce v- ati transforma? :> de ce? Eu prefer sa nu ma transform in nimic... Am deja...? (mai mult)
Cu ocazia ca peste un an se lanseaza mk10, propun sa facem o competite de lupte. Castigator va fi ales de T/A - isti. De exp : Crucified vs Exceel. Intrebare : - Ce fel de inghetata va ...? (mai mult)
Voi stiti ce mai face bunul meu prieten, Basescu? Cum a trecut peste intamplarea aia in care a fost scuipat?
Doamna de matematica ne-a dat o problema la olimpiada: "Doi ollteni trecura oltul inainte si-n apoi.Mai apoi trecura doi.Cati olteni trecura oltul inainte si-n apoi?"
Oare cine posteaza intrebari pe TPU cu numele TPU.ro?
Cat de Seducator/e esti?
Azi de dimineata ma spalam pe fata si mi-a intrat sapun in ochi. Mi-am bagat capul sub robinet. Dupa am dat cu capul de el si am uitat cum ma cheama. Cum ma cheama? e urgent!
Stie cineva cum se numeste serialul acela de pe Acasa? Era cu Maria Ferrera indragostita de un ingrijitor de cai, Armando.Cei doi aveau o idila, dar mai exista si Jose, care o banuia si era suspicios.Ea...? (mai mult)
Provocarea:Să facem o poveste din 3 cuvinte.(fiecare spune 3 cuvinte și continuă ce a spus anteriorul, apoi vedem ce obținem!
Ce se intampla daca pierd un episod din Suleyman Magnificul : Sub domnia iubirii?
Buna TPU. Care e traba cu ANTIDOTUL de la telefoanele V1 Viper? E ceva in sticluta? Si daca e, ce e?
Am intalnit o fata aici pe TPU si dupa cateva discutii am decis sa ne vedem. Mi- am pus cea mai buna camasa pe masa de calcat, i- am facut cute, linii, mansoane. Apoi am luat o sticla de vin si i- ...? (mai mult)
Se pare ca avem o invadatie de capuse. Voi cum va aparati? Cel mai amuzant raspuns primeste funda.
Primul lucru pe care-l faci dupa ce dai coltu'?
Deci. cum să incep. sunt foarte speriată în primul rand. Eu sunt metalistă, il admir foarte mult pe Andy Sixx și printre trupele mele preferate se află și Asking Alexandria și Suicide Silence. ...? (mai mult)
Cum fur sclipici de la Natu? E urgent!
De ce aluna pe care am băgat-o în gură dansează? :-?
Buna, TPU.Am o sora mai mica, are 14 ani (eu - 40) si am o problema cu ea, de aceea apelez la ajutorul vostru… Sa va povestesc ….Azi noapte am dormit pe canapeaua din sufragerie, ca la mine in ...? (mai mult)
Voi cum ati fi reactionat daca cineva va punea piedica? http://www.220.ro/farse/I-A-Dat-Palme-De-Le-A-Simtit-Tot-Neamul/fdiUfcyUv0/
Va roooog imi spuneti si mie niste bancuri la care ati ras mult? va roooog...
Cipinepe stipiepe sapa voporbepeapascapa lipimbapa papasaparepeapascapa? :)
Ai primit o sticla de vodca in cap! Cum te simti?
Buna seara, doamnelor, domnilor, Alexandra, Nelul, trivia/amuzantilor si restul de utilizatori de pe TPU! Dupa postarea de ieri a lui NoobSaibot m- am hotarat sa facem o categorie care sa mai duca...? (mai mult)
toc-mai mi-am cumparat o tableta si de 10 ore dau cu ea de pereti si tot nu gasesc butoanele ce sa fac? :| cel mai amuzant raspuns primeste FUNDA :*!
A fost odata un samurai ninja ce voia numai sarmale. Intr- o buna zi gasi o farmacie. De acolo is cumpara cartofi la juma de pret. Ei bine eu va ofer ..cartofi gratis! ei se gasesc la farmacia : http://xat.com/oameniRAI?p=6) ...? (mai mult)
Cum arata moaca ta?:))
RIP T/A dc îmi faci asta dc? plâng
Daca ai fi varcolac care ar fi simtomele pe care leai avea? Dau fundita.
Cand poate veni youtube sa ma filmeze? Am trimis niste emailuri la youtube sa vina sa ma filmeze si pe mine, dar inca nu am primit un raspuns, stie cineva daca sunt prea ocupati sa ii filmeze pe altii...? (mai mult)
Damn it! Mi-a cam tras-o la faza asta. http://imageshack.com/a/img839/6958/c7rj.jpg
Buna, TPU.Anu` trecut n- avem cont aici, deci nu stiu ce s- a discutat despre faza aia cu meteoritul din Rusia, asa ca vreau sa va intreb si eu ceva:toti zic ca bolovanu` ala a fost spart de- o racheta...? (mai mult)
Bani viața sau mustața?
Care- i cel mai amuzant user de- aici? Dar cel mai tont? Motivul întrebării: am o vechime de doar 3 zile pişăcioase şi vreau să- mi pun nişte pile. P.s.: Sunt single şi hipersexy, ...? (mai mult)
Cand vom fi superiori?
Va plac liceele in care profesorii n-au cuvant? In care sunt luati la bataie de elevi?:) Mie imi plac, voua? :D
De ce sunt uni pe aici asa bagatori in seama si de seama fara sa-si dea seama?
Stirile T/A : In timp ce T/A trece printr- o perioada grea (numai 13 intrebari azi), unele persoane viseaza ca vor ajunge superstaruri http://www.tpu.ro/conversatii/voi- credeti- ca- in- viitor-...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva numele fetei din poza aceasta http://s22.postimg.org/3w115x0f5/DY1_PL2_L.jpg? Mulţumesc anticipat!
Cine ma ajuta sa populez o comunitate? Ofer grad administrator celui care aduce membri. Forumul este WwW.GlonT.Ro/Forum | Momentan contine doar un server de samp, in trecut am avut mai multe...? (mai mult)
Am şi eu nevoie de câteva întrebări de amuzament dar cu patru răspunsuri. Să fie cu bun simţ şi vreau cât mai multe! Mulţuu'! PS.: Vreau să îmi scrieţi cele patru răspunsuri...? (mai mult)
Ziceti- mi faze tari de la voi din clasa cand profesorul va cearta si unul il ia la misto :)). Si intamplari de la scoala cand va bateti joc de profi si tot tacamu: Incep eu, deci la mine in clasa e unu...? (mai mult)
Cand v-am mintit eu pe voi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!