Care este bancul /gluma la care ati ras cel mai tare? :D
Voua va place ora de limbha romna? Heu iio ador.Cumparati u diktionar?
Ultimele stiri ale vremii pe PRO TV! In Ungaria : cer senin ...? (mai mult)
Dacă sperii un om și face infarct, oare vei face pușcărie?
Unde sunteti cu totii?!? de ceva vreme nu mai vad intrebari anormale si idioate care sunt pune pe T/A! ce s-a intamplat? DACA MAI TRAITI TREBUIE SA FACEM CEVA
Hey,stie cineva glume capcana de genu: -Cum se inmultesc aricii? -Foarte atent
Nu stiu daca ciorapii cu chilot se iau pe maini sau pe picioare! Va rog spuneti-mi pentru ca am vineri un banchet!
Sunt disperata! Sa ma ajute cineva. ma uit in continuu la filme cu pinguini si ii vad peste tot! De curand mi-am cumparat unul dar nu prea ajuta... :( Va roooog ajutati-ma!
Stie cineva de unde pot cumpara 20 de pinguini? Am mare nevoie deoarece prietenul meu e din Alassca si doar ce i-au murit 20 :(
Mai da careva maine teza la romana?
Am o mare problema de sanatate. Atunci cand inchid ochii, vad negru. Ce pot sa fac?:((
I have a big question: -Ce a fost primul: oul sau gaina cat despre zebre...hmmm sunt negre cu dungi albe sau albe cu dungi negre? o.O O.o
Vreau si eu niste bancuri seci scurte. Cel mai tare primeste funda
Dati-mi replici de genu,, daca tac ma inadus" Dau funda
Cum se fac armele
Pe voi va doare lenea?(fara jigniri)
Dati-mi si mie poze amuzante cu derp
Sunt un caprior talentat... Puteti sa jigniti ca(...), chiar imi place. Sper sa ma injurati in cel mai rau hal. Talent. http://i.imgur.com/CBn1Ns2.png
Ce marca de tigari e aia 'Fumatul dauneaza grav sanatatii'?
Asa se pierde timpul mai nou? ( ce credeti despre replica asta? )
M-am plictisit sa ma plictisesc de plictiseala asta plictisitoare. Daca stie cineva genul acesta de fraze, vreau sa imi scrie.Dau fundita la cine imi zice o lista cat mai buna! :D
Vremea va fi in general frumoasa luni si se va incalzi usor, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 26 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, averse si desarcari electrice,...? (mai mult)
Buuuuuuuuuuu Sunt o pastaie :D Mananc castraveti Si cumpar telefoni care ma vre?:>
Imi explica si mie cineva cum naiba postez a intrebare pe site-ul asta?!?!?!
Daca da, de ce nu? pentru ca nu sau pentru ca da?
TPU, dau funda! Cum ma fac invizibil?
Ce viteza de uploading are o planta? Cand am pus-o sa downloadeze AION s-a ofilit:( E ceva anormal?
Ce ati face daca ati afla ca un prieten din grupul vostru e homo sapiens?
T/A, am o ghicitoare pentru voi :> Cine merge pe apa si nu se uda? de ce? FUNDA! P.S: Nu e umbra, nu e lumina, nu e ceva lichid, nu e ceva gazos :P Sau alte chestii de genu' :) O sa va ...? (mai mult)
Sunt fată, eu de ce nu am barbă ca și Conchita Wurst? Sunt anormală? [T/A]
Voi ce va doriti?
Ce e aia TPU? Cine imi explica? e ceva cu tampoane pentru? sau termopane plastice? ce e?
Il citez pe al9264 cand acesta era cu o luna mai tanar:"azi e maine".Ce credeti?
Am vazut azi reclama aceasta de sute de ori cu Nutella si m-am gandit....sa pun intrebarea: Cui ii place Nutella? :)
Ati vazut ca daca ploua si esti afara te uzi?
Vreau si eu o sceneta amuzanta... va rog frumos...dau funda celui mai implicat si celui ce imi va da o sceneta amuzanta si frumoasa
Cine ești și de ce mă spionezi să vezi ce întrebare am pus?!
Ce vrei mă? Ce nu îți convine?!
Cine este şmecher?
Se poate incarca bricheta cu spray?
Stiai ca Mercador devine OLX?
Cine dracu a inventat sobolanii?
Meow? ă? meowwww
De ce se zice de aceia ce vor a trece cerul ca cer ceea ce cei tenace ca pot cerui ceea ce cei ce vor a trece cerul vor a recerui? Oare ce-i cu ce?
De ce mere si nu pere?
Pariez pe 5 mild. $ ca nu ghicesti la ce nr. ma gandesc.
Acum e acum...Cât de retardat sunt? :)
Niste cuvinte amuzante in franceza (gen coul, poule, soutien) care in romana sa sune funny? sau jocuri de cuvinte in franceza?
Imi dai si mie cancer pe gratis? Pe al meu l-am dat la saraci.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.