Ce porecle pentru fete stiti? dar amuzante Funda la cele mai multe
Dau funda celui care imi scrie cea mai stupida intrebare.
Oameni rai. Sunati la 112 si varu va rezolva. Sau puneti anunt pe mercador (OLX) ca vreti sa nu mai mergeti la spital/scoala/inchisoare/acasa/gura pisicii/ciocolata si da. De ce tot pun intrebari...? (mai mult)
In univers sant corpuri ceresti, si corpuri contondente?
Am scris ceva aici : http://www.wattpad.com/49342832- tipuri- de- oameni- tipuri- de- ras sper sa va amuze, daca va place poate comentati, sau votati (apasati pe steluta).Nu va oblig, doar daca va...? (mai mult)
Gata cu Claudia, acum sunt Trollchu San invatatorul vostru de a prinde pesti din veceu, care e primul? Preturile sunt asa: Vrei sa inveti - Nimic Vrei sa prinzi pesti - imi dai 2 pinguini Vrei sa...? (mai mult)
Vreau să bag 5 persoane în portbagaj la maşină ( maşina e Dacie), credeţi că mai încap şi eu dacă mă înghesui un pic?
Ştie cineva cum se numeşte doza de la MIkey has cu un pisoi care sare şi spune "ştii pea aia cu cam aşa? cam aşa o flocoşesc pe mă-ta!" :))) fundă!
1) Cum pot ajunge la 112 de ani fara elixire? 2) De ce numarul 112 e asa de misterios? 3) Cat face 1+1+2?
Oare o sa ma casatoresc cu Gheorghe? Ma numesc Vasile eu cred ca ne potrivim mult. Suntem impreuna de 2 ani sa mentionez ca e foarte bun la pat! P.s intrebare la caterinca cel mai haios raspuns primeste...? (mai mult)
Nu că-s drăguți? :o3 ______________________________________ http://m.youtube.com/watch?v=nX1YzS_CYIw# ______________________________________ MEOW!
Ma intrebam si eu cat de prost e Digital112? Nu am nimic cu el dar voiam si eu sa aflu. Dati-mi va rog un test de inteligenta pentru el ca sa il pot ajuta putin. FUNDA!
Ba, voi stiti ca a aparut DLC la Outlast? Sau ca domnu eu face teme la romana? Sau ca minecraft are 69 de ani?
de curand categoria Religie arata altfel: http://i.imgur.com/qH9NEG5.png E un semn sau asa va apare si voua?
Voi ce faceti noaptea?
Vreau sa va anunt, daca pot sa va intreb ca n-am prieteni pe TPU, Fac si eu niste prieteni?
Ce vei face ieri?
Am vazut acum ceva timp o fetita, care a pus o intrebare pe TPU, legata de cum s- ar putea transforma si ea in vampir. Cineva ii raspunde astfel "trebuie sa mangai un gras pe burtica". =)) Cel mai...? (mai mult)
Nu va luati telefon s5. Tocmai mi-am luat si nu am reusit sa agat nimic fete. E teapaaaa! Mai bine imi luam Dacia.
cine stie niste link-ri interesante pentru cei care isi da like la propriile postari?
TPU, dau funda! Care este bancul/gluma care o stii cea mai amuzanta este...
E un concurs la mine la scoala in care trebuie sa fac o poza cu ceva care are legatura cu matematica... E ok daca fac un selfie cu domn profesor de mate?
Radem,glumim dar, pe cine caftim?
TPU, dau funda! Vreau sa rad, cel mai tare banc care il stiti voi este...
Voi ce mancati inainte de a merge la scoala sau la liceu? Eu de exemplu mananc 2 baterii Duracel, deoarece imi dau un plus de energie mult mai mare decat mancarea obisnuita. :)
..Cum se numeste acest gen de banc ghicitoare nu stiu cum sa ii zic! Genul asta. Cica furnica si furnicoiu se plimbau pe bicicleta. La un moment dat furnicoiu s- a oprit! De ce s- a oprit furnicoiu?...? (mai mult)
Daca prezervativele pot avea aroma de fructe, fructele de ce nu pot avea aroma de prezervative?
Mă primiţi şi pe mine la t/a?
:- * Care imagine vă place mai mult? http://www.wordans.com/wvc- 1329723247/wordansfiles/images/2012/2/20/126271/126271_340.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_lvyh7zZjCd1qag0ido1_500.jpg ...? (mai mult)
Cand eram mic... continuati voi :> cel mai tare raspuns primeste fund(a)
De ce nu putem manca guma de mestecat?
In spatele unui tufis in parc se aude : - Bag- o! - Stai s- o mai pup! - Bag- o! - STAI S- O MAI PUP, AI RABDARE! - Bag- o odata! Keep calm perversii... Doua babe isi inmormantau pisica!? (mai mult)
Ce legatura are un cub de gheata cu o camila?
Https://www.youtube.com/watch?v=jus7S5vBJyU N-am vazut ceva mai complex in viata mea. Si habar n-am daca ar fi trebuit sau nu sa pun asta la categoria 'Muzica'.
O sa fie comic con in curand si eu nu am bilet. Se poate cumpara de la intrare? funda.
Vreau sa cant o melodie de a lui Fuego, sper ca voi reusi, fiti pe faza. Impodbaste muma briza, ca hanza val val val val...Si altele.
Intr-un cos sunt 3 mere verzi, 3 mere galbene si 3 rosii. Cite mere sunt in cos?
Imi ziceti niste bancuri super? dar sa nu fie prea lungi :)
Ce e cu numarul 69? Oriunde ma uit il vad! Daca ma uit la tv il vad pe un tricou pe masini, chiar si cand ma joc cod K/D 1.069, sqad points 69.Chiar si cand am vz vid de la mel Im Happy cantaretul avea...? (mai mult)
Sunteti fericiti ca vine iarna?
Tu cat de tare o dai?
Converse, Chuck Taylor sau All Star?
Care sunt cele mai amuzante glume pe care le-ati auzit sau citit? Cea mai lunga lista cu bancuri primeste FUNDA. :)
Ştiu că a trecut Paştele...dar am şi eu o întrebare: Deci noi vopsim ouăle de păsări...dar de ce nu ne putem vopsi ouăle de Paşte? :-?
Colegul meu de banca vorbeste cu porumbeii care se aseaza pe pervaz in timpul orelor. Cum sa ii dau o mana de ajutor sa nu mai vorbeasca cu ei?
Care stie niste bancuri amuzante ca am cam ramas fara care imi zice cel mai amuzant banc ii dau funda nu conteaza cu sau fara prostii ms va pwp
Saalut! Ma numesc ****** si am 8 ani si am o problema! Un coleg a spus ca daca bag in gura un cocos imi da numarul lui viollata! Ce fel de cocos trebuie sa bag in gura? Sper sa nu fie o teapa...Voi ce ...? (mai mult)
ce lucruri amuzante ati facut daca ati fost somnambuli? Cel mai amuzant raspuns primeste funda :D
Era o poza pe facebook cu "noi avem o armata...Noi il avem pe Ivan!" si unde scria asta cu Ivan era un tip cu multe pusti in spate...Link va rog?
Deci noi bem apă pe sus şi iese pe jos... Dar de ce nu bem apă pe jos şi să iasă pe sus?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)