Cum sa fac un lansator de hartie igienica? 3:)
M-am plictisit.Cine vine cu mine sa cautam un unicorn? :-*
De ce dupa ce fac dus si imi frec picioarele unul de altul ma simt... excitat? :(
Care e asemanarea dintre un emo si o maioneza? Daca nu e batut cum trebuie, se taie! Amuzant pentru cei ce nu sunt emo. Dar voi cei ce sunteti emo, cum va simtiti? Crede-ti ca e amuzant?
De ce albul nu e negru? Fund(ă)!
Ajutati-ma va rog am o mare problema :(( Cand inchid ochii. nu mai vad... ce pot sa fac?
Ce s-a intamplat cu T/A?! Unde sunt vremurile cand ma stricam de ras la unele raspunsuri? WHAT THE HELL HAPENED? P.S: Funny=FUND(A)
Stimati utilizatori TPU cu ocazia celor 7 anisori pe care ii voi implini, voiam sa va intreb daca puteti sa-mi spuneti cum aflu cat de prost sau in cel mai rar caz posibil inteligent sunt. FUNDA
Cum s-ar simti o piatra sfaramata cu dintii tai?
Salut, peste cateva zile implinesc 7 anisori, ce cadou trebuie sa-i cumpar invatatoarei?
TPU, eu innebunesc. X_X Nu mai inteleg nimic! Vad numai 69, si vb foarte serios! ma uit sa vad cat exp mi- a dat dupa ce l- am batut pe ala: 69. Am facut lv 69 pe un joc, si imi da un plus astfel...? (mai mult)
Ursuletul meu de plus sa constipat de 2 saptamani. Ce sa fac? M-am gandit sa ii fac clisma, dar daca moare ce ma fac? Ce sa fac va rog ajutati-ma, cum sa fac sa nu mai fie constipat? Sunt disperat!
Stiti unde pot gasi vine ul ala romanesc cu un tip ce spune ca transporta c**at cu avionul? L-am cautat deja pe youtube si nu il gasesc...
Am cumparat un killogram de cartofi si unul dintre ei este ateu...cum il pot aduce pe calea lui Iisus? Adica el a pacatuit si nu stiu daca il iarta :(
Ce ascund eu in portbagaj?
Am nevoie de niste replici amuzante gen: "Hai ma, nu ma face nebun ca ma supar si te bat cu coditele de la corcoduse" Dau funda;)
De cati ani faceti sex?
Astazi am reinceput sa joc conquistador, acum insa mi se cer niste resurse pe care nu pot sa le cumpar si nici nu ma mai lasa sa ma joc. Ce s-a intamplat?
Buna seara. Astazi cand am deschis fereastra am vazut ca? (mai mult)
Cum sa fac si eu ca sa fac?
Cine stie sa vorbeasca in orice limba?
De ce supa cu taitei e verde?
Mi-am cumparat un kil de cartofi, dar am descoperit ca unul din cartofi din sac e ateu si a pacatuit mult la viata lui. Cum pot sa il aduc pe calea lui Iisus?
Ziceti-mi si mie niste bancuri faine :). Cea mai buna primeste funda :x
Acum 10 minute am intrat pe un site (am uitat cum se cheama) si mi- am facut cont... si am uitat parola. Imi poate spune si mie ce parola mi- am pus? (de ce citesti ce e in...? (mai mult)
Hei,am o foarte mare problema :(. Tocmai m-am zgariat intr-o paine Ce ma fac? :((
De ce toată lumea crede că Robert Cazanciuc e fag'?
Ana are mere.Radu are prune.Cum pot fura prunele lui Ana?
Ce glume cu culmile știți? :)
Am mancare dar vreau sa beau! Cum fac asta? Ajutati-ma, e urgent! FUNDOI!
Frigul miroase? Dar caldura? p.s.iarna am mirosit ca miroase a iarna. FUNDA
Salut,vreau si eu niste glume cu si despre tigani, dau funda :D
Pot sa fac un part?
Ce este un eghilet?
Ca odinioara recurgem la concursuri.Provocarea e deducerea greutatii mele in kg. E un multiplu de 3 dar si de 4. Contine 2 cifre. E un nr. mai mic de 85. Funda garantata.
Cine te crezi?
Ce ati visat aseara? (fiti funny)
Domnul S. si doamna S. au 7 fete. Fiecare fata are un frate. Cati copii sunt in familie?
Dacă Tofu face miau de 5 ori, ce pot să fac? 1 Să 2 Fac 3 Bine 4 Am zis ceva prea aiurea aşa că aştept răspunsuri. 5 Încă sunt aicea 6 Ce faci? 7 De ce? 8 Chiar ai citit tot? 9...? (mai mult)
Vreau niște sfaturi gen "Să și să nu", dar să fie amuzante. Cam în genul "Să nu încerci să chiulești pe la întrarea profesorilor", dar mai haioase. Mulțumesc!
Caut dusmani, Cum fac rost si unde gasesc? Funda
Ipotetic vorbind: Ai un gandac in fata ta, il strivesti sau ii acorzi dreptul la viata?
Tocmai mi-a luat apa din pahar foc, ce sa fac?
Cum furi bomboana unui copil? Ipotetic vorbind!
Vezi? Veeeeeeeeeeezi?
Http://www.youtube.com/watch?v=wBqM2ytqHY4 Te simti?:))
Cati ani are luna zilei?
Stiti niste rime / poezii gen :,, Hai sa dam mana cu mana cei cu 4 la romana " :)
Ştiaţi că Viorel Lis şi-a deschis salon de masaj erotic acasă?
As vrea sa fac niste farse intr-o excursie cu scoala care sa nu fie exagerate si in care sa nu am riscul sa nu se mai poata curata deranjul facut. As vrea sa fac aceste farse :). Idei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Oameni si realizari
Stii oare cui trebuie sa multumesti pentru internet, telefon mobil, bec sau televizor? Hai sa vedem