De ce e ceaiul verde galben?
Funda, In primul rand dau Funda. acu intrebarea Cum ma fac Musafir? Nu uitati ca dau FUNDA.
Ce are cincisute in fata, cincisute in spate iar in mijloc are 5. Ca sa-l vezi trebuie sa il ascunda cineva? Ce-i? Dau funda, pentru cel mai bun raspuns ^_^
Mergi pe strada si gasesti o cutie. Din ea se aude o voce "Ajutor! Scoate-ma de aici!". Ce poate fi in cutie?
Astazi ma gandeam, oare ce discutau Adam si Eva singuri acolo in lumea basmelor? Si uite ce mi- a iesit: E: Astazi e ziua sarpelui. Ne- a chemat la un fruct interzis. Mergem? A: E tentant, dar e pacat....? (mai mult)
Ce face barbatu o data in viata, si femeia in fiecare dimineata?
De ce nu are randunica cuc?
Hei, TPU. Era o replica amuzant ca,, esti frumoasa ca soarele, dar e noapte" ceva de gen... Chestii amuzanta de agatat. Vreau si eu genul acesta de replici. Dau fundita
Soarecii au scula? dar fetele soareci?
ce inseamna daca prefer noaptea si nu ziua? Adica nu stiu cum sa zic, pur si simplu ma simt mai bine noaptea. Ziua nu prea imi place, nu stiu de ce...
Cand eram mic m-a muscat o noptiera, iar acum de fiecare data cand e luna plina ma transform in scaun :(.
De ce sunteți fani Victor Ponta?
Are ceva daca imi dau check-in la toaleta?
Hai salut ma cheama Niutza din dial. Pi tini cum ti cheama? *moldoveanca face*
De ce capra si nu varza? Argumentati raspunsul. =))
Deci intrebarile mele sunt: 1. Cum se nasc sirenele? Adica depun oua si ies oameni peste? 2. Cum au aparut sirenele? A fost o tentativa de viol intre un peste si un om? :(
In afara de scopul pentru care a fost conceput la ce se mai poate folosi un prezervativ?
Ce sa faci ca sa invingi plictiseala?
Intrebare capcana: cat e 1+1langa1-1
Cine nu mesteca guma e uituc?
Ce e cu mine?
Și deodată simt o plăcere nebună de a vă spune un secret... http://i.imgur.com/tBwaB2z.jpg
Ce au in comun un elefant si o zebra?
De cand fac sobolanii oua?
Esti ostaticul unui frizer psihopat care te- a legat de scaun si care urmeaza sa te tunda chel.Cu ce "instrument" ai alege sa te tunda? 1.Cu drujba 2.Cu ciobu' 3.Cu katana 4.Cu putina benzina si o...? (mai mult)
Daca ar fi sa impui o noua regula TPU, care ar fi aia? Si sa nu dea dra- ...stai ca imi dau astia report, - asa, sa ziceti ca sa nu mai primeasca utilizatori ca mine sau mai stiu eu ce cac- ... iula,...? (mai mult)
De ce fumez? De her... http://i.imgur.com/lleCwbl.png *dăplictiseală *nohaștags
Astazi am mancat fasole *bossface*
Http://i.imgur.com/vZBR3v8.png
Cum intelegeti? Nii asa lene incit nii lene sa fiu lenos
Cum pot face stand up comedy?
Ziceti- mi numele vostru, tara si orasul in care traiti, la apartament sau bloc, mancare si bautura preferata, hobby- uri si mai puneti voi ceva, gen cum arata camera voastra.Am furat idea lui NOBODY...? (mai mult)
No' ma dar poza asta de "profilache" si numele asta "bengos" ma schimba total :)))
Un om împinge o mașină. În momentul în care ajunge la un hotel, dă faliment (cel care împingea mașina, a pierdut toate bunurile din posesia lui+ toți banii). De ce? Rog pe cei care știu...? (mai mult)
2. Daca Super-man e asa de destept de ce isi poarta chilotii peste pantaloni? P.S. : La intrebarea nr.1, asa am gasit si un cuvant lung mi se pare ACIDDEZOXILIBONUCLEIC!
Marea Schismă TPU, filmul desenat (cred că se cheamă comic - ce bine mă simt să o spun). În curând la TV: http://i.imgur.com/7oxdA5j.png Comic cu stickemeni negri, fără pic de emoții....? (mai mult)
Eram odata undeva si faceam bine, dar am observat ca apa curge. De ce curge apa?
Ce sa fac? sunt disperata! Ma plictisesc si nu stiu ce sa fac! :( Spuneti-mi ce sa fac in afara de laptop( in casa ca nu am voie afara)
Ce este timpul? Eu tind sa cred ca timpul este o utilitate la care universul ar putea recurge cu scopul de a avansa la gradul dorit de complexitate.
Buna dimineata TPU! Am si eu o intrebare: cum se face sa rusoaicele is asa de bune?
Cum pot sa fac o pisica sa vorbeasca prin praf de vorbit cum avem noi? Dau fundiță! =)))
Heii ce e mic galben si umbla prin nisip?::))) Mi-a spus un prieten si nu mi-a zis raspunsu. Voi stiti? FUNDA:))
Pot sa ghicesc ca imi citesti intrebarea chiar acum. Daca am avut dreptate, Da-mi un semn de viata.Cer funda (nu mai dau).
Intrebarea mea este: daca imi bag stick- ul in nas v- oi putea sa dowloadez/uploadez date din creier? Si daca raspunsul este da, cu ce viteza de transfer? Nu de alta dar vreau sa invat lb. ...? (mai mult)
NOBODY este fata sau e om?
O muscă s-a aşezat pe ecran. Ce fac?
Primul care raspunde corect la toate intrebarile are funda. 1) Care este cuvantul care se pronunta intotdeuna incorect in limba romana? 2) Cat face jumatate din doi plus doi? 3) In preajma unui...? (mai mult)
Am citit ca a existat odata un om pe nume Greuceanu. El putea sa se dea de trei ori peste cap si sa se transforme in orice. Stiind ca cartile nu mint, am incercat si eu sa ma dau de trei ori peste cap...? (mai mult)
Eu de ce nu ma pot transforma ca in desene intro pisicuta :))? Deci daca imi spuneti va dau funda! =))
Am visat ca dadeam limbi... oare ce o insemna? :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!