Spune-mi si mie un banc amuzamt. FUNDA la cel mai amuzant
Va placeau anii '80 cand A.I. Cuza a construit o piatra cu degetele de la picioare?
Fratele unui economist moare. Bărbatul nu mai avea însă frați. Cum este posibil? Economistul era...
De ce spune lumea "nu stiu nimic" cand nu stie nimic? De ce nu spune" nu stiu tot"?
Faceti-ma sa rad.Cel mai amuzant primeste funda.
Dry Cooker original sau Dry Cooker Trilogy?
In ce sticla nu poti pune laptele?
Cine a fost mai întai, oul sau găina?
Ce este odata intr-un minut, de doua ori intr-un moment si niciodata intr-o o suta de ani? :)
Cine are pene si nu zboara?
5 pesti sunt intr-un acvariu, 1 se ineaca. cati pesti mai raman
Imi spuneti niste intrebari de genul: 1. Ce culoare are cutia neagra? - Portocalie ( se refere la cea de la avioane) 2. Cate animale a dus Moise in arca sa? - 0 ( arca era a lui Noe)
Am primit o provocare de la o fata sa ii fac o declaratie de dragoste in care sa folosesc urmatoarele cuvinte:"dovleac","costiug","tractor". Cine ma poate ajuta?
Tocmai am descoperit jocul acela nou...tetris.Tocmai s-a inventat.Voi il jucati?
Numeste ceva cu gauri!
Unde pot gasi praf magic de zane ca sa pot zbura?
sa va spun o ghicitoare: Doua mame cu doua fiice merg in parc si culeg trei lamai. fiecare mananca cate o lamaie intreaga cum e posibil?
Cum pot sa am puteri ca si Elsa din filmul Frozen? :)) Dau funda :))))
Ce semnifica pentru voi nuttela? Dar rozul? Pisicile? Balsamul de buze la cutiuta cu ciocolata?
Am un popandau schizofrenic care se crede masina de politie.Cand vreau sa ma culc,face NINO NINO NINO NINO.Si trezeste si vecinii, inclusiv pe mine!
Am ciocnit un ou cu soramea si m-a spart :( iar acum sunt in depresie... Ajutor...
Mi-am cumparat astazi o Mazda 6 si ma intrebam daca statul pe scaunul din spate face rau la penis.Deci?
Dacă iepurașul de Paște ne aduce cadourile, atunci lui cine i le aduce?
Ce nazbunii faceati cand erati mici (sau la scoala?) Si da am scris nazbunii fiindca sunt nezbuna. =))
Am un câine ateu, umblă cu necuratu'. :( Ajutaţi-mă să-l aduc pe calea cea dreaptă!
Am o idee! Hai sa facem un mic chestionar! Aici o sa avem niste intrebari destul de amuzante, iar dupa ce raspundeti continuam! Raspundeti doar simplu, numai asa va merge! 1.Care este faimoasa replica...? (mai mult)
Pot sa lovesc cu masina un pom daca il claxonez?
Profesoara de civica l-a facut pe un coleg KO.Pe mine m-ar distruge?
Cât de des îți folosești creierul? (răspunsuri amuzante)
Cât de des îţi foloseşti creierul?
In ce limba vorbeste Satana ( Codrin Bradea ) in videoclipul sau "Ce-i cu Ondras?". Cand zice Ighen ighen, volsk bustab, nu stiu ce am scris dar na.
CE parere aveti de "Proverbul" asta : "Sa nu treci strada daca nu poti sa iesi din bucatarie"? E logic ca nu poti, nu? Cand l- am auzit, m- am tavalit pe jos de ras. = )) Voi mai stiti alte brambureli...? (mai mult)
Ce se intampla daca Paul Walker se bate cu Paul Walker? Hai Poli.
Am chef sa rad. Ce prostie/chestie amuzanta ati scrie? Sa va vad! - Prefer fara chestii vulgare, va rog!
Care e cea mai mare sumă de bani pe care i-ai pierdut în viaţa ta?
Al doilea care zice Hristos a Inviat, are funda;)
Primul care raspunde CORECT la intrebare are funda. Doi oameni se joaca carti si pe masa este un pistol cu un singur glont. La urma, ala care a pierdut ia pistolul si il impusca pe ala care a castigat...? (mai mult)
Ce s-ar intampla daca Paul Walker s-ar bate cu Paul Walker?
Ce ati face daca lumea s-ar sfarsi maine? Cel mai amuzant raspuns primeste fundita :*
Vouă a ce vă sună „pleonasm"?
Cine are mere?. La aceasta intrebare au gresit peste 100000 de oameni. Sa vad cine are dreptate!.
Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un mesaj de Paşte.;)
Cine stie o porecla faina pentru numele de Miruna? Funda! :)
Vad ca ne intreaba TPU daca ne-am jucat vreodata 8 ore fara intrerupere... S-o referi la ``joaca`` aia care cred eu? Cine ma lamureste? Ca vreau sa raspund si eu... Cu ``da``.
Cum se poate categoria asta, fara un paste fericit? Fie ca sarbatorile de paste sa va aduca cea mai buna campie pe care sa pasteti.
Bine...Eu incep cu o propozitie, iar fiecare dintre voi continua cu o fraza, sau 2. Vreti sa jucam? Bine. Incep : "A fost odata o persoana pe nume...
Buna,TPU.Ajutati-ma si pe mine cu o chestie… Alea cu care arunca ei, pe la minutu` 1.30, sunt bonuri de masa? http://www.youtube.com/watch?v=H8inP0uUAFM
Fetele, va place pestele? (daca nu aveti pesti, nu-i nimic)
Am o ghicitoare pentru voi: Ce se plimba de sus in jos intr-un pahar plin cu suc? Raspunsul corect primeste funda :D Succes!
Ştiu că nu vă pasă, dar Turbox şi- a şters contul. Ziceam şi eu, nu săriţi pe mine. Apropo, uitaţi o chestie pe care n- am mai văzut- o de ceva timp: http://www.iluzieoptica.com/r- repaus-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?