Paste Fericit! Primu care zice "La fel" are funda.NU GLUMESC!
Cine stie replici penale de agatat sa imi spuna si mie. Funda
Cine acastigat romanii au talent? semifinalele din 18.04. 2014?
Cum fac sirenele copii?
Daca am swag, imi mai trebuie si creier sau ajunge swag-ul? :)
19.04.2014 Ai de gand sa faci o farsa de 1 aprilie anul acesta?
Ce i-a spus Banana unei maimute?
Ti-ai vopsit ouale?
De ce le cresc oamenilor par in nas? cine ma ajuta
Cum se numeste sportul facut la KFC?
Ce treaba are Iepurele cu Pastele? Dece Iepurele de Paste? Mielul de Paste, ce are? sau Sobolanul de Paste. Consider ca s- a produs o greseala si trebuia sa fie Mielul de Paste. dc? Pt ca mielul ...? (mai mult)
Ce orientare sexuala aveti? Eu sunt neo-nazist.
Este adevărat că peştii vor invada lumea? :O
Mai e putin si cred ca incepe o revolutie.Pe TPU.S- o dam jos de la putere pe NOname.Ca a zis ca nu- i place biblia.Sau Biblia… Cred c- a strans 200 de raspunsuri… Eu cand am vazut aseara ca are ...? (mai mult)
Pentru inceput vreau sa va aduc la cunostiinta ca mi-e sila de ce ati ajuns.Acum intrebarea: Voi ce faceti de Paste?
Merge ruguma, sta pe loc, ride? care e raspunsul
Dc vine iepurele de Paste in fiecare Paste?
Puteti sa imi spuneti ghicitori mai grele?
Există vreun fan club Andrei Pleşu?
Trebuie să folosesc culori la desen? :-?
Am vrut sa ascult salam si am pus salam la PC.Problema e ca DVD-ROM-ul meu nu citeste salam sasesc.Ce fac?
ziceti-mi si mie niste bancuri de genul bancul cu ceasca si etc. sau dati-mi un link.
Ce parere aveti despre: senvis cu pui ( + mayo, rosii, salata, castraveti ), briose, macarons, cioco calda, culoarea roz, pisici, caini, Miley Cirus, anotimpul vara? Cel/cea ce are gusturile...? (mai mult)
De ce pestele are gust de peste? Dar de ce sarpele are gust de pui?
Esti un bebe?
Ajutor, vantul tocmai mi-a luat acoperisul blocului.Ce sa fac?
Ale cui maini sunt alea din spatele literelor T, P si U din stanga sus?
Http://postimg.org/image/u7656ojr7/ TPU logic Voi ce faceţi de înviere? Pentru că sigur nu veţi fi atenţi şi vă veţi ruga.
Ca tot vin sarbatorile Program de slujba(at home). Tarifele sunt dupa cum urmeaza: 1) 100 de lei - Evanghelia, patrafirul, crucea si mana dreapta, plus bonus de tamaiere all- inclusive 2) 80 de...? (mai mult)
Funda la 0 lei.Cine mai doreste, cine mai pofteste?
Tu ce ai face daca ai gasi pe strada un portofel?
Intrebare retardata: Cat face 2·1? Dau funda la primul raspuns corect asa ca grabiti-va!(vorbesc serios)
Daca un cartof e mai verde inseamna ca e mai tanar?
Imi puteti spune bancuri superhaioase despre Bula somalezi scotieni etc. Cele mai haioase bancuri au funda.
Are cineva și o glumă bună în ziua de azi pentru categoria asta? Mai bine mă arunc intr- o prăpastie, decât să văd ..glumele. cica glume de pe această categorie de rahat. Acum serios, are cineva...? (mai mult)
Neata fetelor! Am o curiozitate, cum considerati ca ar arata o zi perfecta a voastra? Fiindca trebuie sa fie perfecta puteti scrie orice vreti, dar sa nu fie ceva imaginar, ci ceva ce poate sa fie ...? (mai mult)
Ma simt ca o masina de`aia luata la mana a- doua… Cred ca stiti ce zic – cand incep sa cada toate alea la ea, iti vine s- o iei pe camp… Te duci sa- i schimbi placutele de frana, iti zice ala ca-...? (mai mult)
Mama imi zice mereu "draga" si ma imbratiseaza.Credeti ca vrea sa ma violeze? Sa anunt Protectia Copilului?
1.Reclamații sau sugestii? 2.Blonde sau brunete? 3.Da sau nu? 4.Liniște sau gălăgie? 5.Magazie sau magazin? 6.Like sau share?
Intrebari din plictiseala: 1. Iubire sau Ura 2. Tableta sau Nimc 3. Pisica sau Caine 4.Cumintenie sau Rautate 5. Avatar sau Olive strutul(NICKELODEON 6.Viata sau Banii 7.Aur sau Tinchia(aici este...? (mai mult)
Heii TPU! Vreau niste benzi desenate ca si aceastea http://www.caricaturi.ro/caricaturi5- 1- Benzi+ Desenate.html De preferat linkuri... Sa fie cat mai amuzante si cat mai multe; ) Dau fundoi...? (mai mult)
Nu esti sanatos daca nu ai jucat jocul asta http://imgur.com/HBHfqL8
Buna dupa masa, dragi necunoscuti, vreau sa va adresez o intrebare : De ce nr 2 nu cade dupa Pamant? http://i.imgur.com/wMRkC1P.png
Voi ce faceți de joia mare?
Dece e blondele proaste?
Nu o sa va vina sa credeti ce am gasit :))! Ma uitam si eu pe Google Maps, la Italia, sa vad orasele, si, uitati- va ce am gasit in Croatia :)) : http://postimg.org/image/fbxqzspax/full/ Nu...? (mai mult)
Http://i.imgur.com/r0NDpyR.jpg Io îs Miku şi am puterea călătoritului în timp. Alegeţi-vă şi voi un personaj şi să înceapă lupta! Voi fi necruţătoare. 。◕‿◕。
Stiti siteul ala sau jocul online(cum vreti sa ii spuneti) FOO Pets? E gratuity? Mie imi spune sa aleg packet de membru :(.Si vreau sa il joc neaparat. Funda!
Categoria asta nu mai era ce era odata. Ce- i iesea lui Mufla din taste era amuzant, Cretaker facea cele mai bune comicuri, multi participau la campanii de ex. puneau la nume "nume*VreaCategoriaComicuri"...? (mai mult)
Care ar fii cel mai nebunesc lucru care l ati face de plictiseala? Cea mai amuzanta idee primeste
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!