Cat face 2x2x2x2x3x3x4x5? primul raspuns corect funda
Paștele este o sărbătoare -------- în care îl sărbătorim pe -------, care ne-a ajutat prin ---------------------------------. Completează cât mai ciudat.
Daca 1+0=1 si 1-0=1 atunci de ce 6+3=9 si 6-3=3?
Vând laptop care se transformă în bicicletă.Bicicleta se transformă în maşină.Maşina se transformă în câine. Câinele se transformă în ce vreţi voi.Preţ:4 ruble americane. Pentru alte ...? (mai mult)
Http://24.media.tumblr.com/tumblr_md06aaelZL1qgg0tyo1_500.gif#_=_ Ce zice-ti?
Cat face 5 langa 3? Raspunsul corect primeste fundita! :-bd %*-{
M-am întors. Miku îşi continuă crimele. Cine-i următorul? :D PS: spersămoriînchinuriBless :*
Incep cu PS-ul : Ma, is Bless, mi-am schimbat numele, da? Acum cu intrebarea: Tu ai un hobby? Care?
E o legenda despre Stefan cel Mare care zice ca voievodul nostru sfant a avut multe iubite si ca unele din ele chiar i- au facut si urmasi din flori.Acuma amanunte nu prea se cunosc, dar probabil ca Maria-...? (mai mult)
Cum v-ar placea sa traiti intr-un van ( autobus cu un pat sau o canapea in spate) si sa calatoriti mereu, sa aveti totul la indemana, hainele, mancarea, patul etc? Mie mi se pare super!
Cum v- ar placea sa traiti? Va dau 2 variante, voi o alegeti pe cea care vi se pare mai frumoasa. 1. Sa locuiesti intr- un van ( autobus din ala mai mic cu un par in spate ), si sa nu ai nicio grija,...? (mai mult)
Hey guys. Show me your pets. :v Here's mine: i.imgur.com/kbrLGW4.gif
De ce știe TPU răspunsurile la toate întrebările. E ruda ceva cu dumnezeu?
Draga TPU, Are Ana mere? Si, era Ana alergica la mere? Si, de ce avea Ana mere? Fundita :)
Http://www.tpu.ro/timp-liber/ce-parere-aveti-despre-emily-browning-va-rog-sa-raspundeti-doar-daca-i-ati-vazut-filmele-in-care-a-jucat-si-daca-o/ Ce poate fi mai penibil?
De ce albul nu e negru?
Cum pot deveni un ursulet Haribo?
Ce inseamna 69?
Buna seara dragi utilizatori, M- am decis sa plec in Cehia, am vorbit cu doamna Maria din rahova si mi- a spus ca o sa- mi pastreze un loc in autocar, ca este o femeie de incredere si ca o sa ma ...? (mai mult)
Daca tot vine Pastele, m-am gandit sa va intreb ce planuri aveti de Craciun. (?)
Am auzit ca un mentosan scaldat prin foc,uns cu ulei de motor, imbibat in putina apa si pasta de dinti te scapa de riduri.Este adevarat?
Oare noi mâncăm sau mâncarea ne mănâncă pe noi?
Mancarea mananca?
Un cal alb intra in marea neagra.Cum iese calul?
Cine mi-a folosit periuţa de dinţi?
Cum pot deveni sirena?
Cine e mai bad-ass? Cortana sau Siri? http://www.youtube.com/watch?v=-iznLyIYzts
Ziceti ma va rog un program de facut farse la telefon sau cv de genu ca vorbeste o voce etc. :P
Cum pot sa fac mediu? Adica nici bine, dar nici rau.
Nu vi se pare 'fain' cand va apare la notificari : Dumniezo ti-a raspuns la intrebare?
Hei, care este cea mai amuzanta întreabare de pe TPU? Funda, celui mai bun raspuns!
Esti la trecerea de pietoni cu masina ai in fata ta : o batrana, un copil si un caine. Ce calci?
Un avion se prabuseste intre granita de la Europa si Asia. Unde se-n groapa supravietuitori?
Buna TPU. Vreau sa ii fac sotiei mele o pereche de gemeni, dar vreau ca unul sa fie nascut in mai, iar celalat sa fie in iulie. Se poate? Si vreau sa fie o fetita si un baietel, fetita in iulie, iar baietelul...? (mai mult)
Cu ocazia Floriilor va urez la toti cu numele de buruieni Paste ferici?
Caut camatar sa ma imprumute cu 50 de lei va rog! Cine se ofera?
Cum pot face rost de prezervative?
Fie vorba intre noi, nu vi se pare ca Ashadow le cam bea?
Ghicitoare: De ce?
Am venit cu inca o intrebare despre Alex Velea! De la ce credeti ca vine numele lui de scena? Eu cred ca, mama lui de fapt i- a pus doar numele Alex, dar mereu cand venea la ea, ea avea treaba cu vandutul...? (mai mult)
Cum devin Cavaler Teuton?
Cine- mi raspunde la ghicitori? Cine merge dimineata in patru picioare, la pranz in doua si seara in trei? Cine ma face nu ma foloseste, cine ma are nu ma vrea si cine ...? (mai mult)
Vând Biblie cu autograf de la mine.Cineva doreşte să cumpere? Mi cam frică sa pun anunţ pe Mercador...
Buna, TPU. Deci daca fata are 14 ani si baiatul 17 – ``e cam mare pentru tine, oricum ar trebui sa te tii de carte, e prea devreme ca sa te gandesti la baieti``…Aici e simplu, nu aprofundam. Daca...? (mai mult)
Ce credeti despre IJustine?
Cum iti inchei ziua de obicei?
Bă...toată lumea se bucură de venirea primăverii... învierea naturii. DAR CU ȚÂNȚARII CE DRACU FACEM?
Pentru cei care cunosc: Am descarcat aplicatia Doza de Has si imi cere sa ma loghez cu Facebook, ceea ce nu merge. Voi cum ati rezolvat problema asta?
Ce nota ai luat la scoala altfel?
Ce sa fac la scoala ca sa nu adorm?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!