Ce face baietii? Cine fete mai raspunde la intrebari? Cine este oamenii?
Ce este orgasmul dom'le? https://www.youtube.com/watch?v=CmiuUPVdvxQ
Voi va plictisiti altfel la scoala altfel?
Am o mare problema: am uitat unde mi-am pus bateriile.Ma puteti ajuta?
ce se intampla daca administrezi oral un supozitor :D?
De ce m-ai părăsit? De ce? După toate câte am petrecut împreună?! De ce? De ce? Cum ai putut să-mi faci una ca asta? =((
Daca rog si eu TPU- ul sa bage si barbut la jocurile alea, se poate? Da`- chiar, care- i faza cu remi`li` asta? Adica stam sa ne jucam, in loc sa ne ajutam intre noi? Si inca ceva – daca ne enervam si...? (mai mult)
De ce ar rade un caine de noi? Cel mai comic raspuns va fi premiat!
Cum v-a mers la gradinita?
Party time!? https://www.youtube.com/watch?v=D1ne9znKTCc
1: Câte fire de păr are un mexican? 2: Cine se uită la Fate Zero? 3: Care este cel mai şukar utilizator de pe T/A?
Buna,credeti in fantome,strigoi etc? Daca da, ati avut vreodata o intamplare ciudata? Dau funda pentru cea mai infricosaroare intamplare.
Ce faceti cand vedeti un cersetor pe strada?
Te crezi cool? Eu mă cred. B-)
Ce inseamna 5/5?
Aveţi un tic nervos? Şi dacă da care e acel tic? Al meu este să intru pe TPU o săptămână şi după aceea să nu mai intru o lună şi tot aşa.
Caut ghicitori grele? cu raspuns
Imi spuneti un banc de ras, cel care ma face sa rad are funda :o3
Just asking: Are crocodilu buci?
Ba...Cetaker asta ii mort? Dati-mi si mie un link cu profilul lui.De prin 2010 n-am mai auzit de el.
Mă copii mă, voi ce faceţi săptămâna asta?
Te iubeste femeile si e moarte dupa tine? Mai stii cum sa le faci pe plac si ce sa faci ca sa scapi sau nu?
Care iti place:Nelson sau Mandela?
Ce iti face nevasta?
Buna, TPU.Ce sa va mai spun, mi- e si rusine de ce- am facut, dar nu pot sa mai tin in mine – sunt facut praf…Am batut- o pe sor- mea aia mica…. Stiu c- o sa ma judecati, mai ales voi astea micile...? (mai mult)
Cât de mare o aveau dinozaurii?
Daca ai ramane blocat in lift cu mine si as incepe sa te sarut, ce mi-ai face? :)) :>
Imi puteti da si mie niste intrebari de logica amuzante si cu RASPUNSUL? Funda :)
Pe A1 la ce km e acea casa izolata de orice si oricine?
Care e diferenta dintre litoral si o pisica?
Am si eu un mesaj pentru domnisoarele Alexandra si Cristina… Am vazut ca intrebarea zilei in oracol este daca am putea sa locuim cu un coleg/o colega de apartament; deci daca e vorba de fata care prezinta...? (mai mult)
Daca ati vedea un tap mafiot si var vorbi, cum l-ati boteza? DE preferat un nume italienesc cum ar fi Don Valentino:))
De multe ori cand intru in pescarii mi se pare ca pestii imi fac cu ochiul. Voua vi s-a intamplat asta?
Ce parere aveti despre Illuminati
Https://www.youtube.com/watch?v=AEOpX8tmiUI Sau https://www.youtube.com/watch?v=sCNrK-n68CM La care ai rezistat mai mult si care e mai enervant?
Vrei lepra? Sa ridice mana care vrea
Vou ce farse vi s-au făcut de 1 aprilie? :3 Mie mi-a spus mama că sunt adoptată. A doua zi mi-a spus că nu glumea fmm. :)
Auziti,astazi am vazut cel mai horror lucru din greseala sanul lui bunicamea! vreau sa uit, cum o fac!
Te provoc să mă seduci!
Hai odată! Fă-ţi momentul!
Arată-mi nişte inocenţă matură!
Ce mananci la miezul noptii?
Spuneti-mi de unde pot lua poze *animate*, ca de pe Ask.fm?
Ce parere ai despre Flappy Bird?
De ce iti este frica de cartofi?
Deci,nu sunt lamurita cu o chestie: Cine a fost mai intai? Oul sau gaina? Dau funda :D
De ce ar trebui să te votez?
De ce îmi curge tavanul în ciorapi?
Ai sărutat până acum o gură de canal? Cum a fost?
De ce a trecut gaina strada?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Wrestlingbataie25 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!