Nu-i nimic adevarat! Sunt doar acuzatii false! Sunt nevinovat!
Ieri mi-am făcut găuri în urechi, felicitaţi-mă! :3 =))
Care iti place mai mult:sarmalele sau Costinesti?
De luni intram, in saptamana altfel...Noua ne- au facut un program cu mate si engleza si germana si romana si excursii la zoo. De ce sa ne mai ducem (eu si colegii) daca...mate- nu facem destula?!...? (mai mult)
Ce s-a intamplat cu Aero? P.S.: cel mai amuzant ~~~~> FUNDITAAA:-*
Am nevoie neaparat de ajutorul vostru. Azi noapte cam pe la 1- 2- asa, cand abia ce ma culcasem si eu, am simtit deodata cum ma impunge un deget in spate, mai timid asa, stiti voi – ca atunci cand ...? (mai mult)
Sunt clasa a 6-a si am un coleg de tot rasul. Ce ati face daca ati fi ca mine si colegul vostru de banca zice in fata domnului de matematica (si dupa fata lui nu era la misto) ca 8+2=3?
În această întrebare trebuie să faci o reclamă.
Care este cea mai puternică abilitate a ta?
Tu ce întâmplări interesante ai trăit alături de extratereştri?
Spune-mi micul tau secret murdar!
Http://www.addictinggames.com/puzzle-games/theimpossiblequiz.jsp Nu e imposibil, nu până la 15.:)
Definiți Sărbătorile Pascale. *în cel mai tâmpit mod posibil*
Eram azi la ora de informatica si ma intreaba colegul cu care lucrez la calculator ( eu fiind intr- o dispozitie proasta ) : Irina, cum se calculeaza suma in excel? la care eu : Edi lasa- ma dr**u in...? (mai mult)
Cine, îmi spune şi mie nişte glume amuzante ca să îi fac pe alţii să rădă:) dau Fundă
Stiti glume de genu : Cand ai p***- n c*r ca piatra, poti sa canti ca Frank Sinatra? sau Il sti pe Dulap, care- ti dau cu p***- n cap? Vreau si eu sa aflu mai multe glume (proaste) de genul ...? (mai mult)
Ce inseamna TPU? DAR NU ziceti gen toti pt unu
Cu totii aveti bunici la tara nu- i asa? Si o data in viata trebuie sa fi avut si curcani.Vi se par amuzanti curcanii si curcile cand alearga? Eu una ma prapadesc de ras cand vad un curcan cum alearga.Dar...? (mai mult)
Vi s-a intamplat vreodata sa mergeti pe strada si sa va bufneasca rasul din cauza ca v-ati amintit ceva amuzant? Mie mi s-a intamplat si e tare stanjenitor.
In ce zodie este Corina
Heii,ce fac preferatii mei? :)) M-am intors pe TPU, dupa o pauza de 1 an. :-j. Frumosilior, cand halim niste branza de oaie?
Spuneti-mi si mie niste bancuri. Funda
La ce materie stai cel mai prost?
Ce cultivi acasa?
Ce inseamna facebook
Alege intre: 1. Un threesome cu Antonia si un urangutan. 2.Un gangbang cu Rihanna cheala. 3.Un skandenberg cu Van Damme. 4.Un pumn in oua de la Biber.
O stiti pe femeie aceea penibila care are canal pe youtube si isi pune videoclipuri in care canta si danseaza? Canta derniere danse si someone like you. Poate cineva sa- mi dea un link url cu canalul ei?...? (mai mult)
Cumpar aparat care traduce ganguritul bebelusilor! URGENT!
Spune o conversatie intre un pescar si un peste.
Florile ne miros pe noi sau doar noi pe ele?
Daca niste adidasi costa 97 lei iar eu ii cer 50 lei lu' tata si 50 lei lu' mama, Dupa ce achit adidasii imi raman 3 lei. Îi dau mamei 1 leu si lu' tata un leu. Datoria mea este de 49 lei + 49 lei...? (mai mult)
Sunt pus pe cearta! Care vrea sa se certe cu mine?
Ce mai face mama ta?
Ce nu se termina?
Http://www.youtube.com/watch?v=CEo4GavH2bg Pareri si comentarii? =)) haideti fratilor ca e penal rau =))))
Avem fundite pentru fetite... fundite pentru fetite...Care vrea?
Va plac cartofiorii? :3
Spuneti care a fost cel mai penibil moment prin care ati trecut sau prin care au trecut altii.
Cat face unu+unu? Raspundeti doar cu numere. Sa vedem cine se prinde...
Auriul si argintiul sunt culori sau non-culori?
Heei TPU. am un chef nebun sa rad. :)) :)) dar nu am de ce. asa ca m-am gandit sa va scriu voua, care dintre voi imi poate da niste glume bune, si multee? :3 FUNDA la cele mai bune :3 :*
De ce ar rade o pasare de tine?
Ma duc in Cioco-cienia. Cine vrea sa ii iau cioco-lata?
Daca ai fi o masina, ce model ai prefera?
Ce poate să facă tsunamianimalul tău?
Https://www.youtube.com/watch?v=MwFC9pkcCD0 Ce ziceti de Capra Snitzi?
Ce farsa le pot face alor mei de 1 Aprilie? Funda :3
As vrea sa facem un exercitiu de imaginatie. :) Descrieti personajul viselor voastre. Daca ar fi sa va comparati cu acesta, ce diferenta ar fi?
Ce farse ai facut sau ti s-au facut azi? :)
Ajutor! Tocmai am comis o crima si nu stiu ce sa fac. Sunt un criminal. Am omorat o musca. Vreau sa scap de acest mare pacat! Ce sa fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!