Cum pot să te fac să ma iubeşti?
Susţin campania: 1 Aprilie - Ziua Religiei. Religia este cea mai mare păcăleală din istoria omenirii. Ce alte păcăleli grandioase mai cunoaşteţi?
Asta e o intrebare pentru cei care stau la bloc.Ati incercat sa va dati cu cartonul pe scari? Eu una am incercat si a fost foarte distractiv dar si putin dureros.
Am vazut un site mai hazliu si cu mai multi "destepti" Se numeste TPU (tpu.ro) Oare sa-mi fac cont? Merita? Am auzit ca poti sa pui intrebari si raspunsuri. Sunt socat.
Am nevoie urgent de idei pentru farse. Anul asta nu prea mai am idei, si chiar as avea nevoie de niste sfaturi. Multumesc anticipat.
Pacaleli 1 aprilie! Funda~:X!
Ati vazut vreo clatita mergatoare? Daca da trimiteti-o la mine.
Unde gasesc filmuletele cu fata aia grasa "cu sau fara ochelari". Si-a sters canalul? Si erau mai multe, cand dansa pe lala band si din astea :)).
Cum pot creea o reclamă?
Salut,TPU! Cine stie niste farse de 1 Aprilie, care se pot face la scoala unor copii de 11-12 ani.Care sa fie amuzante, dar nici prea EXAGERATE! Dau FUNDA! :D
V-ati uitat la prostii spun nu?
După cum stiti mâine este 1 aprilie. Ziua farselor. Aveți ceva idei bune pentru farse. Sun in clasa viii multumesc
Vreau si eu niste farse de 1 aprilie pentru profesori
Ai zimbit azi?(spune cauza)
Hai sa facem o smecherie. Toata lumea stie gluma asta cu Cioc Cioc. Fiecare are obisnuinta ca dupa Cioc cioc sa spuna Cine e, dar eu spun : Intra, e deschis! Va place? ~~
Spuneti-mi si mie cele mai tari si cat mai multe idei de farse de 1 Aprilie. Dau o funda!;)
O idee de farsa pentru cea mai buna prietena de 1 aprilie? Cea mai buna idee primeste funda!
Ce ai cu mine?
Ce inseamna Google?
Nu va speriati sunt tot eu, m-am intors din vacanta. Ce mai faceti nebunilor?
Sunt pe TPU? Mi-e lene sa procesez ceea ce vad, deci ziceti...
Care sunt avantajele cumpărări unui mucificator? Dar dezavantajele?
Stiti ca se apropie 1 aprilie. Noi ne-am dori sa facem ceva farse profesorilor. Aveti niste idei?
Daca Ana are 3 mere, iar Andrei are 2 ani, de ce Cristina are parul blond? :))
am mancat ardei iuti, iar fundul ma arde foarte tare, de parca ar iesii flacari. Credeti ca as putea deveni dragon?
Ce se întâmplă dacă bei spirt? Îmi pare rău pentru ce am facut, dar m-a tentat!
Cu ce sa fac un vine?
What is this? This is... Completati spatiile punctate! Va poruncesc!
Buna, TPU.Vreau sa ma ajutati intr- o problema.De curand i- am raspuns unui reporter, care facea un sondaj de opinie pe strada, iar tipul a cam taiat la montaj si totul a iesit o varza.Nu mi se pare normal...? (mai mult)
Te mananca?
Ceva idei de farse pentru 1 Aprilie? :)) FUNDAAA
Ce s-ar intampla daca i-as spune unei fete de care imi place, ca are fundul mare? Scuze daca am gresit categoria.
Http://www.youtube.com/watch?v=O1Nz1_zsV4k Cine vrea să încerce?
Buna vreau si eu bancuri scurte dar amuzante P.S. nu cu prostii
DE CE Nutella si NU Fineti? DE ceeee de ceeee de ceee...:((? T/A CEL mai amuzant -->FUNDita
Pregătiți-vă de intrebările de 1 aprilie. BOMBĂĂ *se ascunde sub pat*
Top Farse de facut prietenilor si colegilor?
Ce parere aveti? https://www.youtube.com/watch?v=bBOWO13_jXs
Stie cineva bancuri?
Buna, TPU.E 5 dimineata, stiu.Da` am adormit pe la 1 si deci era normal sa ma trezesc pe la 3 juma`te… Si am 2 saptamani de cand fac asta, ceea ce inseamna ca mai am un pic si ma curat de tot… In...? (mai mult)
Simpt ca-mi cad urechile dar nu vreau sa inchid. Ce zice-ti? https://www.youtube.com/watch?v=ag5AfdfQl24
Care e nota ta preferata?
Soția și amantul făceau sex. - Amantul: Ascultă, eu știu o poziție super.Te pui în poziția câinelui, sprijinită de pervaz, eu mă urc pe candelabru și de acolo sar, direct în tine. ...? (mai mult)
S-a intors moda oitelor, ce ziceti? :3
Nu știu răspunsul la o ghici toare.Mă puteți ajuta? Un cow-boy vine în oraș pe vineri.Stă două zile și pleacă tot pe vineri.Cum a reușit? Dau Funda la cea mai buna.
Te plimbi noaptea pe strada vezi baiatul/ femeia visurilor tale se ia curentul si. dupa?
Era odata un elev american care dadea un examen.Era asa presat de timp incat a luat probabil creionul cu care scria, l-a pus pe masa, DUPA CARE S-A DAT CU CAPUL IN EL SI A MUURIIIT! Iei
Unde poti fi gadilat?
De ce scoala?? (mai mult)
Spuneti toate replicile de... ( spatiu spatiu spatiu ) de agt si dm si p.p. sau relici naspa
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.