Concurs.Sper sa stie TPU- ul de gluma; oricum ideea mi- a cam venit de colegul/a MoarteaLaConserva, asa ca daca se supara Cristina, corect ar fi sa- i inchida si lui contul nu numai mie… Iar daca...? (mai mult)
Voi stiti legenda aia americana in care un elev se sinucide in timpul examenului? Ala care o stie primeste funda.
Cred ca te-am vazut pe strada.Erai tu cel ce a jefuit un pusti de 6 ani si apoi ai fugit spre un mertzan tragand cu mitraliera si injurandu-l pe al9264 de morti?
Buna TPU. Vreau cele mai bune bancuri. FUNDA!
Ghitoare, cine raspunde corect dau funda! Sunt o sa, Pe care nu calareste nimeni; Sunt fereastra Dar nu la casa.
Am văzut din întâmplare o ştire cu remedii împotriva răcelii. Voi ce remedii daţi pentru răceală aici pe T/A?
In primul rand imi cer scuze chiar nu stiu la ce categorie sa pun intrebarea asta. pe internet sunt anumite siteuri care ofera instructiuni pentru construirea unei bombe. FBI a amendat multe dintre aceste...? (mai mult)
Cand a fost combinatia aia cu rochitele de 8 martie, acu` o luna- zic, imi amintesc ca ne intreba TPU in fiecare zi cate- o chestie despre cum credem noi ca trebuie sa arate rochia ideala… Acum vad ...? (mai mult)
Cine imi gaseste si mie secventa de la emisiunea lui bendeac icommedy cu aia care vrea sa se arunce de pe un pod si ala ii zice du- te dreaquu :)))) sau macar ziceti- mi cum se numeste sceneta ca so caut...? (mai mult)
Esti pe o insula pustie.Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine, si de ce?
Vreau si eu niste glume ca : - Stii bancu cu despot? Te *** cat de des pot. Sau chestii din astea. Va rog seriozitate, vreau mai multe
Turcuaz sau roz? Hippie sau rock? Ciocolata alba sau neagra? Casa ( vila ) sau apartament? Unghii scurte sau lungi? Dulce sau sarat? Mate sau romana? Voi ce alegeti?
M-am indragostit de mine. Ce as putea face ca sa ma abordez?
Parintii vostrii va iubesc? Mami a spus ca ma tine la ea in casa pentru ca e obligata. *lacrima*
Am o intrebare care s-ar putea sa vi se para aiurea dar este pe buneȘ hipioatele ( fetele acelea hippie care traiesc in van-uri sau rulote ) poarta sutien cu sau fara push-up?
Zombo.com sau lingscars.com PS:Le stiu de la un coleg.
Cum se numeşte emisiunea pe care o prezinţi?
Vrei să ieşim în oraş la dobrogeană?
Din ce film/serial este gif-ul? http://littlemonster690.tumblr.com/post/80169200562
Am o iubita(un fel de amanta) de trei luni, adica aprox. trei cicluri lunare sau daca citesti intrebarea de pe Luna...nu stiu cum se calculeaza raportat la Pamant. Totul a inceput cand am invitat- o ...? (mai mult)
Nu sunt PREA speriat dar putin socat... Acum cateva minute am lasat telefonul meu in mijlocul patului(eram singur in casa) ma duc la baie, dupa 5 miute il vad pe birou la 2 m distanta de unde l- am lasat...? (mai mult)
Intrebare de logica: Un om se afla intr- un lift. Liftul se opreste brusc inainte sa ajunga la destinatie. In acel moment omul a realizat ca mevasta lui, care se afa in aceesi cladire, a murit. Cum ...? (mai mult)
DE ce se topesc acadelele in gura? Pentru ca eu chiar acum sug ( =)) ) una. PS: T/A
Ziarele de sport sunt de cac*t. Urasc ziarele de sport. Cele mai mari idioțenii.Ca si revistele pentru femei
Ce pui tu in omleta?
Alte indicii pentru concurs ziua+luna=32 luna+anul=2011 ziua+anul=2021 Nu sunteti departe.Continuati!
Abia astept sa vina vara ca sa vad si eu cine de la mine din oras are cont pe TPU.Adica banuiesc ca tricourile astea care le primiti o sa le purtati pe- afara, nu? Sau dormiti cu ele? Pai si- atunci nu...? (mai mult)
Daca plantezi margarina cresc margarete?
DE CE nu imi ies zgomotele de besini la subrat atunci cand incerc? :((((((;((((:(((
Mama ta site, ce faci tu pe net?
In primul rand, scuzati-mi categoria! Ce credete despre aceste jocuri? :)) http://www.officegamespot.com/officegames/appleshooter.htm si http://www.officegamespot.com/gunblood.htm
Cum mai e cu negii de pe voi?
Vrei ceva Stalinskaya? Căz uen ai Putin` dei hatin`.
DaU FUNDA. VREau un top 10 animeuri amuzante, actiune gen Onegai Teacher. RO SUB
„What is love? Baby don’t hurt me, don’t hurt me, no more". - W.Shakespeare. Profund
Cine poate s-o facă mai cu talent decât am făcut-o eu acum 2 minute?
Care e cea mai ciudata parte a corpului cu care poti sa faci zgomote de orice fel?
Ce trebuie sa faci cand iti cresc scame si pamant de ghiveci in buric?
Well...câți dintre voi cunoașteți acel moment când vi laic ă bos de la școală, urci scările(în caz că stai la bloc ca și mine), vrei să bagi cheia și fix atunci te cheamă natura unde bineînțeles...? (mai mult)
Mi- am pierdut telecomanda. Mai multe persoane mi- au spus sa ma gandesc unde m- as ascunde daca as fi o telecomanda. Dar telecomenzile nu au picioare ca sa poata merge! Glumeau pe seama mea, sau telecomanda...? (mai mult)
Cineva nu vrea sa imi acepte cererea de prietenie pe facebook...va rog dati-mi alt motiv sa traiesc.
Buna, TPU.Imi cer scuze ca am lipsit 2 zile, da` am avut o problema.OK.Deci vreau sa va uitati la un clip, unde canta o fata 2 minute, apoi imi spuneti cand sunteti gata, ca sa va pun intrebarea… ...? (mai mult)
Sunt sarac de ling timbre la masa de seara, dar vreau sa ma ajutati sa aleg intre galaxy s5 si iphone 5s, care e mai bun? ca doar trebuie sa par smecher in ochii altora b-)
Te-ai luat vreodata in gura cu un profesor?
Eu nu cant in dus. Eu performez. Apropo va place video-ul asta?
Imi spuneti va rog niste bancuri amuzante, cele mai haioase primesc funda! Multumesc anticipat!
Apple vs Samsung Sa castige cel mai bun!
When life give you lemon's...you make tea.
Hei Tu! Asta-i capul tau, sau gatul tau face un balon?
Deci...[fara deci]...Care mi-ai furat cutia de Nuttela? Sa iti deie Dumnezo cu nucleara in cap! ..PS:Caii pot zbura! Pace Voua Tovarasi!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!