Curiozitate: tu cate perechi de incaltaminte ai? Le folosesti pe toate? Is de oras, de drumetii, alergat, cislism? Specifica si daca esti baiat sau fata.
Cum adica bei ca tractoristii? :)
Deci nu stiu daca e categoria potrivita dar puteti sa-mi spuneti va rog... niste cuvinte asemanatoare cu : Pacaliciule Pricajitule gen de-astea asa nu stiu babesti stiti voi?
O mai știți pe draga noastră Linda Burger? Well, dacă nu ați reușit să comunicați cu ea prin email, eu sunt aici să vă arăt "intențiile" ei. Primul email: "Ce faci astăzi,...? (mai mult)
Este pacat sa glumesti si sa rizi?
E demonstrat stiintific ca daca iti cade caietul esti ascultat?
M-ai cumpara dacă aș fi de vânzare? Ce ai face cu mine după aceea?
Din ce tip de masina iti poti face o sabie? Adica nu asa doar cu metalul ca daca voiam doar asa am gasit matiz la 500 de euro si nu e bine ca imi ajunge doar de armura dar imi trebuie si sabie si nu stiu...? (mai mult)
Te oferi tu sau te insel cu mana mea?
Ce parere aveti despre lobii frontali ai creierului? Mi se par geniali.
Un cal a intrat într-un bar, a băut o bere, a ieșit și a murit! De ce?
Ce bine ma simt in adidasii meeeei
Fac apel la comunitatea TPU si la prietenii mei din lista de prieteni sa imi gaseasca o mandra serioasa, ca ma simt violat de fete cand vorbesc cu ele
Pe ce clasă ați trecut?;)
Ați scos mâncarea din ghiozdan în ultima zi de școală?
Ai prefera mai degrabă să nu îți speli dinți pentru o lună sau să porți aceleași haine pentru o lună
lume. Am si eu o problema, imi poate spune si mie cineva de ce vad negru cand inchid ochii? :-|
E atât de greu să obținem fericirea în cuplu? Cum faci un bărbat fericit : 1) faci sex cu el 2) îl hrănești 3) îl lași în pace. Cum faci o femeie fericită? Trebuie doar să fii : ...? (mai mult)
Ce inseamna expresia "Mutu **** pamantul"? Eu am o banuiala ca as sti de ce inseamna dar nu cred ca e asa.
Dacă tot spuneți toți pe site-ul ăsta că mărimea nu contează, de ce n-a văzut nimeni vibratoare de 12 cm?
Am nevoie de ingeniozitatea voastră. Seara la mine in fata blocului se strang mai multi indivizi, iar din cauza lor nu pot dormi. Dati- mi diferite idei de farse pe care sa le tina minte app se...? (mai mult)
Cum a facut? M-am razgandit de vreo 2 ori pana sa faca magia si tot a ghicit cartea...cuuum e posibil? https://youtu.be/QiZPNwnTmPY
Dacă ar fi avut cutremur pe Marte, ai fi numit marsotres?
Ce chestii paranormale stiti? Gen; bloody mary, ouija board, trizzul. Inca ceva, voi credeti in paranormal? Eu nu cred pana nu vad :)
Hey Ce "discurs" le- aș putea spune profesorilor cu tema de ce nu mi- am făcut tema pentru vacanta? Eu chiar nu mi- am făcut temele pentru că mi se par inutile și mă tot gândesc dacă îmi vor...? (mai mult)
Cine e Cori de care tot zice Dorian Popa in vlogurile lui?
E adevarat ca atunci cand iti scapi telefonul in apa trebuie sa-l pui in orez pentru ca in timpul noptii orezul atrage chinezii care iti repara telefonul?
Am o intrebare. Este normal sa razi la Titanic? Eu am ras si restul lumii plangea. Si ma mai favea sa rad cand o imitam pe Rose!
Cum pot să fiu un pinguin de foc în clubul urșilor panda?
Ce ați prefera, să aveți diaree sau să fiți constipaţi?
Ce intamplari neplacute sau macabre ati patit? Inca imi amintesc, in seara de colinda cu Domn Domn, s- a intamplat acum vreo 6- 7 ani, eram 4 baieti, doar ce terminaseram de colindat si am impartit...? (mai mult)
Ce inseamna daca vezi ca mana unei fantome vrea sa iti atinga telefonul si cu 5 cm inainte sa il atinga dispare si apoi televizorul se aprinde pe alt post decat cel pe care l- am inchis si zice "elemente"...? (mai mult)
Poti sa vomiti in top spin?
Cum poti scoate petele de murdarie de pe un sapun?
Ce am furat eu ma aaaaaaaaaaa? https://www.youtube.com/watch?v=dcjl59sL6RE
Mai traiti? Nu v-ati plictisit sa tot respirati aer?
Lacrimi si pumni in pereti, LACRIMI si pumni in pereti?
Medusa are serpi si in loc de parul pubian?
Mai ma iubesti? Ma mai urasti? M-ai ucide? Sau m-ai iubi etern?
Voua ce va ziceau parintii cand erati mici si nu erati cuminti?
Ce liniste e azi. De cate muste este nevoie pentru mult cunoscuta competitie de halit gem?
Va place? https://www.youtube.com/watch?v=Xbe8ZqjJQ5A
Daca plasticul e dinozaur mort si presat sub pamant, de ce oamenii fac dinozauri de jucarie din plastic?
Am o curiozitate... daca iti bagi in poponeață nisip, te caci castel?
Adevar sau provocare? Ma plicti
Vreau si eu niste jocuri de jucat la betie, dar nu cu carti pentru ca le stiu pe toate, nici bolt si nici ping pong beer.
Unu m-a intrebat la poza mea in ce film joc (glumind), si vreau sa dau un raspund amuzant/destept. O idee de un titlu amuzant? Asta e poza: https://imgur.com/a/puNlIcO
Cati purici are un televizor?
Intre o capra si o vaca ce ai alege pentru o noaptea de vis?
Am si eu o curiozitate... daca albii se înnegresc la soare, atunci negrii se albesc la soare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.