De ce Stefan cel Mare tinea crucea in mina stinga iar sabia in mina dreapta? Far manera!
Dati- mi careva site- uri din alea care iti apare pe tata imaginea o fata de aia ce striga (stiu c- am avut si eu si am deschis- o fara sa vreau si m- am speriat) da care are sa- mi dea. Funda celui ce...? (mai mult)
Imi puteti da si mie site-uri cu bancuri ca acelea de pe facebook cu Derp si Derpina? Cele mai amuzante site-uri primesc funda!
Cu ce-ai hrani o girafa?
Care sunt cele mai tari bancuri pe care le cunoasteti?
Hei toata lumea. :) Ce credeti ca face Mos Craciun in timpul verii? FundaVOT
Stiti vreo rima amuzanta gen,, Don't worry, don't cry, drink wodka and fly?,, Funda :-* :)
De ce zaharul ingheata atunci cand vaca ragaie ca un porcalau gras?
Voi știați că "luzării de pe electrolizei" vine de fapt de la "looser" =pierzător, ratat?
Care nume vi se pare cel mai,, spectaculos" :) scrieti in comentariu cel mai tare nume din video asta sau altul dau funda! http://www.youtube.com/watch?v=o2I9NTVqUlg
Hello! Care e locul tău preferat din casa?
De ce Vasile? De ceee?
Helău! Dacă beau alcool, sunt alcoolică. Dacă beau Fanta, cum sunt? :))
E vacanță! Ce vă propuneți vacanța asta? :>
Deci m- am gândit c- o pot posta eu, scuzi Marian nu- mi fura Radlerul sau ce chestiuni mai ai tu pregătite când te enervez/supăr/mă iau de tine/fac chestii fără acordul tău etc etc. DECI ULTIMA...? (mai mult)
Unde ai pus soarele?
Unde ai pus tricoul cu Corina?
Cand,cum,cu cine, de ce?
Spuneti, ce aveti de comentat?
Mai nou, se spune că odată ce te razi pe faţă, părul nu o să crească mai des şi mai gros, dar eu am cunoştinţe care demonstrează contrariul, adică s- au ras când aveau puf şi s- au trezit...? (mai mult)
Unde ai ascuns vara?
Cum se numeste un bumerang care nu se mai intoarce?
Vreau sa ma faceti sa rad ca eu nu pot!
Heey TPU! am si eu niste ghicitori. Sa vedem cine are imaginatie:) 1.Un barbat a trebuit sa mearga pentru o ora prin ploaie, fara umbrela si fara altceva pe cap. Cu toate astea, parul lui nu s- a udat. ...? (mai mult)
Am găsit o chestie,, http://diacritica.files.wordpress.com/2011/10/2011-10-03_greseala-hotului.png
De ce: ETAJ 15 - PARTER->15 ETAJE, PARTER - ETAJ 15 ->15 ETAJE.....ETC., DAR: LUNI-VINERI->5 ZILE, VINERI-LUNI->2 ZILE? :(((
Cine gaseste greseala primeste o...? (mai mult)
Aveti idei? daca da. de care?
Unde ai pus dragostea?
Ati auzit de MANASTIREA CASIN din Bacau?
Foarte ciudat. https://www.google.ro/#q=femei+care+se+barbieresc
Ooooh, ce frumos e cel din fața ecranului! :*
Test: 1. Cum se numesc rudele papei? 2.Cum se numesc nasii papei? 3. Unde au femeile parul negru si cret? (tara) 4.Care e cel mai perculos loc din lume?
Heelp! Tata mi-a spus ca ma lasa sa ma uit la televizor, dar nu-mi da voie sa-l deschid.Ce sa fac?
Există vreun site cu întrebări tâmpe de pe ask? sau macar de s-ar gandi cineva sa le posteze aici, cred ca ar fi mai amuzante decat majoritatea intrebarilor.
Heei! Te simți isteț? Răspunde la întrebarea asta :)) : Care a fost primul bărbat care a spus : „E nevoie de o femeie în casă."?
Help! Nu funcționează televizorul! Ce trebuie să fac?
De ce-ai furat blugii?
A vazut cineva productia romano-fecalo-indiana "Poveste de Cartier", cu Sorinel Plodul de Haur in rol principal? http://www.youtube.com/watch?v=4huN5eubEV4 Exista ceva mai scarbos de atat?
Cum sunt ochii vostri?
Vreau intrebari ...la cea mai buna dau fundita >
Ce inseamna golutețușcă?
Ce tip de muzica va place?
Cine sa trăiască, mai? =))
Cine sa trăiască, mai?
Daca iarna nu ninge, Ninge de ce nu iarna?
Va dau un banc: Un hot intra intr- o casa. Incepe sa fure bani cand se aude o voce: - Isus te priveste! Se uita el in sus si vede un papagal. Papagalul ii spune: - Eu sunt Moise, iar Isus te priveste. ...? (mai mult)
Cat e ora? Multumesc anticipat!
Ce pozitii ati mai incercat cu clona voastra? Intra?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a