E bine daca copiii face part? *Stiu ca e corec "fac" am scris asta la parodie "
Daca da, de ce, daca nu, de ce? Argumentati!
Spuneti tot acum sau niciodata!?
Completati: - Da-mi niste bani imprumut! -Pana cand? -... cine stie funda si vot.
Am o mare problema. Miercuri seara sora mea s- a uitat pe boomerang la tom si jerry kids si am ras de nu mai puteam. Era un episod in care o fata il aranja pe tom sa participe la un concurs si ea se enerva...? (mai mult)
Pe Facebook sunt tot felul de pagini cu TPU întrebări stupide. Dar unele întrebări îs de la T/A! Ce părere aveţi?
Credeti ca ar trebui sa se faca un test de iq inainte sa se intre pe TPU? Nu de alta dar : http://www.tpu.ro/trivia- amuzante/voi- baietii- cand- aveti- penisul- in- erectie- si- va- duceti- la- toaleta-...? (mai mult)
Http://i.imgur.com/5PwraNq.jpg Bleah.
Buna TPU. Oare e in regula asta? http://www.youtube.com/watch?v=4zgz1KqJvrs
Voi,baietii,cand aveti penisul in erectie si va duceti la toaleta, ce faceti?
Voi dupa ce va ca**ti, va uitati?
Voi ştergeţi istoricul de la net?
Ce culoare are castravetele?
Http://www.cleverbot.com/ ce parere aveti despre site- ul asta? cine imi explica cum functioneaza? adica vorbesc cu cineva sau cum mai multi? sau e de fiecare data altcineva..sau e un robot cv? cum e?? (mai mult)
Ce sunt acelea *surveys*? Cu ce se ocupa ele? Iti mananca bani?
Ce inseamna SIBOLPICA
Ce trece peste apa ( mare, rau, lac etc.) si nu face valuri?
Maine se face se face scoala? sau ne cheama la scoala? adica vineri.? Funda + Vot :D
TPU dati-mi si mie imagini cu meme-ul you don't say in limba romana va rog dau funda.
Cand s-a intamplat?
Ar mai avea rost să răspunzi la o întrebare care deja a ales un răspuns câştigător? Adică până la urmă te distrezi răspunzând, mai ales la T/A. Deci (fără deci)... Ar mai avea rost?
Ce fel de sărut e ăsta? http://www.evilmilk.com/pictures/Weird_Picdump_11.jpg
Care e continuarea la bancu asta"Ma duc la biserica, popa-mi pune piedica"? dau funda.
Va place melodia lui Miley Cyrus adica melodia 23 (Explicit)?
Vreau si eu multe bancuri despre scoala FARA injuraturi si din astea dar amuzant.
Ce facea omul atunci cand a descoperit ca vaca da lapte?
Totusi...De ce?!
Spuneti-mi si mie minim 10 bancuri sau glume fiecare.Dau funda;)
De ce NU esti fan Justin Bieber?
Am avut contact sexual ieri, dar s-a rupt prezervativul.Era Durex Extra Safe. Care ar putea fi cauzele?
Acum cateva zile mi- am cumparat un nou unicorn(dupa un accident devastator cu cel dinainte). Problema e ca nu stiu ce sa- i dau de mancare! Am auzit ca nu e bine sa ii dau zahar/morcovi la...? (mai mult)
V-a părut bine cât a fost închisă şcoala? Probabil va fi închisă şi joi şi vineri, dar nu se ştie.
De ce vaca nu bea lapte?
Cati ochi are o vaca?
Este ora 3 am, tu dormi si auzi soneria. Sunt parintii tai, care te vor surprinde cu o vizita, si ar dori sa aiba micul dejun. Aveti paine, gem de capsuni, unt, branza si miere. Ce deschideti prima...? (mai mult)
Ce-i mai mare şi mai mare decât puţa de căluţ de mare? Ce-i mai verde şi mai verde decât puţa de rechin cu cleşte?
Pana la urma, de ce a intrat Becali la inchisoare?
Bună seara. Am o problemă. M-am căsătorit recent și soția este cam agresivă. Aveți idee ce să fac, cum să scap să nu mă mai bată măcar cu tigaia? Vă mulțumesc anticipat.
Haide, arată-mi ce poți, diavolițo pe jumătate. =)) =))
Ce e lungă, groasă, cu păr verde în jurul ei şi cu hăinuţă din piele? În afară de o haină din piele pentru iarnă cu blană verde prin jurul gâtului. Hai, bateţi-vă capul.
Cum ar fi sa va sune in biserica telefonul; cu melodia asta? http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1mjlM_RnsVE
Vreau si eu niste bancuri despre iarna, ceva cu morala, ceva realist, ceva romanesc. fara site-uri, am cautat si eu dar n-am gasit..
Sa continui povestea mea de revelion? (asta ar fi ultima parte)
Cine trece-n valea seaca?
Funda! Exista ceva care te face amuzant?
Unicornul meu pufos a fost calcat de un curcubeu. Piticul de la capatul curcubeului si- a cerut scuze si mi- a oferit oala lui cu banuti de aur drept daune fizice si morale. Mentionez ca unicornul...? (mai mult)
Care sunt userii tai preferati de la T/A? Dar din restul site-ului TPU?
La voi ninge? (eu nu mai merg la scoala : ) )
Dacă ninge afară trebuie să împodobesc din nou bradul?
:) cine imi spune glume tari? FUNDA! =))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a