Dacă știe cineva pe unde se găsește meme-ul acela cu răceala în vacanță și răceala în timpul școlii, ceva cu "Chemați Preotul!". Știe cineva pe unde se află?
Că tot este plictiseală! Spuneți-mi întâmplări hazlii, și cea mai amuzantă primește funda :-s.
De ce nu recuno:sti/asteti?
As vrea cateva filme de comedie gen ( American pie, Ted, Bad grandpa...)
Vreau filme de comedie gen ( American pie, Ted, Bad grandpa... ) Dau funda!
Hei, hai sa luam o foaie de hartie. Noi consideram, cand scriem pe ea, ca este 2- dimensionala, dar de fapt nu este. Daca ar fi o suprafata 2- dimensionala, nu ar trebui ca sa aiba si inaltime/grosime,...? (mai mult)
v-as ruga sa imi puneti intrebari amuzante.Cea mai buna primeste funda.
Mă plictisesc și aș vrea să imi puneţi niște intrebări. Cele mai interesante sau amuzante intrebări primesc fundă.
Ce ai face daca ai fi inchis intr-o camera cu Elton John (care e gay) si el ar avea o pofta nebuna de sex.As prefera sa raspunda baietii.Astept raspunsuri amuzante.
Ce ai face daca ai fi inchis intr-o camera cu Elton John care e gay.
Niste cuvinte pocite (funny) stiti?
Mi-a vazut cineva pisica? (raspunde la numele de Fifi si e star de cinema)
Ma numesc Eusebiu, am 9 ani si sunt in clasa a 6-a. Imi puteti spune si mie cate gauri are o fata?
Cine imi spune intrebari de logica ca cum a scos stefan cel mare sabia din fantana raspuns: uda. Cine da cele mai multe Funda
Buna seara doamnelor si domnilor, tineri cumsecade si domnisoare frumoase! Ce- ati spune sa facem rost de cel putin 2- 3 masini d esport si sa dam o raita cu ele prin America latina si Caraibe? Ne...? (mai mult)
Ce mesaj comic as putea sa bag pe imaginea asta? http://i.imgur.com/5kqBlnJ.jpg
Funda! Va rog dati- mi un site de unde iau glume.Dar va rog sa fie glume de alea pe care sa le folosesc in urmatoarele imprejurimi:cineva zice/face ceva, iar eu zic/fac ceva care sa starneasca rasul. EX:in...? (mai mult)
Doar eu fac asta cu paturica? 2:10 - 2: 13 2 : 35 - 2 : 41 funda. Edit : Am uitat liku' : http://www.youtube.com/watch?v=zX9HWIVO52A
Vreau si eu bancuri despre Steaua/stelisti. :D
Puneti-mi o porecla! cea mai funny and cute primeste funda
Ce e mai greu sa minti sau sa spui adevarul?
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, Error detected. Please press v@l0@re to restart, or şmucherie to be a ţâgan din nou.
Se adauga intr- un bol de nisip 20 ml de cianura, 100 kg de azot, 40 L de sulf, 30 g de uraniu imbogatit, o bucata de drojdie, 5 bile de cocaina, se amesteca insistent pana obtinem o supa solida comestibila. ...? (mai mult)
De ce nu ma lasa parintii sa mananc zapada galbena? e cea mai gustoasa
Daca o pisica a sarit pe geam de la etajul 1000 cum ar cadea? In patru labe sau in loc de pisica cade un caine?
Saptamana viitoare plec intr-o tabar de schi. Imi puteti da niste idei de farse misto, dar sa fie si originale? Dau funda! :*
Ati vazut cumva calul meu? :/
Neata TPU daca as putea sa fiti unul dintre personajele dbz in afara de goku ce personaj ati fi? p.s pe roblox dbz finale daca jucati dati-mi si mie niste conturi ca vreau ssj 4
Ningeee! Ati vazut? de ce ninge? cum scapati de invazie? e semn de extraterestru nu?
Daca o fata a iesit din tavan in clasa mea pentru ca profesoara a tras de un cablu atarnat de tavan ce ar zice elevii? Dar profesoara? Voi alege un raspuns castigator!
Dacă un pinguin din Kenia imi ciordeşte telefonul, apoi merge la doctor şi afară plouă, de ce îmi plutesc ochii?
Cat da 5 x 5 : 5 + 5 x 5? funda!
Imi plăcea acest telefon, dar având în vedere cine îl vinde (numele +id-ul), cred că o să-mi pun pofta în cui. http://mercador.ro/oferta/htc-mozart7-ID1n3NP.html#550cb6ed1e
Cat face 1+2+0-3? Funda :)))
Ce farse sa-i faci unui prieten in timp ce doarme si lumina e stinsa? Eu ma gandeam sa ma prefac posedata.
Ce farse poti face cand dormi cu cineva in pat? Asa cand e tarziu si lumina este stinsa?
Hai! Arata-mi cat de barbat/femeie esti!
2 x 2 langa 2? funda!
va rog am nevoie de rime despre scoala urgent! cele mai multe si amuzante iau funda! repede va rog!
Cum ar fi scoala daca am avea liber in toate zilele care se termina in literea " i "?
Cine este Pletosu', şi de ce-l înjură toată lumea?
Am nevoie urgenta de rime haioase despre scoala cele mai multe si cele mai haioase primesc fuda!
Exista extraterestrii? O_o
Ai a doua jumatate? Nu wai ca mama mo facu intraga! de acord, cu aceasta vorba?
Imi spuneti si mie niste bancuri :P? cele mai haioase funda (nu luate depe iternet ok?);).
La mulţi ani 2014! http://i.imgur.com/IipDfsr.jpg
Care vine la o duşcă?
Cine ar putea să-mi cînte melodia de la desenul Chowder, atunci cînd începe desenul? Dau fundăă
Oare ce o sa se intample daca bag jejetele in piz..scuze, priza?
Hello Kitty are iubit sau sot? Daca da vreau o poza ca el! fundaaaaaaaaa!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Modern Family
Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!