Ai supravietui 1 ora in intestinul unui anaconda?
Ce se intampla daca las un sarpe sa ma muste?
eu ii urasc pe lala band de abia s- a terminat cu astia iar acum reapar pe ACASA si se mai numeste si "O noua viata" :| patetic, cel putin nu mai ste pe pro tv asta e bine. Si nu inteleg ce trebuie...? (mai mult)
Cu riscul că o să- mi iau bătaie, noul review: Al cincilea album al trupei Trooper, popularul Poemele Valahiei, unul din cele mai cunoscute și apreciate albume de heavy metal de pe meleagurile...? (mai mult)
Tu ce-ai face daca ai fi presedintele Romaniei?
Deci...Ce ati face daca ati ramane singuri in clasa cu catalogul? (care ma amuza cel mai tare ii dau funda) :)
Cine sunt prietenii tai? Dar dusmanii?
Căţeluşă de vânzare! Se poate transforma în orice marcă. De la golden retriever la Samsung. Educată, nesterilizată şi face la oliţă. Mai doriţi altceva? O bere? De la fanta la ursus.
De ce imi scartie boxele cand aprinde cineva neonul din bucatarie?
Cangur pierdut (ultima data vazut in Arad), daca il vedeti sunati la 4444. http://citynews.ro/eveniment/intamplare- incredibila- gara- din- arad- un- cangur- aparut- de- nicaieri- alergat- pe- peron-...? (mai mult)
Tu ce esti de fapt?
De ce toate W.C -urile publice sunt 'glazurate' cu ciocolata? De cand traiesc pe planeta asta n-am gasit un W.C PUBLIC care sa fie curat.
Odata..., Matusamea i- a zis lu' varamea sa aranjeze niste acte in ordine alfaetica deoarece sunt foarte importante, . pe urma. ea mi- a zis mie : "Hai si tu si ajuta- ma ca tu stii ALFABETU' " =))))))))))...? (mai mult)
Ce parere aveti despre ce se intampla intr-e Bianca Draguseanu si Victor Slav? :))
Vreti salam?
Pe unde se uşurează sirenele? :/
Stie cineva o rima cu numele Iftimie?
Bai, deci trage maneta! Pff! Nu maneta aia! *trage de maneta* *reflectoarele se aprind* Am un plan briliant briliant BRILIANT :3! O sa va fac pe toti sa va certati :3! Primele victime vor ...? (mai mult)
Arati beton azi! Ai facut cumva dus?
De ce Pou al meu nu face excremente?:))))
Am o ghicitoare pentru voi :D - Ghicitoarea este : Un cawboy ajunge intr- un oras vinerea, sta in oras 3 zile si pleaca tot pe vineri. Cum a reusit? Cine raspunde bine primul ia FUNDITA! ...? (mai mult)
Hai sa ii uram la multi ani fratelui nostru robijam (ca azi ii ziua lui). La multi ani fratele meu de armament si de gaming! :)
Ce?
No' pun pariu pe barba preotului ca nu raspunde nimeni corect la intrebarea asta : Ce este cel mai mare? Fagaras, Bucegi, sau camera mea? De ce? :3 Cine raspunde corect, o sa ii dau o prajituricaaa!
Buna tpu.Am vorbit in somn si se pare ca am spus un nume de femeie, iar nevasta- mea, care nu dormea (pentru ca statea pe facebook - toata noaptea asta face)m- a auzit.Stiti cum e atunci cand ai probleme...? (mai mult)
Ce părere aveți despre imaginea asta? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=960334510648280&set=a.712569345424799.1073741825.548700398478362&type=1&theater Credeți că a procedat corect? Rog...? (mai mult)
Daţi- mi şi mie nişte curiozităţi/picanterii/ştiaţi că- uri despre unul din domnitorii:Mircea cel bătrân Iancu de Hunedoara Vlad Ţepeş Ştefan cel Mare Radu de la Afumaţi... Petru Rareş ...? (mai mult)
Exista un program in care cind vorbesc la microfon sa mi se schimbe vocea... Em mai avut odata un program de genul, dar ca imi face vocea pitigaiata sau foarte groasa... Deci sa nu fie fake. FuNDitA
Un cowboy vine intr-un oras, vineri. Sta trei zile, si pleaca tot intr-o vineri. Cum a reusit?
Scrie: 1. Mos + numele tau + Craciun 2. Iepurasul + numele tau + de Paste Voua ce va iese?
Un vis aproape normal:Azi dimineata pe la 12 noaptea m- am trezit uscat leaorca de traspiratie, o voce exterioara din interiorul sufletului meu spunandu- mi sa indrept privirea spre Oceanul Pacific sa...? (mai mult)
De ce floarea de colt creste in centrul RoManiei?
Ce e verde si fuge prin padure?
Acum vreo saptamana am vazut un film pe KanalD (cred), era o comedie cu tot felul de personaje din alte filme ..mai exact o parodie si la sfarsit se termina cu personajul Aladeen din The Dictator....? (mai mult)
Neata neata! Seara buna, Costica! Pofta mare Adriana! Chiar daca nu stiu nicio Adriana sau vreun Costica, va voi da un test! Deci tu esti la Mall cu cel sau cea care te face sa ai fluturasi ...? (mai mult)
O intrebare de logica. Zece pesti stau intr-un acvariu un tigru se ineaca in Romania sunt 50000 de oameni cine vrea funda?
Cat de des o faci?
Pentru baieti: ati rezista la un asemenea test :3? http://interesant.eu/video-cel-mai-nebun-test-de-fidelitate-tu-ai-rezista-ispitei/
Ce ati face daca ati fi pe toaleta si ati face, stiti voi... :"> CACA! Si sa zicem ca nu mai este hartie igienica, ci doar cartonul ala, de care se infasoara (hartia). Precizez ca in acea baie, nu ...? (mai mult)
Scrie: - Prima litera din prenumele tatalui tau - Prima litera din prenumele tau - Prima litera a fetei(baiatului) de care iti place - Ziua in care esti nascut Cea mai tare Combinatie =)) ...? (mai mult)
10 pesti intr-un acvariu...3 se ineaca. Cati pesti raman in acvariu? Primul raspuns CORECT, Funda :D
Heei buna tuturor! Am o intrebare, cum se chema siteul in care erau imagini faine si poze ex: "Dami un nr! " va roog spuneti-mi, ofer funda :)
Daca o pisica pica mereu in picioare si o bucata de paine cu unt cade mereu pe partea unsa, ce se intampla daca legam o felie de paine unsa cu unt de spatele unei pisici si o aruncam pe fereastra? FUNDA...? (mai mult)
Este o coincidenţă biologică sau o chestiune de funcţionalitate faptul că arătătorul mi se potriveşte perfect când îl bag în nas?
Agent + Zodia ta + Culoarea preferata + Numarul preferat (1-10) = Numele tau de Agent Secret :)))). Voua ce va iesit?
Doar mie imi este lene sa evaluez raspunsu' :))?
Daca teoria evolueaza pe zi ce'trece'si legea in sine are o protopovaitura bruta din lumea de mijloc, de ce bianca cu dragusanu nu e asa cum doarea sa fie in agiazma bunicii mele cu tot cu rau de...? (mai mult)
Spune-mi ceva frumos, în ce dialect vrei tu.
Http://tinypic.com/r/155jxfq/5 Voi ați luat vreodată lecții contra canibalismului?
Te simti norocos, derbedeule?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Modern Family
Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!