Sa imi sterg contul?
Vreau sa-mi dati o poza de profil si un cover pentru o pagina de facebook amuzanta gen Demotival.
Daca vi s-ar propune sa incercati o masinarie care te face sa zbori, ati accepta?
Cum imi scot mintile din cap? Help me!
Intrebare din Oracol : "La ce ai senzatia ca te gandesti cel mai mult?" Pff, logic : http://1.bp.blogspot.com/-0nqorX7KtdA/Tou5NMGjsJI/AAAAAAAAACA/E6Dv63NXVvI/s1600/Big%252BBoobs%252B12.jpg
Stie cineva un banc foarte amuzant? Nu conteaza din ce categorie, doar sa nu alba un continut obscen. Cea care ma amuza cel mai tare castiga FUNDA.
Inainte de a incepe orice fraza : http://www.youtube.com/watch?v=bEu1ZV1Mju4 (nu, nu e a mea muzica, deci nici drepturile de autor nu sunt ale mele) Acum sa incepem : Fata asta, dupa cum unii stiti,...? (mai mult)
De ce m- aţi abandonat? [ar cam trebui să editez întrebarea asta] Melodia asta am împărăşit- o mai demult împreună cu frăţiorul meu mai mare călutzunărăvăs, dar eu tot v- o dau: www.youtube.com/watch?v=uROI5Dv6LTQ.Merită...? (mai mult)
As vrea sa dau comanda de pe bestial.ro sau de pe maniacmusic.ro...ce ziceti? Sunt de incredere site- urile? Stiu ca pe bestial taxele sunt 9 lei + 5 lei cred. Si pe maniacmusic sunt 7, 2 lei..atat. ...? (mai mult)
Imi spune cineva un banc cu Bula? Cine are cel mai amuzant banc primeste FUNDA!
Cum fac să-mi meargă mintea? Pe unde să bag vaselina? Ce tip de vaselină? Mă gândeam la albă(cea spray). Multora le vin idei foarte repede!
Salut TPU Ce cuvinte foarte foarte lungi stiti? De exemplu: DICLORDIFENILTRICLORMETILMETAN DIFOSFOPIRIDINNUCLEOTIDPIROFOSFATAZA Stiti altele mai mari?
S-a deschis un moll? http://www.220.ro/video-news/FUGITI-BAAAA/pIzoAIO4GC/
"In addition" la ceea ce am inceput aici: http://www.tpu.ro/trivia- amuzante/incercati- chestia- asta- pe- pagina- google- ro- scrieti- do- a- barrel- roll- fara- ghilimele- si- vedeti- ce- se- intampla-...? (mai mult)
Ati participa la o orgie cu swingeri? :)
Cat da 1+1 langa 1? funda raspunsu corect!
Ce preferati? ( in materie de orice/tot )
"Nu ti-ai dorii sa ma ai, dar cand ma ai nu vrei sa ma pierzi" Care stie raspunsul are un os si o funda :)
Cine ar vrea sa se alieze cu mine sa incepem o mica cruciada? :D Ca n-a fost cam de multisor una :))
Ziceti-mi si mie mai multe bancuri foarte scurte!
Care este cel mai ciudat loc unde ai avut vreodată un coş?
Ce ati face daca Fuego ar veni la usa voastra si ar incepe sa cante Impodobeste mama bradul?
Incercati chestia asta pe pagina google.ro: Scrieti "do a barrel roll"- fara ghilimele si vedeti ce se intampla. Amuzant, nu- i asa? P.S. Sper ca acum n- o sa veniti cu "eu o stiam p- asta". Mai...? (mai mult)
Ce îmi recomandaţi?
Cum pot obţine o aromă de manelist?
Ce ai face daca maine ar fi sfarsitul lumii? cel mai amuzant raspuns funda :D
Cand ati primit ultima palma/bataie de la parinti si de ce?
Lol,banuiesc ca totusi a auzit cineva de roblox, nu? atunci cand ai monthly renew la builder club...il poti inchide cu cardul de credit sau numai de pe site? Scuze pentru categorie =p
Care este rolul lui "băă" pus după un nume?, (de scenă cică), gen Stanabăă, Gicabăă, etc
PROVOCARE! 1.ce e alb, sare, si nu e iepure? 2.inventeaza un cuvant din patru cuvinte, fiecare din alta categorie(categorii :fructe culori, etc.) 3.Mama are, tata n- are! Mama mare, si ea...? (mai mult)
Pe cat trebuia sa vina Mos Craciun?!?
La coltul unei case rotunde s- a auzit o impuscatura de cutit si mortul a cazut spanzurat. Am on intrebare. Trebuie sa turtim sticlele de Pepsi pentru a face oile sa cloceasca ouale in casa? DAU FUNDA!...? (mai mult)
Where the f... are:Cretaker,Mhn24, Bastet,Clannad,Mufla,uǝʞɔıp.
De ce nu alearga melcul? De frica sa nu-i... ochii
An nou fericit! :-*. Daca ajunge prea tarziu acest mesaj nu e vina mea, am folosit Explorer :D
Am o closca, gaina nu-i: noaptea puii-si strange, iar ziua-i risipeste. Cine-i
Scapa ruica din cotet si nu o prinde un judet. ce este? funda la primul care ghiceste
Repar OZN-uri daca doriti sa va ajut cu sfaturi piese de schimb ma puteti contacta cer mancare si bani ( gagici daca treaba e complicata ) nu desfundam teve de esapament a ozn-ului :)
La ce va asteptati?
Hey baieti! Ia fiti atenti ce am gasit http://www.youtube.com/watch?v=7_58lIVX4q4 E buna?
Patinoarul Androidului Partea a 2- a Din cele doua telefoane au iesit doua persoane. Ele erau Pennyy si Lalaone. eu: De ce le- ai adus pe Lalaone si pe...? (mai mult)
Am 2 intrebari : 1.Care este nr. de telefon al lui Zayn Malik si in ce limba pot sa vorbesc ca sa ma intaleaga? 2.Acum cateva luni am cumparat niste carnati ca sa- i las sa se usuce si sa vad cum arata....? (mai mult)
Care credeti ca este legatura / asemanarea dintre Iarna si portocala! :-? :))
Era un cuplu de emo kidzi, si fata se uita intruna la mine, ma sorbea din priviri, eu vazand acest lucru, am ramas profund impresionat şi am facut ceea ce trebuie sa faca orice baiat cand vede o fata...? (mai mult)
Cand s- a predat cursul despre prunci la Gradinita de Gropari Avansati cu program prelungit din Cimitiresti am chiulit ca sa beau vodka cu Marioara si acum am o nelamurire...Este pacat sa ingropi un prunc...? (mai mult)
Spuneti-mi farse nebune, trasnite pe care sa le fac in public, sau provocari. Cel mai bun funda.
Am pregatit o poveste! atentie! 1.comportamentul personajelor negative nu e inspirat din realitate: 2. daca vreti sa apareti in alte povesti de genul scrieti comportamentul.Ex: rau dramatic nehotarat...? (mai mult)
Noi de ce vedem?
Voi ce religie aveti / sustineti? De ce?
Tu ce vedeta esti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!