Este adevărat că lui Ivan Ivanovici i s-a dat în dar o mașină?
Care e pluralul de la cuvântul sex?
Ce fac albinutele cand afara ploua?
Ce se intampla daca adaugi toata punga de sare in ciorba? Cum e gustul? Ati incercat? Am vazut la unii pe YouTube si au adaugat sare, dar de fapt inainte de asta au gustat din lingura si dupa la fel.
Mamaia, capul de la atata soare
Ce scop au tantarii?
Puteti sa-mi scrieti intrebari pentru q&a? Dau funda pentru cele mai interesante intrebari q&a
De ce se ard fetele la soare?
Cum scot petele de cerneala de pe lemn? Tocmai cred ca mi s-a sinucis un pix. L-am gasit cu toata cerneala cursa din el pe birou.
De ce noi oamenii trebuie sa purtam haine? De ce ne rusinam unii de altii cand suntem dezbracati pe strada? De ce oamenii nu stau dezbracati ca animalele?
Cum sa port chiloti de balerina pe cap?
Conform unei glume bancherii care comit fapte rele ajung în "El". Numiți-le în doua cuvinte Românești. Care sunt ele?
Dacă-i spui unei fete că e pițipoancă și face spume, e clar că e pițipoancă?
De unde cumpar supozitoare cu gust de menta si caspusi racoritoare sa imi fac bors magic? Rog seriozitate
Tu ai țâțe grase?
Universul ar fi un loc mai placut fara acest emoji: https://cdn150.picsart.com/upscale-238981073055212.png? r1024x1024
Https://youtu.be/Zz5kmvM0xvk Farse în timpul somnului :)) Tare nu? Ferească Dumnezeu de nebuni din aceștia într-o cameră.
Daca omul bate palma, animalele ce bat? Laba?
Cum ai vrea sa fii batuta? https://www.youtube.com/watch?v=SFUDYp2DNkk
Uitati ce am primit: http://prntscr.com/k1sk8y =:) -) 8-X
Am sa plec in vara asta in iad, ce vreti sa va aduc de acolo?
Cine stie raspunsul la ghicitoarea asta? Raspuns corect = funda Înainte de a fi mică este mare. Ce este?
Daca flatulatia ierbivorelor a generat incalzirea globala, apoi glaciatiunea responsabila de disparitia dinozaurilor: acelasi fenomen o sa duca la extintia prostilor?;)
Este adevarat!? : 1. cu prostul nescolarizat, te lupti putin si ai scapat; dar duci o lupta infernala cu prostul care are scoala. 2. nu te pune cu prostul scolarizat; el are atata orgoliu, incat ...? (mai mult)
Ghici ce? Ma doare la bass
Buna TEPEU, acum cateva zile am fost la un magazin si am vazut ca daca rezolvi o ecuatie corecta iti da o tigaie drai cucar. Intrebarea mea a fost 2+2
Cum pot sa pun si eu o intrebare pe TPU? DAU FUNDA SI VOT AJUTOR! :))
Care e cel mai tampit lucru pe care l-ati facut la betie? :D
Hai sa inceapa intrebarile cu dilemele de la BAC, apropo ce s-a dat la romana?
Cum pot face o cerere pentru un guest pentru urmatorul comic con?
Să facem un mic exercițiu de imaginație. Ajungeți în paradis. Da, în paradis, locul unde totul este perfect și ideal. Se face că vă îndreptați pe un câmp plin de iarbă spre un punct pe care...? (mai mult)
Obisnuiti sa va faceti selfie-uri?
PE VOI VA AMUZA, ORI VA ENERVEAZA POLITICA? Stire de ultima ora! Developmentul congruentei exhaustive in macrocosmosul punctiform al Black Hole, prezentat de Klaus Verner Iohanis este tema cu care...? (mai mult)
Ce crush ai pe TPU?
Am o mica nelamurire. Eu sunt cam PROST la aritmetica de clasa a- 2- a. Poat a lamuriti voi, Prieteni Dragi!? sierra1 RANK 1 (din 1.224.728) sierra1 ajută oamenii din 25 Martie 2018 Folositor:...? (mai mult)
Dati-mi cat mai multe exemple de "apucaturi bolnave" pe care le poate face un om pe strada. :)
Am nevoie de o imagine buna pentru cardul de credit daca este amuzanta si mai bine, aveti ceva idei?
Mai trăiești Alex?
Cu care user de pe TPU, ai vrea sa te mariti /insori? :x
Puteți să îmi dați întrebări pentru Challenge-ul "Cine ar face asta?"?
In care zi si luna din an esti oficial mai aproape de 31 Decembrie decat de 1 Ianuarie?
Aveam istoria si profesorul arata la harta Bucovina. Asculta mai multi elevi si intreaba:Ce regiune e asta O colega:Franta domn profesor :) Ce alte intamplari mai stiti?
Ce fantezii, vise nebunesti aveti?
Ghictoare: Cine are 7 capete? Dau funda primului raspuns CORECT!
Ghicitoare: Ce are 3 capete, 7 picioare si brate?
Ce melodii amuzante stiti? :D
Ce mai știți de Alin?
Ghicitoare:ce are 18 picioare si nu se misca niciodata?
De ce nu capră?
Foaie verde de... continuati voi am chef sa rad funda la cel mai amuzant si cat mai multe HAHAH:))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!