Ana are 100 de bomboane, ea mananca 50. Ce are acum?
Care sunt cele mai amuzante intamplari traite de voi?:))
Doua lucruri am invatat la matematica: 1. E aproape imposibil sa gasesti rezolvarea si cu caietu' - n fata 2.E mai greu sa iei 5 decat 10. Ce nota ati luat la teza la mate? Mie- mi vine maine si sper...? (mai mult)
Buna TPU am 2 intebari cine le va stii primeste funda! 1.De ce "prescurtare" este un cuvant asa lung? 2. Care este sinonimul cuvantului " sinonim"?
De ce zboara puii?
Ce cuvint va trece prin minte in momentul asta? cat maii amuzante! vrea sa ma amuz! :)
Ce parere aveti de noul slagar "Impodobeste-mi iuby cardul"?;;);;);;)
Okay...facem o afacere? Eu va dau nutella...voi mi-l aduceti pe Oliver inapoi acasa.
Hei TPU,m-am certat azi cu mama mea,pe motivul ca il prefera mai mult pe fratele meu[fratele meu fiind mai mare] si na am scris chesti care dor cred, si e foarte suparata. ce sa fac? va rog
Cine merge la pomana la Mandela?
De ce a trecut puiul strada?
Sigur nu sunteți adoptați?
Cine vrea sa ne pupam sexoal?
TPU! Am nevoie de un link, urgent de unde sa gasesc fundaluri pentru photoshop, sau poza asortate. Daca nu, macar un mic sfat cum sa scriu pe GOOGLE! Va rog!
Cand cineva vorbeste cu voi la ce va ganditi?
Fuego e lesbiana? Adica asa am auzit. Nu stiu! Da sau nu. Motivati raspunsul. :))
Si de asta sunt inca treaz http://9gag.com/gag/aM1EKOx
Ce s-ar intampla daca vecinul de la 2, ar cadea pe fereastra, iar musiqa l-ar prinde in brate?
Va las sa imi puneti trei intrebari :3 Cine pune cele mai bune intrebari primeste Fundita :***
Cine raspunde corect la toate primeste fundita :* 1.Ce i- a luat Bulă lui maică sa de ziua ei? 2.De ce cer bărbaţii mâna femeilor? 3.Ce- i un punct negru cu două puncte albe? 4.De...? (mai mult)
Ce va adus Mos Nicolae? :))))))))) :P Asa doar ca vreau sa stiu ce bomboane
Ce părere mai aveţi despre mine?
Ododoo http://ragete.com/videogif/eu-ora-de-matematica/
Care vrea să-mi muşte ciocul?
Http://mercador.ro/oferta/telefonul-ciobanului-ghita-de-la-jina-ID1e4aP.html#550cb6ed1e
Azi vă ofer oportunitatea să vă plângeți de notele de la școală.Ce v-a adus Moșu?
Acum sunteţi liberi să mă întrebaţi orice, absolut orice!
Este iarna si moda s-a schimbat. Spune-ti-mi si mie cum sa-mi coafez parul pubian va rog
Transforma-ti o poza din calculator intr-un meme. Cea mai interesanta primeste funda.
Crucifieđ, mai visezi scule?
Ma tot suna cineva si ma streseaza, am incercat sa-i explic sa nu mai sune, dar nu se lasa. Ce sa fac? daca ai chef de glume las nr la care poti suna 0730951152
Ok, am terminat cu formarea armetei anti- membri noi/nooby fappers! Armata mea este cam asa:Crucified, Verutza97, alxp, AikkoXD si ww2EXPERT. Este vineri, 06/12/2013 ora 12:00, armata mea este ...? (mai mult)
Ce v-a adus Mos Nicolae? :)
De ce cand imi numar degetele imi iese mereu alt numar?
Vreau sa propun o lege care sa ajunga in parlament pentru a fi data presedintelui la semnat, mi se pare mie sau avem sarbatori putine? Ce- ar fi daca ne- am sarbatorii ziua de nastere in fiecare luna?...? (mai mult)
Cum să-mi coafez buca?
...tu ce vrei să-ţi aducă Moş Nicolae?
Din ce material se mai pot face rochiile lui Lady Gaga?
Cioc cioc! Crucifieđ
Care este culoarea voastra preferata? .
Crucifieđ! Ești sigură ca-ti dau fundă?
Saliuuut... Daca toti ar fi destepti cine ar mai face munca de jos? Raspuns:Pai de asta mai sunt si _ _ _ _ _ _. Vreau sa vad cate raspunsuri fac la intrebarea asta Si dau Fundoi
Intrebare de logica:verbul este un substantiv?
Http://youtu.be/B93O3u5PCfY http://youtu.be/YAVGoiqOC1c
Cum te-ai facut de ras cel mai urat?
Oracol Mai ai doar 516 intrebari la care n-ai raspuns!
Nimic sau nimic?
Cine a fost primul? Adam sau omul pesterii?
Sceneta Violata+Leon: L:Violato, ce ai facut? V:Diego mi-a spus ca trebuie sa...(completati voi)
Cine stie mate? am o problema, ii stiu de 5 ani enuntul si nu a rezolvat- o nimeni doar profu care mi- a spus- o atunci dar am uitat cum:(.Ar suna cam asa:ai toate cifrele 0- 9, trebuie sa le aduni astfel...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
militiaromana întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!