Vreti sa primiti o funda? Atunci raspundeti la urmatoarea intrebare: Ce-i un punct negru cu două puncte albe?
E de rău dacă i-am visat pe Speed99, Turbox şi єχcєєℓ complet dezbrăcaţi?
1. Manastire- ntrun picior, ghici ciuperca ce- i. 2.Mama are, tata n- are. mama mare si ea are, si marinarii de pe mare.Ce- i? 3.Este in Constanta si in Timisoara, este si in Turcia, dar si...? (mai mult)
Zall, cine raspunde corect la aceste doua ghicitori ii voi darui o funda. 1)Ce moare cat traieste, insa traieste cat moare? 2)Ce bagi intr-o cutie ca sa o usurezi?
Another one.:D În toiul unei nopţi întunecoase, pe o furtună cumplită, un cuplu gonea nebuneşte cu maşina pe străzile unui oraş străin. Maşina se defectă şi soţul fu nevoit să plece după...? (mai mult)
Cine vrea o funda usor? raspunsul corect primeste funda :D Alarmată de un apel telefonic anonim, poliţia descinde într- o casă pentru a aresta un individ suspect de crimă. Ei nu ştiu cum arată,...? (mai mult)
Am vazut la Pall Mall ca exista si varianta extra cut? Ce inseamna extra cut ca sunt tigari slim?
Sall! Imi puteti da si mie niste bancuri bune! Funadaaa!
Ce fructe de mare va plac cel mai mult? Abia astept sa mananc, diseara...
Poţi spune ceva frumos despre mine?
Vreau să am o iubită dar nu pot. Ce pot să fac?
Şamponul kallos e făcut din cai?
Unul ara, doi se mira, patru imping si la sfarsit un cotofing. ce este?
La voi când ninge? Funduliță la ăla care-mi spune o propoziție haioasă care să conțină cuvintele: cartof, roz (se pot deriva).
VA rog imi dati si mie un site de unde pot lua bancuri scurte? Funda
Hamsterita mea nu se simte bine.credeti ca e de la silicoanele implantate acum 2 saptamani?
Ati auzit de programul on-line de painting- http://cosketch.com/Rooms/ayxtguk. Haideti si voi, sa vedem ce face T/A pe,, talbla on-line"! :D
Dacă ai fi cântâreţ cum ti-ai numi prima melodie?
Ce legătură are Dedeman cu shaorma?
Şi totuşi, de ce?
eu sunt Stefna Calinescu si vreau sa-mi fac un videblog ca Mihai Zmenta sau Mickey Has si nu gasesc nume pentru canal ma puteti ajuta? Funda pentru cele mai multe idei
Ce se intampla daca iei somnifere si laxative inainte sa te culci?
De ce isi ingroapa pirati comoara in pamant?
Mi-e frica ca o sa șunca! Vouă nu? :o
Salut tpu.Am vazut mai demult am vazut un videoclip cu o sora care canta si fratele ei dansa in spatele ei:)Cine imi da un link primeste funda
Hei, vreau si eu bancuri haioase, cele mai haioase si mai multe primeste funda! Multumesc!
Spune-ti si voi dume bune.Cel care da cele mai multe primeste funda!
Daca superman era asa de destept., de ce purta chilotii peste pantaloni?
Ce bancuri amuzante stiti? Funda!
Eu ador sa ma uit la episoade din vloguri. O urmaresc pe tequila, pe zmenta, pe satana, ddh, pe tudi si mai am... Dar cand acestia nu posteaza (ca nu posteaza in fiecare zi asa cum vreau eu)...? (mai mult)
:) Cum se poate feri de plictiseala un copil de 10 ani?
Insultaţi-mă intr-un mod sincer!
Nu-i asa ca abia asteptati sa devina comercial acest aparat? http://www.220.ro/documentare/Generatia-Care-Face-Sex-Virtual/wdghdR03ad/
Stie cineva cumva lista aceea (glume) cu toate gradele, iar la fiecare grad e cate ceva amuzant(gen: la -50 de grade rusii deschid geamul). Nu il mai gaseeesc. In caz ca stiti de el, lasati-mi link :D
Voi ati dat de multi analfabeti pe TPU?
Spuneti-mi si mie 5 bancuri! Cele mai tari bancuri funda! Eu fac punctajul, un banc tare 2 puncte, un banc slab 0 puncte, unul mediu 1 punct. P.S.:Nota zece inseamna funda. Timp: 24h
Am chef de ras in seara asta! Ce porecle le dati profesorilor vostri?=)) Dau funda la cele mai amuzante!
Http://www.youtube.com/watch?v=VOud7M_qzGk 0:20 Iesiti acasa!
De ce in cadrului unui protocol, cand se face referire la femei sau fete tinere, ne adresam prin apelative de genul " doamna " sau " domnisoara ", cand vine insa vorba de barbati, nu exista termenul...? (mai mult)
Care o vrea pe maica'mea de soacra? :)))
Spuneti intrebari ciudate cum ar fi:pe o scara de la 1 la 10 care e culoarea ta preferata din alfabet?
Tu ce iti cumperi de "Vinera tzganilor"?
Daca vine Mutu inapoi in tara, inseamna ca gazonul nostru (de fotbal) e bun de tras pe nas? P.S.: Piti: Trage ma Mutule! Mutu: Nu pot ca m-am lasat!
Ai vazut, o sa-l ai dar nu o sa-l vezi?(logic)
Ce este viaţa? (întrebare logică)
Vrea cineva la macelar, pardon, medic?
Fetelor, ce ati face pentru a-l cuceri pe guţă?
Cine vrea gem de zmeura? :>
De ce a trecut puiul strada?
Ce ai face dacă ai avea o putere?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!