Ora de franceza + prezervativ + detergent cu liliac = http://i.imgur.com/Gj2GgtU.jpg Profa nu stia ce dracu ii ala =))
TPU urgeeeeeeent! Deci(fara deci), de Halloween ma costumez ca in anii 50 stiti voi cu ockabilly hair.Dar cica trebuie sa fim imbracati ca cineva.Imi spuneti niste staruri(femei), din anii 50 care se...? (mai mult)
Heiii :) Vreau si eu sa-mi spuneti ceva amuzant.Ceva sa ma bine-dispuna... Funda :)
Ce ziceti de asta: , , Urechile taleee Ca doua sarmaleee Cand le vorbesc Par ca doua difuzoareee!" Lucrez la un remix pe care vreau sa- l pun pe yt. =3.Cine poate sa- mi dea instrumentala de la,...? (mai mult)
Este ziua ta norocoasa in care vei fi scoasa/scos la tabla ca sa explici ce ai inteles din lectia anterioara, esti la ora de limba gimnastica, cum iti face limba'n gura cand incepi sa explici?
Daca femeile sunt de pe marte cum au ajuns pe pamant au zburat cu parasuta pe pamant?
Ce-i cu atata liniste pe aici? :(
Imaginati-va: Daca Chuck Norris lar ura pe Justin Bieber, ce s-ar intampla cu justin? PAREREA VOASTRA
Ce se intampla daca sparg un geam?
Am vazut un documentar acuma de mult cum ca extraterestri au adus femeii printre noi, credeti ca femeile din prezent sunt de fapt extraterestri sub acoperire?
Hey! De halloween as vrea sa ma imbrac ca the grudge dar nu stiu cum...
Da ca ati putea schimba numele planetei noastre in ce lati schimba?
Cum arata o lume mai buna in viziunea ta?
Ai curaj sa te uiti la porcaria asta? Ma intreb. Ce fel de oameni au putut inventa film ca asta. Godzilla, Mothra and King Ghidorah: Giant Monsters All-Out Attack Cautati scene pe youtube.
Ce vroiati sa va faceti cand erati mici?
M- am hotarat, devin aparatorul celor care au pedepse din partea parintilor, care a fost ultima pedeapsa primita, de ce ai primit- o si ce ai vrea sa le faci parintilor pentru pedeapsa pe carea ti- ...? (mai mult)
Ce iti doresti cel mai mult in acest moment?
De cand sunteti prosti ati mai trecut pe acasa?
Cine este cel mai vechi user de pe t/a? si de ce nu este atat de popular?
Cine vine la o bere?:> Fac cinste :D
Ai avut vreodată vreo reușită ca să zicem așa in lumea internaută? http://i.imgur.com/IHthwG1.jpg Și am ajuns top comments pe F.B cu 200 likes.N- am imortalizat momentul x'C Meh, nu- i mare...? (mai mult)
Stiti, imi dau seama ca am facut o mare greseala atunci cand am venit pe t/a, asa ca dati- mi voie sa o corectez: "Sal :**********. M pr si pe mine aici?:):****** Vr doar sa- mi fac pr. Pls ...? (mai mult)
Esti in casa profei de mate.Ai meditatii azi si le faci cu aceeasi profa care- ti preda si la clasa.S- a intamplat sa ajungi mai devreme si ai fost pus/a sa astepti intr- o alta camera in timp ce profa...? (mai mult)
Glumeam, nu plec de pe T/A. Intrebare: Voi chiar ati crezut?
Va vine sa credeti? http://www.tpu.ro/cauta/?keyword=pleisteisan&submit_search=
Exercitiu de imaginatie. Ajungi acasa mai devreme si iti gasesti barbatul/femeia goala in pat. Unde cauti prima data?
Voi ce faceţi în caz de cutremur?
Carei femei nu i- ar place sa fie mangaiata, atinsa si sa fii pipaita pana la extaz, carei femei nu- i palce respiratia celuilalt langa urechea ei, sa- i simta respiratia calda pe gat sau pe ceafa? ...? (mai mult)
Invita-ma sa facem ceva epic impreuna si eu iti spun ce fel de persoana esti!
:)) unde a fugit somnul meu?
Cand credeti ca se va incheia era Facebook in Romania? :)) cam peste cati ani
Cine stie site-uri cu poze in miscare?
Buna tuturor.Stie cineva scenete pentru orice(toamna aurie)dar va rog sa fie bune cu tolc,, Funda
Ai simtit vreodata nevoia de a te identifica cu o persoana pe care o admiri? Cine a fost?
Voi cum vă imaginaţi că arăt? Vreau poză sau descriere...
Te-ai pișat pe tine de bucurie?
Tie cine iti spala ciorapii?
Ce credeţi că aţi fost în altă viaţă?
Mi- am cumpărat azi o pungă de chips- uri Lay's cu iaurt și usturoi. Pe spatele pungii scrie "Parcela Puya". De ce credeți că s- a apucat Puya de grădinărit? Oare pentru că muzica lui e de cacao...? (mai mult)
dupa ce ma deconectez de pe facebook vreau sa imi apara in dreptu numelui meu un telefon si timpu de cand m- am deconectat...am inteles ca trebuie sa ma loghez de pe telefon, am facut'o si ...? (mai mult)
Am nevoie de o gluma urgent gluma sa fie foarte foarte haioasa va roog
Fetelor, stiti sa scuipati?
Un cioban, are:un lup, o capra si o varza.Cum face ciobanul sa treaca varza lupul si capra dincolo de un rau. Daca lupul mananca capra si capra mananca varza si doar cate una trebuie sa duca peste rau
Cineva treaz pe aici? Vreau sa aprind o discutie "inteligenta"
Caut si eu o poza (meme) care circula pe internet si nu o gasesc. Era o imagine cu un copil speriat care tinea in mana o cruce parca...Stie cineva unde pot gasi o imagine ca aceea?
Daca ai fi invitat la nunta din Cana Galileii ce ai cere ca rascumparere pentru mireasa?
Hei! Dau funda cine ma ajuta! M- am uitat tot pe TPU de unde pot lua poze pentru facebook cu Gigi Becali si am vazut ca poti sa le faci tu dar ce sa scriu ca nu stiu sau macar puteti sa- mi da- ti unele...? (mai mult)
Mai intreb o singura data la cine este borcanul meu cu finetti? tocmai ce purtam o dicutie cu el si acum...
Puneti nume. 1)Cel mai bun preten al vostru. 2)cel mai nebun. 3)Cel mai sgrcit. 4)Cel/a mai sexy. Numele + ce e jos. 1) Este cel mai plictisitor. 2)Este cel mai cocalr. 3)Este cel mai Fumos! ...? (mai mult)
Am gasit pe strada un sac de bani (in jur 600 de milioane de lei). Ce ar trebui sa fac cu ei? Ii duc la politie, ii pastrez, sau ii dau saracilor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?