[Intrebarea asta am mai postat- o odata, cam prin februrarie, dar atunci nu erau userii care sunt acum, deci practic fac o "actualizare" de raspunsuri si pareri] Cand vei muri, si vei ajunge in fata...? (mai mult)
Dacă ai putea să- ţi îmbunătăţeşti nivelul IQ- ului cu 70- 80 de puncte, dar, în schimb, te- ai alege cu o cicatrice urâtă pe intreaga fată, ai face acest lucru? Eu as face- o, cu un asemenea...? (mai mult)
Care e persoana pe care tu o consideri cea mai amuzanta? Nu ma refer de pe T/A neaparat, dintre toti oamenii.
Va rog sa- mi ziceti daca vedeti din intamplare vreun unicorn negru de foc pierdut(adica fata zgarda la gat), de cateva zile il caut si nu il gasesc... P.S: inainte sa fuga deacasa a avut un comportament...? (mai mult)
De ce te-ai imbracat asa? Nu te temi ca o sa te violeze cineva cand o sa te vada? Eu iti sugerez sa te dezbraci daca vrei sa ramai in siguranta.
Cum se inmultesc plantele? :"3
Se spune ca, copii, sunt facuti din dragoste, da? Eu unul nu cred, de ce? datorita raspunsurilor pe care unii le dau pe acest site, spre exemplu cei de la categoria stiinta si filosofie au fost procreati...? (mai mult)
Cum ati reactiona daca ati asista la disectia unei persoane cunoscute?
Ceva povesti de betie? Ce "aventuri"(nu sexuale) ati avut cand v-ati imbatat? Eu imi mai amintesc decat ca vorbeam cu ligheanul in care varsam.
Http://i.imgur.com/VfMeofi.jpg Om înţelept, mă.
Stiati ca... vreau si eu de la voi sa completati cu ceva interesant... fundita pentru ceva uimitor
V-ati gandit vrodata de ce v-ati nascut? Care e scopu vostru in viata? De ce nu puteam sa nu ma nasc?
Fiti atenti! Gta 4 sau NFS The Run? :(
Pe tine ce/cine emisiune/persoana din televiziune te-a influentat cel mai mult? In afara de Mircea Badea, de el nu vorbim azi.
Doresc sa va anunt ca David1234567890, pedepsit fiind cu moartea, este acuzat de furt calificat de intrebare, iar cei care au raspuns la aceasta (in afara de mine)prin 100de lovituri cu biciul. ...? (mai mult)
A trecut deja un an de cand m-am logat pe TPU...Sunt foarte fericita ca m-ati acceptat.Cu certuri, cu impacari...dar am ajuns pana aici.Multumesc! Intrebare:Cum ma considerati pe mine?
Hei Tpureistilor! Ce spuneti despre Rahat, nu ma refer in varianta urata, dar despre Serbet? Post Scriptum:Primii zece care raspund au voie sa faca ce o sa spun la Post Post Scriptum... Post Post ...? (mai mult)
Trivia! I smiled once... it was awful. *grumpy cat* http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/34337203.jpg
Tu bi, or not tu bi? (Am scris asa la caterinca.)
Mai am încă o întrebare conversaţională: Voi câte răspunsuri/întrebări şterse aveţi? http://i.imgur.com/mA86Up4.jpg
Deci, azi a inceput noul sezon Viollata, cand in sfarsit am crezut ca am scapat de ea. :(( Pe Nickelodeon azi a inceput un nou sezon din Spioanele, stiti voi serialul ala care era mai demult pe Jetix,...? (mai mult)
Voi ce concluzie trageti din filmulet? http://webcultura.ro/plecarea-de-acasa/ Ca sa poti pleca de acasa, maica-ta trebuie sa moara si dulceata trebuie unsa de tine.
De ce magazinele non-stop au yala si cheie cum ajunge omul la masina de dezapezit?
Florile sau mancarea nesanatoasa?
Salut T/A... Intrebare : Daca ati fi un personaj dintr-un anime, film, serial etc cine ati fi?
Salut T/A... Intrebare: Care a fost ultima carte citita? Nu, nu ati scapat de mine:)
Voua va place sa cititi despre chestii la care lumea n-ar trebui sa aiba acces? Daca o faceti, stiti despre ce-i vorba.
Ce-ai face daca peste 10 minute ar fi sfarsitul lumii?
Chilotii sau viata?! =))
Banane sau Castraveti murati?
pentru ultima oara, am de gand sa ma sinucid... din cauza la multe motive... pur si simplu nu mai stiu ce sa fac, vreau sa- mi iau Adio de la voi deci Adio. P.S: Am pus intrebarea aici pentru...? (mai mult)
Ce mama puștii? http://www.youtube.com/watch?v=OvCxY_NEyo4 Intrebare: oare caii ăia s-au drogat?
Daca un trabant merge cu viteza de 50km/h, cat costa un kg de cartofi in piata?
Brocoli sau brocoli? Asta e intrebarea.
De ce s- a inventat scoala? incep sa cred ca singurul motiv e ca sa tortureze copii. Ajung marii, si isi iau slujbe.muncesc din greu. Se casatoresc, Mare greseala..Deci? voi ce credeti? JOS CU...? (mai mult)
INTREBARILE (5 la numar) sunt de logica si inteligenta (nu prea au legatura cu stiinta sau filosofia) asa ca puteti muta intrebarea la trivia/amuzante daca considerati de cuviinta. Eu totusi o voi posta...? (mai mult)
Cum il cheama pe Ion si cum o cheama pe mama lui, Vasilica?
Asa faci?
Http://www.fungroup.ro/oferte- anterioare/mananca- sanatos- tigaia- dry- cooker- placata- cu- ceramica- capac- dry- cooker- cu- doar- 69- ron- in- loc- de- 199- ron- savureaza- mancaruri- delicioase- nutritive-...? (mai mult)
Sunt singura careia, in ultimul timp, cineva ii sterge aproape toate raspunsurile?
Ce faceti? :> Mai e cineva treaz pe aci'? :3
Versuri Skrillex & Damian "Jr. Gong" Marley – Make It Bun Dem Loud greetings to the world Vice ala one big GongZilla ‘longside Skrillex End for now! Oh wait! I won’t! We mash up the ...? (mai mult)
Asta chiar e ciudat : http://app.thefacesoffacebook.com/. Intrebare : Daca te mint iar apoi iti zic ca te- am mintit dar de fapt ce am zis e o minciuna, iar tu zici ca ma ierti, dar de fapt minti,...? (mai mult)
Cineva pe ask care are chef de glume?:))
De ce esti "lesbian"?
Ce părere aveţi despre mine?
Daca:x+hotdog-alune-stafide=x x=?
Ce melodie din muzica romaneasca(aparuta dupa anul 2007) ai alege sa fie noul imn al romaniei?
Mi se pare mie sau se uita la mine o rata? Ajutor.
Continuati versurie cu ceva amuzant :D Trista-i viata si pustie Cand te caci si n-ai hartie.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.