Intrebare: Cum convingi patru blonde sa se aseze pe un scaun? Sunt curios ce o sa ziceti
Era gen o gluma, am auzit-o la niste oameni mai batrani, gen "Lică, ai bunica?" Stie cineva ce inseamna?
Vreți să adăugăm și ceva umor la aplicația asta? Dacă da, atunci cei care se află peste vârsta de 18 ani sau sub, să zică o experiență reală amuzantă când erați sub influența alcoolului...? (mai mult)
. Ce ai face daca ai afla ca nu poti muri?
Ma simt mai singura ca niciodata stiind ca nu ma pot adauga pe mine insami ca prieten. Voi nu?
Era un user pe TPU care asculta Mindless Self Indulgence si nu am vorbit cu el dar am stat sa ma gandesc si cred ca el e sufletul meu pereche, daca mai e pe aici vreau sa ne cunoastem si sa facem planurile...? (mai mult)
Adevar sau Provocare? Ma plicti
Ce rost sa te joci cu focul daca nu te arzi putin?
– Cu ce te ocupi, Bula? – Am grija de creierele mici. – Neurolog pediatru? – Consilier de imagine... Voi cu ce va ocupati?
– Cu ce te ocupi, Bula? – Am grija de creierele mici. – Neurolog pediatru? – Consilier de imagine...
Există două camere. Sunt trei întrerupătoare în prima cameră şi trei becuri în a doua cameră. Vei petrece cinci minute în prima cameră şi 15 minute în a doua cameră. Nu poţi vedea din camera...? (mai mult)
Daca manuela ramane gravida oare acel copil va avea mai multi tați?
Sunteti de parere ca Fred Flintstone era ca Dumnezeu? Adica ambii cand au iesit trebuiau sa mute o piatra.
Puteti sa-mi ziceti niste bancuri cu "Stii bancul cu...?"
Ce sa fac in urmatorul caz: - trebuie sa ies la tabla sa prezint un proiect de pe telefon/laptop dar video-ul "johnny sins stepmother....mp4" e inca pe pauza?
De ce multa lume ii spune lapte sosului de cereale?
Care este diferenta dintre orgasmul unei femei si orgasmul unui barbat balbait? De fapt cum iti dai seama ca ar trebui sa scoti degetele?
Un arbust viguros, fara fructe, este luat cu asalt de o capra domestica. Capra se infrupta din arbust si se intoxica, intoxicandu- i si pe cei 3 iezi ai sai prin alaptare. Decesul caprei survine la ...? (mai mult)
Cu ce se curata petele de pe un caine dalmatian?
Ce e mai mica si mai mica decat puta la furnica?:))
Buna baieti am cumparat o pictura noua Femeia din imagine vi se pare frumoasa? https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Zichy_Ilona_1877.jpg
Buna, baieti am cumparat o pictura noua Femeia din imagine vi se pare frumoasa? https://szikmblog.files.wordpress.com/2014/11/barabc3a1smiklc3b3s- grc3b3f- nc3a1dasdy- ferencnc3a9- grc3b3f- zichy- ...? (mai mult)
Vibratorul este ca un penis, dar mai jucaus. Ce este anusul?
Cum ma pot conecta la Internet?
Carnatul poate deveni centrul universului?
Erau un video amuzant cu un copil super zelos care era pe post de pastor si striga tot felul de mesaje standard de genu "pocaiti- va" "smth smth isus hristos" "hallelujah" Nu sunt sigur daca era in engleza...? (mai mult)
Ce-i în lună nu-i în Soare, ce-i în tren nu-i în vapoare, ce-i în Anglia și-n Franța de două ori în Constanța?
Domnule doctor câinele meu nu are nas... Pai si cum miroase? Pute ingrozitor...????????
Cu ce pot sa hranesc un catel de usturoi?
Care e diferenta dintre un dildo si o femeie?
Ai fost rapit dupa care aruncat si incuiat intr- un subsol din care ai evadat dupa 2 zile, fiind pazit de 6 oameni. Cum ai evadat? Subsolul poate contine orice se gaseste in mod normal intr- un subsol...? (mai mult)
Am un coleg la scoala slăbănog ca un pai si imi da rekturi si ma enerveaza. Ma ajutati sa-i dau niste rekt-uri?
Am un telefon bântuit! Incepe sa cânte singur melodii a unui artist care a murit recent! Sa il duc la popa? :))))
Daca am fruntea mare inseamna ca sunt destept?
Cunosc persoane care atunci când aud că cineva face sarmale si nu e Crăciunul incep sa rada. De unde atitudinea asta? =)) Voi mâncati sarmalele si vara?
Intrebare pentru fete/femei/sotii/femei divortate/vaduve/mame/virgine/femei trecute de 30 de ani/femei trecute de 45 de ani Ce reprezinta pentru voi un barbat?
Imi dati porecle pentru numele Raul :))) Dau funda
Ce planuri aveti in vacanta prelungita de 1 mai?:)) Merge cineva la mare?
O camila,prin desert,tropa tropa tropa,calca o musca, ce zice musca?
Vreau si eu cateva bancuri macabre. Am incredere in voi. Cel mai bun banc o sa primeasca o funda si o pizza. (fara pizza scuze)
De multa vreme ma confrunt cu o problema grava... Deci nu mai stiu ce sa mai fac.Problema asta imi ingreuneaza viata de zi cu zi. Mama mea a vrut sa ma dea spre adoptie din cauza ei. Fratele meu nu ...? (mai mult)
Am 150 de kilograme si as dori sa imi raspundeti la intrebarea urmatoare: am sanse sa o transform pe iubita mea inexistenta in clatita?
Daca penisul se mareste inseamna ca lumea din jur se micsoreaza?
Am descoperit de curand easter egg- ul Android- ului 7.0 (Nougat) al telefonului Samsung. Insa de ce easter egg- ul este cu pisici? Iar dupa ce am activat easter egg- ul am vazut ca fiecare ...? (mai mult)
Am cumparat un kg de mere si am descoperit ca unul este satanist si tine strans biblia ar trebui sa ii spun ca nu e o carte de colorat?
Azi mi s- a întâmplat o chestie foarte, foarte ciudată. Deci... Azi am primit de la școală 75 de lei, în bancnote de 5 lei (15 bancnote de 5 lei). I- am avut cu mine până la sfârșitul...? (mai mult)
Buna, am o intrebare stiu ca suna ciudat dar puteti sa imi ziceți nume de țărani? Gen Lenuța plssssa
Ce are un dildou in comun cu soia?
Striga niste oameni imbracati in albastru la mine la usa "FBI open the door!", sa le raspund?
Ce ar putea sa ti se intample daca te rapeste una intr-un closet?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!