Cainele meu vb ce fac?
Ba sa-mi trag una sunt matur am un frate mai mare. Cand ma plimb pe strada vad doar copii prosti. V-am impresionat?
Careva mi-o raportat precedenta întrebare,fiilor. Deci gyz spuneţi-mi ideile voastre groteşti ca să le desenez, nu chestii prea complexe.
Unde locuiesti? Eu in bramburica000
Cat de mult utilizati facebook? Dar ask.fm?
Connect-R sau J. Yolo? De ce?
Ce meserie iti doresti sa ai? Intrebare secundara: Cine este idolul tau?
Hey, stiti cumva link de la fotografia aia in care vorbeste o fata si un baiat: Baiatul:mama ta te- a facut pe furtuna? Fata:de ce? Baiatul:ca arati traznet Cine imi da link de la fotografie ii dau...? (mai mult)
Ce sa mai fac ca sa nu ma plicti?
Ce cauti in cusca cainelui?
Ce credeti ca este dincolo de moarte?
Daniel Buzdugan mai face farse?
Stirile T/A : - Pe strada umbla porcii malefici asa ca nu iesiti din casa decat in caz de urgenta. https://www.google.ro/search?q=pig+ monster+ amnesia&client=firefox- a&hs=qjR&rls=org.mozilla:ro:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ZzBRUu-...? (mai mult)
Oare strang 40+ de raspunsuri la intrebarea asta, T/A-tristilor? PS: BlackBerry este distrus!
Cine este om de aici?
Nu raspunde! Daca raspunzi te lovesc cu funda!
Hau zgudu you do?
:) Pe youtube am aflat ca cineva pune filmulete in care ii critica pe cei care scriu su sh, k in loc de c, tz etc.. Nu stiti careva dintre voi cum sa caut sa gasesc video-urile? :o3
Uă 4:38 în Iaşi care a simţit cutremurul? Eu căzui de pe scaun.
Ce se intampla daca tii 3 unicorni inchisi in debara si ii hranesti cu pufuleti :-?
Mi-e somn.Ce sa fac?
Imi descrie cineva cum arata Presedinta 1-a sweetland? Nu ma mintiti, va atrageti pacate. :)
Ce naiba cauti in tubul ala?
Hai să strângem 1 răspuns la întrebarea asta!
Ce s- a intamplat prin 2011 cu aceasta categorie? Eu nu eram atunci pe TPU. S- au facut si petitii ca sa ramana... dar de ce? De ca au vrut adminii sa inchida T/A- ul? Am mai auzit si de TPUrevive. Asta...? (mai mult)
Du-te si fă-ți tema la mate. Acum!
Intrebare: Unde-i mingea cand dai gol?
Daca s-ar inventa apa uscata ar tine oare de sete?:-?
Va place Suleyman Magnificul? eu sincera sa fiu m-am uitat la el si am citit si cartea ( la istorie sper sa ma ajute )dar acum cred ca e o prostie ca si lala band
Am si eu o intrebare...ce dracu e aia "seaus"? baiii...ma tot innebunesc niste prieteni cu cuvantul asta si ei nu vor sa-mi spuna! DAU FUNDA!
Cum pot sa il conving pe mos Foca sa imi ia o masina spatiala? Va rog ca vreau sa zbor in spatiu.
Sa schimb poza sau sau nu? Voi ce ziceti?
Cine poate sa imi spuna niste intrebari capcana raspun urgent va rog. funditaaa
Ce mărime purta Cenușăreasa la papuci, dacă dintr-un regat plin de fete numai ei îi intrase piciorul în pantof?
Dragii mei iubitori de scoala (stiu ca o adorati asa de mult ca ...? (mai mult)
Ce se intampla in filmul Vocea Romaniei: In cautarea scaunului lui Smiley?
La scoala vine inspectia, la clasa lui Bula... Inspectorul roaga elevii sa spuna fiecare cate o poezie. Cand ajunge la Bula, se ridica in picioare si zice: - Sus in deal la brutarie, s- a deschis...? (mai mult)
Cel mai tare banc pe care il stii, spune-mi-l.
Ce mai face bradul lui Fuego?
Care e cel mai tampit lucru facut? Eu:Mi-am invelit catelusul in fusta veche a bunicii,l-am cocotat pe leagan si ii cantam,,Twinkle Twinkle..." refacut (tuica, tuica de butuc ) :)))))
Care e cel mai ciudat loc in care ti- ai gasit animalul de companie? Eu:Mi- am gasit prisica in motorul masinii lu' unchimiu'... Poveste amuzanta... Unchimiu' era in masina si simtea (in mers) ...? (mai mult)
De ce popii( preotii) sunt cei care injura cel mai mult si el mai bine?
No, am facut si eu asta si vroiam sa o fac mai populara ca mi se pare pur si simplu geniala (desi Half-Life 3 e confirmat, gluma asta tot amauzanta ramane) http://i.imgur.com/IsJzGcF.png
De ce poarta "Base" plete?
Mă,de ce îmi umblii în telefon?! :-w
Iesi pe strada ca sa mergi la scoala. Strada e plina de protestatari cu masti Anonymous. Care e reactia ta?
Ce e un vasc? si unde il pot gasi? funda primul raspuns.
Ce vreti sa va aduca Mosul anul asta? http://25.media.tumblr.com/c35ca8368f2fa00580fe53c467064a9d/tumblr_mtyl1hQLMK1su1i2vo1_400.gif
Sunteti niste tristi.
Cum face vulpea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!