Ce ati desena ca sa reprezinte un viitor mai bun de craciun?
Daca ai face un serial de comedie in care protagonisti sunt 2 vedete de la noi in tara, pe cine ai alege sa joace in el? Despre ce ar fi serialul respectiv?
Am o veste foarte rea (pentru mine, ca pentru voi este destul de satisfacatoare)...E o problama cu sonorul calculatorului, si nu mai pot asculta Linkin Park! Fara ei o sa mor! :(( Intrebarea mea este:...? (mai mult)
Care e cea mai mare insulta pe care ai primit-o in viata ta?
Care e bautura ta preferata? Reteta mea: 3 linguri de Dero, Juma' de litru de ace, sapun lichid Detol (e mai sanatos), Niste Geocosen (nuanta rosie) si, ornamental, crema depilatorie cu niste gilette...? (mai mult)
L- am sechestrat pe Mos Craciun pentru ca anul trecut nu mi- a adus iPhone- ul dorit! Ce sa ii fac sa mi- l dea? Eu vreau sa ii vopsesc barba suvite si sa- i dau s asculte One Direction si Justin Bieber...? (mai mult)
Ai renunta la cel mai bun prieten al tau pentru ca asculta lala band?
Cum arata varianta ta feminina/masculina? eu (Sr4) : http://saintsrow.wikia.com/wiki/Saints_Row_IV?file=Saints_Row_IV_Announce_Teaser_-_guitar_case_rocket_launcher.png
De unde imi pot lua un Mp4?
Care credeti ca ar fi cel mai idiot featuring din muzica romaneasca? Intrebare secundara: Care credeti ca sunt cele mai ciudate featuring- uri existente in prezent? Dupa parerea mea ar fi acestea: ...? (mai mult)
Daca ai fi pe un avion si cineva te-ar pune sa dansezi ai face-o?
La mulți ani, Veru! Dă obrazu la pupici! Ce vrei de ziua ta?
Stirile T/A : - CăpitanulPufulete vrea sa ne omoare pe toti, oare cat de malefic poate fi? Hmm, poza si numele ne spun tot. - Categoria T/A continua sa fie aproape pustie - Apocalipsa din...? (mai mult)
M- am întors lume! Și am revenit cu un alt nume ( si sunt perfect conștienta ca este un nume stupid si tampit). Dar nu asta este important. Important este faptul ca am degand sa va omor...? (mai mult)
Ion si Marin, amandoi fara par in cap, amandoi cheliosi, se certau: -Ioane, tu esti mai chelios decat mine -Ba nu Marine, tu esti si ma chelios decat mine Care dintre cei doi are dreptate?
Existenta lui Mos Craciun nu mai poate fi negata https://www.facebook.com/MosCraciunAdevarat
Cea mai amuzanta manea care o stiti este?
spuneti-mi si mie, daca stiti, niste glume de spus la prietenii raciti :D
Exista bloody mary? ati incercat vreodata acel ritual?
Cum să fac baie?
Tu bei cu pofta apa de la chiuveta?
Petre,ma vezi? Ma vezi? Ma vezi? Ma vezi?
Nu va suport! sdjfslkdfjsadgl
Pe 1 octombrie(mai nou) e apocalipsa.Cum va pregatiti pentru ea? Eu imi fac provizii de Loto.
Imi da si mie cineva un link cu noua reclama la crenvusti? Aia cu un copil care zice: -Wow, crenvusti! Da n-am voie :(
Hey! ma primitzi si p mine? :x :x :x
Un om mergea pe un cal, si deodata cade. De ce?
Deci care a fost moda voastra preferata? (pe T/A)
Haideti sa jucam un joc forumist :3 Spune pe fata : regulile sunt simple : zi- i celui de sus ce crezi despre el cu adevarat sau pur si simplu fa- l de rusine. Ex. : Ion a raspuns : Spid e prea blah...? (mai mult)
De ce cand prizonierii de razboi erau executati erau legati la ochi? funda.
Https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3nFM4wDeXco Nu veti regreta niciodata, never ever.
Https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3nFM4wDeXco Nu veti regreta.
Dragi useri noi de pe T/A, nu este necesar sa scrieti intrebari de genul "Poti sa vin si eu pe categoria asta?" "Ma primiti si pe mine?" deoarece daca vreti o sa stati aici/ o sa plecati, nu va trebuie...? (mai mult)
Pe voi ce va sperie cel mai tare pe lumea asta? Pe mine acele, spatiile inchise, cainii, mingile de baschet...
Tu pana la cat stii sa numeri?! Eu pana la conopida :( dupa ma blochez:(
Hey ma primiti si pe mine aici? *puppyface*
Neaţa precinii mei :3 Pe voi ce vă enervează cel mai tare?
Conversatie cu Cleverbot: Eu: - Te salut! Ce faci? CB: - Vorbesc cu tine. Eu: - Stiu, e logic! CB: - Esti fata? Eu: - Nu, sunt robotel. CB: - Ce- i ala? Eu: - Cred ca esti prost... Sunt ca tine,...? (mai mult)
Care e cea mai tare injuratura pe care o stii? Intrebare optionala: Care este cantaretul tau preferat din muzica Dance/House/Popcorn? Dar DJ-ul preferat?
Cum fac sa-mi tasneasca fulgere din maini?
Ma ajuti la testul de maine?
Daca ati avea oportunitatea sa va indepliniti 3 dorinte care ar fi acelea?
Intram in 2020?
Hei! Ce mai faceti? Eu imi aduc aminte de vremurile bune cand eram tanara si frumoasa....Acum sunt doar frumoasa.
Cum o mai ardeți voi de când a început școala?
Cine vine in buncarul meu?
Cine vine in bunkarul meu? Dotari: 20 de camere: - 8 dormitoare (fiecare are baie proprie) - 1 sala de cinema - 1 restaurant - 3 depozite cu armament - 5 depozite cu mancare ...? (mai mult)
Pentru tine ce inseamna "a fi prost"? Ps: Sa nu dea ala negru sa raspundeti cu "Tu.".:))
Daca ați avea șansa sa vi se împlinească o dorința oricare care ar fi aceea?
Tu ai surprins vreodata vreo faza amuzanta la televizor? Ma refer la emisiunile live, faze neintentionate.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!