Un tip vine langa tine si iti zice pe un ton agresiv: "Bai Mihai Viteazul ai grija ce faci, aici eu sunt Michael Jackson." Cum ii raspunzi?
Cu sau fara chiloti?
Fenomen paranormal... Care e explicatia? http://www.youtube.com/watch?v=GX1ERoogqhk
sant mai multe fete sau baieti? Voi ce santeti?
Azi vreau sa va spun o intamplare cu pisoiul meu.Deci am un pisoi care cauta doar sa ma scoata din fire.Intr- o seara eram la bucatarie.In camera alaturata nu era nimeni si lumina era stinsa.Deodata...? (mai mult)
Nu am mai pus nici o intrebare de ceva timp asa ca m-am gandit sa pun multe intrebari deodata dar nu am inpiratie :)), ziceti si voi cevaa si da, imi placce sa lungesc consoaneeeeeeee.
Cine poate sami de-a un site cu wallhack crossfire EU functionabil?
Deci daca vreti sa stiti de pe 23 august 2013 am impiedicat o catastrofa mondiala m- am inrolat in fortele anti- tero cu inca cativa oameni din echipa mea si am reusit sa il omoram pe Naruto(Cyrus Temple)...? (mai mult)
Ce Clipuri amuzante de pe YouTube mai știți?
De ce fiecare persoana pe langa care trec spune in gand: "My bilogical clock is tiking" si " I just wanna put a baby on you"? :))) P.s: Citesc ganduri.
Care este dusmanul tau de moarte de pe T/A? eu: Naruto, Sweeti. p.s de Marian112 este SaintsRowIV.
Am furat o cutie goala de la magazin. Ce fac cu ea acum?
Buna TPU :D Care au fost cele mai amuzante farse pe care le-ati facut?
Sall, TPU, am revenit din lunga pauza de... 6 luni? ..Eh ori cum, e bine ca am revenit:)) Si o intrebare scuzati categoria dar stiti voi cum se zice: Deci ieri mi- am luat un caine.Pana acum a fost vesel...? (mai mult)
Ai vrea sa ajungi presedintele/presedinta Sua/Russia?
Cine giceste cine sunt primul/a primeste funda. intrebare: pizza?
Care-s mai tari: Fetele sau baietii?
A fost o data un barbat perfect si o femeie perfecta. Ei s- au intilnit si deoarece relatia lor a fost perfecta s- au casatorit. Nunta a fost perfecta. Iar viata lor in doi a fost de asemenea perfecta....? (mai mult)
Stau si tremur! intrebarea este :de ce?
Intrebare principala: Care este obsesia ta? intrebare secundara: Care este jocul tau preferat. intrebare: De ce?
Ce ai facut cu pinguinu' lu' sora-mea?
M-a violat profa de spaniola(care e buna de tot)! Oare sa ma duc s-o denunt la politie? Sau poate sa-i zic ca mi-a placut?
Daca cazi(cacofonie) la scoala de pe scaun si ajungi cu capul sub fusta profesoarei? Te uiti sau nu te uiti sub fusta ei?:))
Arata-te creatura monstroasa cu piele scortoasa!
Voi ce farse ati facut profesorilor vostrii? Gen laxative in cafea, pasta de dinti pe scaun.
Ce faci cel mai adesea cand nu-ti merge internetul? Intrebare 100% originala, mi-a luat 14 ore sa ma gandesc la ea! NU e copiata din Oracol!
ANUNT important! Azi au evadat 3 maimute de la zoo... Una a fost gasita in parc citind un ziar, cea de'a doua a fost gasita la McDonald's mancand un hamburger iar cea de'a treia a fost gasita citind...? (mai mult)
Vreau sa vad cum daca stiti de gluma sau daca veti fi viitori chiriasi la spitalul de glumeti, se poate?
Ai avea curaj sa ii pui dirigintelui/dirigintei laxative in cafea?
Pe voi v-a prins vreodată profesorul făcând altceva la ora lui, sau aţi fost vreodată puşi într-o situaţie jenantă la şcoală? http://i.imgur.com/mbNZr3s.png
Exista in Timisoara un club ceva unde se face stand-up comedy?
V-ati facut vreodata de rusine fiind in stare avansata de ebrietate? Si ce anume ati facut?
Ti-ai facut temele?
Ce nume ati pune unui video blog funny? funda
Vreau sa imi da-ti si mie cateva idei de farse originale incercate si de voi!
Intrebare ciudata: Cum s-au nascut extraterestrii? :) Vreau raspunsuri cat mai amuzante va rog :)) :*! Funda celui mai amuzant raspuns. :)
As vrea sa va intreb ceva.Pot? Tocmai am pus-o!
O intrebare care ma va ajuta sa nu stric visele unora care poate poate: Tu, mai crezi in mos Craciun?
Întrebare pentru cei de pe T/A: V- a plăcut veodată așa de mult Avicii- Wake me up încât v- ați făcut semnul pe care- l aveau toți în videoclip pe umăr sau pe burtă sau la venele mâinii...? (mai mult)
Tot timpul m- am gandit de ce pe unele accesorii de fumat sunt desenati ingeri... Tu stiii? Eu cred ca- s ingeri ca dupa te inalti si tu... Ps. Turbox nu ma intereseaza ca esti ateu vreau doar sa stiu...? (mai mult)
Care e cel mai tampit raspuns pe care l- ati dat in situatia urmatoare: Toti aia care te intreaba ce- ai patit si daca esti bine te- au vazut cand ai cazut cu rolele/skate- ul/trotineta/bicicleta și ...? (mai mult)
E miezul noptii si te plimbi singur pe un pod pustiu. La un moment dat, vezi o persoana pe marginea lui care are o tentativa de sinucidere. O privesti mai bine si observi ca e crush- ul tau(persoana...? (mai mult)
De ce n-ai vrut sa vii cu mine la biserica?
De o saptamana pestele meu din acvariu sta cu burta in sus. Oare nu se simte bine?
Dece pisica mea latra?
Dece lumea zice ca sunt nebun? Precizez ca Koko prietenul meu imaginar zice ca nu sunt. Posibil sa aiba lumea ceva cu mine?
Unde mergem sa petrecem cand plecam din cluburi tari?!
Am uitat intrebarea care am vrut sa o pun.Va rog sa ma ajutati.
Ce vești aveți să-mi dați? Intrebare opțională: Ce are diferit această intrebare față de cele pe care le-am pus înainte de ea?
Ce profesori de ai tai au facebook?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a