Daca te- as provoca la un concurs de karaoke in care fiecare concurent trebuie sa cante 5 melodii din muzica romaneasca (de orice gen) iar tu ai accepta, ce melodii ai alege sa canti? Eu as canta: 1....? (mai mult)
Ce se intampla atnuci cand un rocker, un rapper, un manelist si un houser se intalnesc?
Mersi ca mi-ai rupt picioarele, cap sec. Intrebare: De ce ai facut asta?
Ultimii supravietuitori ai omeniri(aceste evenimente se petrec dupa apocalipsa din 23 august): Mi- am sapat o groapa cu adancimea de 100m in pamant, in ea am bagat un urias sicriu de titan(era de fapt...? (mai mult)
La ce perversiuni vă face să vă gândiți asta:"Cățeluș cu părul creț fură rața din coteț"? :)) Pe mine la... nu mai contează, lăsa-ți-o așa
Buna :* Vreau si eu mai multe poze gen: Esti dra si aparea capul lui Nicolae Guta :)))) Fundaa! :*
Ma mestecat un cal si acuma mi-e sete, ce sa fac? :o
Ce-s cu atâția utilizatori nouveniți pe T/A? * mai înțelege-am 0.5 sau 1 utilizator * Cei „ mai vechi " mai sunt pe aici? Vreau să mai citesc o poveste să citesc o știre pe T/A.
Jucati ghiceste cuvantul de pe remi online? Ce nume aveti? Scuze pentru categorie dar e cea mai populara si raspundeti mai repede
Ştiţi ce tocmai am realizat? Că de fapt, toţi monştrii de la Scooby-Doo sunt oameni.:-
Erau mai demult dinste desene pe Cartoon Network cu un dracusor(erau difuzate seara) imi spune cineva cum se numeau acele desene?
Ma sinucid daca nu ma primiti pe trivia/amuzante :((((. Va voi pune intrebari de genul: ce bula frumoasa! ce cotet frumos! cele mai frumoase paduri va rog din suflet, primitima! :((( dACA nu ma...? (mai mult)
Hey! Ma uitam si eu prin intrebarile de prin 2009 de aici, de pe t/a si la un comentariu am gasit chestia asta: "Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele...? (mai mult)
Eu sunt alergic la parul turcoaz sau mov... voi?
Cioaba a fost transportat intr- un sicriu alb din lemn de mahon, model american care era dotat cu AER CONDITIONAT! Acum, intrebarea mea e: Atunci cand l- au bagat in groapa au oprit sau nu aerul conditionat?...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum ma pot transforma in sirena? :)) Dau funda la cel mai bun raspuns.
Cine vine sa ne plimbăm prin parc diseară?
Daca ati fi intr-un anime in care ati fi? Si de ce? Admin nu o sterge ca vrea sa aflu de la cei de pe T/A.
Ce parere aveti despre satana cartoons? Mie la inceput mi-a placut dar acum cred ca e doar o prostie care a invatat de sub 8 ani sa injure.
De ce isi mananca oamenii proprii muci?
Eu zic sa infiintam o campanie care sa lupte contra fratilor si surorilor mai mici. Cine e cu mine?
Cică pe 23 August e sfârşitul lumii. Azi e 24, de unde dracu sa fie, ăia din America fac pariu că şi-au făcut la bani pentru că au păcălit lumea. Voi ce ziceţi? :|
Azi e ziua lui Fuego. Ce cadou i-ai luat?
Ce face ala maaa?
Ma primiti si pe mine? :X :o3
Care este obsesia voastra? Eu am primit o bratara cu bufnita si o adooor.Bine imi place si ciocolata.Bine,imi place si perna mea...Ok.Dar voi?
Ma primiti si pe mine? :o3
La voi cum a fost cand v- a a dus barza? tata a refuzat- o de cateva ori pe motiv ca a gresit barza comanda "fugi cocoana d'aici ca nu asta am comandat eu, adica eu comand un copil si; mneata ce mi-...? (mai mult)
Am inventat o expresie nouă : o tonă de tone! Cum vi se pare?
Daca ti-as sopti lin si suav la ureche " Ai uitat sa tragi apa " te-ai duce s-o tragi?
Care vreti sa devastam o masina si un apartament?
Sunt nervos. Ce să fac?
Într- o zi tatălui meu îi curgea sânge pe picior (de la o veche tăietură la care s- a lovit iar... mă rog, neimportant) şi nu a observat... Iar verişorul meu de 6 ani l- a întrebat dacă...? (mai mult)
La multi ani de a 11-a apocalipsa! Voi cum ati petrecut evenimentul?
Http://en.akinator.com/# Deci,nu stiu cum face dar a ghicit atunci cand m-am gandit la Wiliam Levy, apoi la Mickey Mouse
Ce simti atunci cand iti pui limba in congelator?
Bună! Deci să vă zic o chestie și sper să vă intre bine în cap.Tot vă plângeți că această categorie, Trivia/Amuzante se duce de râpă dar v- ați întrebat vreodată "de ce"? Vă spun eu. ...? (mai mult)
La naiba! Mama vrea sa imi ia unicornul! Ce sa fac?
Imi poate spune cineva ceva clipuri amuzante funda
Ma mai tineti minte? Eh, probabil ca nu...si totusi,pentru cei ce isi amintesc :nu,n-ati scapat de mine >:)) Intrebare:Intr-o luna incepe scoala, bucurosi?
Ce se intampla daca ii dau lovitura mortala contorului de la bloc?
Vreau si eu niste bancuri la care sa te tavalesti pe jos de ras! Funda la cele mai multe si mai amuzante :*!
M-am plictisit asa ca m-am hotarat sa fac un topic aiurea Care e personajul vostru preferat din Transformers prime desenul?:)))) A meu e StarScream
Ma primiti si pe mine pe aici?
Cineva a luat cele 3 fire de par care au ramas pe capul bunicii dupa ce am tuns-o! ajutoor!
Cica astazi e cea de-a 11-a Apocalipsa.cine crede sa comenteze cu eu,cine nu,sa scrie nu-i adevarat, iar cine crede pe jumatate sa scrie nu sunt sigur/a
O sa fac albumul T/A.Cine vrea sa apara in el? Intrebare:Stiati ca canalizare84 e vecinul meu? Singura lui intrebare:http://www.tpu.ro/trivia- amuzante/vand- dacia- 1600- cu- rotile- in- porbagaj- pret-...? (mai mult)
Ma primiti si pe mine? :)
Bunăă gaaais.Deci să vă zic cum stă treaba.Totul a început astăzi.Mă plimbam laic ă bos pe stradă cu niște amici și deodată îmi îndrept privirea către magazinul de înghețată și apare...? (mai mult)
Http://sketchtoy.com/48790285 xD. *-* *David, vezi că un avion de al tău are turbulențe*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mihaa22 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici
Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!