E grav daca m-am indragostit de Elena udrea?
Replici cand cineva iti spune" du-te la somn", va rog...
Daca o fata îți dă o palmă și când mă duc acasă îmi zice să mă duc cu ia
Care este tara din europa care vă place si a-ti vrea să locuiti cel m-ai mult?
Doamnelor/domnisoarelor, v-ati baga la asa ceva? :) https://www.olx.ro/oferta/barbat-de-inchiriat-IDaiLmf.html#bcb4960736
Caut un joc cu carti, pe care sunt niște imagini cu obiecte si pe verso anul primei lor apariții.Scopul jocului este sa așezi în ordine cronologică obiectele până termini cărțile primite.Ma poate...? (mai mult)
Ce credeți despre asta? https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
Ma plictisesc ingrozitor...Ce sa fac(nu dati raspunsuri tipice gen citeste o carte sau joaca un joc, vreau ceva special)?
Dati-mi, va rog, cateva exemple de pagini Facebook cu video amuzante; pot fi din Romania sau din strainatate.
Motivul pentru care unii se baga asa mult in viata ta chiar daca n-ar trebui e pentru ca au ramas fara telenovele? :)
Ce ai vrea să scrie pe piatra ta de mormânt?
*hits blunt* If I pee and nut at the same time do you call that a peanut?
Hello, I am gay...am i gay?
Care este mancarea voastra preferata? Dar floarea preferata?
Ce lopeti sunt mai potrivite ca sa intorci banii cu ele?
Auzisem zilele trecute o poezie, dar nu ştiu cum să o găsesc. Era despre un individ care ia o doamnă cu căruța şi are loc un "mic" flirt între ei. Ultimul vers suna cam aşa: Şi avea două ...? (mai mult)
Daca Superman este atat de destept, de ce isi ia chilotii peste pantaloni?
Primesti banii inapoi daca taxiul merge cu spatele?
Vreau si eu replici cand cineva iti spune,, te iubesc"dau gîndită!
Să răspundă doar cine știe. Lupul din "Scufița Roșie" e același cu lupul din "Capra cu trei iezi"?
Cica e posibil sa existe extraterestrii, daca e asa sa vina sa ma ia si pe mine de pe Planeta asta de RAHAT. Multumesc anticipat.
Oare ce PC-uri folosesc ingerii in rai? Ce sistem de operare o folosi Dumnezeu pe server-ul lui central? Ma gandeam ca ar fi logic sa fie Windows.
Baa, mai stie cineva ceva de fata aia Daisuki? Sau de ceilalti utilizatori vechi de trivia/amuzante
What's up everybody? B-)
Cine se masturbează de placere dintre voi? Dar din necesitate? Dar din obligație? Și cine masturbează pe altul/alta? Fac un sondaj sociologic și am nevoie de răspunsuri din mai multe medii sociale...? (mai mult)
Povesteste o intamplare amuzanta la care ai fost de fata :D
Niste poze/gifuri cu faptul ca nu mai vine iarna imi dati si mie, va rog?
Știe cineva numele și prenumele adevărate a lui Emiluț taietorul de lemne?
Ce mai faceți, m-am plictisit.
Asa ca de plictiseala imi recomandati un canal de vloggind, prezidat de o tipa de varsta 30-40 de ani ani cu un content de calitate.
Sunt singurul care rade copios de vegani?
Intrebarea e simpla. Care a fost cel mai jenant moment din viata voastra? Poate puteti sa radeti in sfarsit de ce s-a intamplat atunci, si cea mai amuzanta castiga funda!
Dacă aveți wattpad și știți povești cringe, lăsați- mi, vă rog, și mie link- ul lor sau spuneți- mi cum se numesc. Am chef să râd și eu un pic. Oare îmi voi atrofia creierul dacă le ...? (mai mult)
Intrebare quiz: La ce isi mai foloseste leopardul de zapada coada? Raspuns: Sa stearga praful cu ea. :)) https://imgur.com/a/uJCSB
Sunt avortata, ce ar trebui sa fac?
Românele e grele!
Când ați făcut ultima dată în pantaloni voștri?
Ce ai face daca AZI timpul s-ar bloca la 23:59? :))))
Salut TPU Ce nume as putea sa imi pun pe canalul de Youtube? Nu vreau sa ma lungesc asa mult, si de aia iti spun in mare. Canalul meu este de voghing, tutoriale chelengi si unboxinguri asa ca eu...? (mai mult)
Care sunt cele mai frumoase locuri pe care le- ați vizitat?
Ce diferenţă este între: a umbla brambura, teleleu şi haihui? :)
Mos craciun e paracios?
Daca am cumparat niste carioci de la un magazin, iar acestea nu scriu, pot da magazinul in judecata? Am dat 5 lei degeaba, o caruta de bani, m-a falimentat si mi-a dat si teapa
Am 20 de țigări. Trebuie să le fumez în 5 zile. În fiecare zi trebuie sa fumez si numarul de țigări fumate pe zi trebuie sa fie impar.
Din fraza de mai jos lipsește o virgulă. Vă rog să o așezați în poziția pe care o considerați corectă. "Dacă bărbatul ar fi conștient de valoarea pe care o are femeia ar merge în patru...? (mai mult)
Ce vreti sa va aduca Mos Craciun?
Unde esti? Sa zicem ca eu sunt acum cu capul in nori. :) Tu? Tine cont de categorie - T/A!
Deci, la scoala in timpul orelor cica nu ai voie sa stai pe telefon, dar logic daca tu te joci pe telefon nu stai pe el ca nu este sub fundul tau, am dreptate?
Care era canalul youtuberului care se îmbrăca ca și căpitanul jack sparrow din Pirates of Caribbean? Făcea tot felul de efecte speciale și chestii 3D, câteodată desena etc.
De ce nu vad cand tin ochi inchisi? =))) Funda.(e la troll)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!