Daca sunt posedat de un BOU devin bou sau vaca? Daca nu astea doua, ce devin, nesimtbou?
Sunt prost. Soluții?
Mai stiti intrebari haioase? Din alea de genul: Cand aveam 4 ani sora mea avea jumatate din varsta mea. Acum am 70. Cati ani are sora mea? R: 68
Am nevoie de glume. Sa impresionez pe cineva cine da cele mai amuzante primește funda.
Ce incape intr-un saculet si e patrat?
Deci sa va spun cum e versiunea mea de culmea ghinionului: ma trezesc la 8:30, eu avand cursuri de germana la 8:00, dau repede sa ma pregatesc sa merg cu trenul de 8:55 si cand colo trenul intarzie 35...? (mai mult)
Care sunt cele mai frumoase nume de fata? Dau funda la cele mai multe nume si la cele mai frumoase!
Ce mai inseamna numele Livia înafara de invidie?
Livia este un nume de fata frumos? Dar Giulia? Va rog, dau FUNDITA!
Bunăoară. Cine are intamplari jenante/amuzante?
Va rog sa imi dati nume foarte amuzante pentru un clip amuzant.
Salut, Tacoma Public Utilties! Am o mica mare problema........in fiecare zi sunt urmarit de niste normies ratati obsedati de Clash Royale (un joc de rahat, apropo), adica niste copii romani din ziua de...? (mai mult)
Care este semnificatia numelor Livia, Giulia, Andreea si Luiza? Va rog, dau FUNDA!
Statistica Poliției Rutiere spune că anul acesta, 32% din accidentele rutiere au fost produse de persoane care au consumat alcool. Dintr- un calcul simplu deducem că 68% din accidentele rutiere, au...? (mai mult)
Care este cel mai frumos nume de fata si de baiat. Va rog dau FUNDA pe cel mai clar raspuns!
Dacă 2 gemene s-ar căsători cu 2 gemeni și ambele cupluri ar naște câte un copil de același gen, copii ar fi din punct de vedere fizic asemănători? (înfățișarea)
Ma puteti ajuta la problema asta : 5 robinete cu acelasi debit care curg simultan umplu un bazin in 12 ore.In cat timp vor umple bazinul de apa 12 robinete cu acelasi debit
Sa te strang in brate
Care este cel mai frumos nume de fata? Va rog, dau FUNDA!
Am trimis mesaj pe Facebook catre Avon deoarece nu am fost mulțumită de produsele lor am trimis un mesaj aiurea si acum îmi pare rău pot să fac cumva ca mesajul sa dispară până va fi citit? sau...? (mai mult)
Https://www.facebook.com/ViralStuffPage/photos/a.1712912402353763.1073741827.1712903479021322/1878147839163551/?type=3&theater Parere?
Aveam sa- i dau unui prieten 15 lei. I- am intins banii si el a intrebat: "Pentru ce?" I- am zis asa: "Pentru aia de aseara" Mi- a dat 5 lei inapoi si a zis: "Aia de aseara face doar 10 lei" Daca...? (mai mult)
Ce ti-ar placea sa faci cu mine?
Buna Seara TPU! As vrea si eu un talentat la rime sa imi faca o rima cu numele "7Astra" si cu ES.PLAY-STAR.RO...Rima sa fie pe baza jocului CS:GO
Vreau să-mi schimb numele pe Facebook
Https://gyazo.com/382dcdf5e2efcea1cd5931ab252af7a9 cum il cheama pe baiat?
Vreau sa gasesc un meme: Unul are numele pe Facebook: "Nume Urasc Femeile Perverse" Sper ca stiti meme-ul :) Chiar as vrea sa il gasesc.
De unde vii la ora asta?
Buna TPUUUU. oare nu stiti vreun site sau sa unde pot gasi glume in engleza, sau romana, cu jocuri din acelea de cuvinte, gen '30 cows are on the field, 20 ate chickens, how many didn't?' gen atunci...? (mai mult)
Care este cea mai ciudată fobie a ta?
Ai alergat vreodata dupa o masina numai asa de nebun/nebuna?
Vad ca a murit categoria asta, 1- 3 intrebari pe zi cand acum cativa ani era cate o pagina (aproximativ) sau jumate de pagina in fiecare zi, desi vad ca mai sunt si useri vechi ca Ray si W3R4 :D Intrebare...? (mai mult)
Imi caut regina cu care sa stapanesc iadul,care se ofera? trebuie sa fie rea, diabolica, dracoaica de fel, pacatoasa
Ce ati face daca ati fi presedintele Romaniei?
Hey! Vreau si eu niste replici de genul: "Esti prost de..." exemplu: Esti prost de bubui Multumesc anticipat!☺
Ai ris vreodata la sfarsitul filmului Titanic?
Daca iei un frigider mai mare si in el bagi un frigider mai mic, in care e mai frig?
Puneti-mi cateva intrebari crocante, vreti?
Ce leac aveti pentru depresie?
As vrea o rimă amuzantă, dar fără prostii!
Mai... Daca beau 4 cafele intr-o ora pot deceda?
Punetimi glume în care sa apara cuvântul tanti vi a time amuzante
Daca pisicile-i bidoane? Bidoanele ce sunt? 0.0 Dau funda daca functioneazaa
Pentru mine e o placere sa urinez in locuri diferite,pe pat,pe covor,pe piciarele mele,pe flori, tu ce placere ciudata ai?
Is this love or lust or some game on repeat?
Voi vedeti cai verzi pe pereti?
Ti-e dor de fundul ei?
Am facut o mare prostie. Umblam pe la setari la telefon (Android) si am vazut ca memoria e ocupata si am decis sa mut niste chestii. M- am plictisit sa mut cu manager de fisiere si inteligentul...? (mai mult)
Luni merg intr-o excursie cu doua clase iar toți au spus ca fac farse iar pentru a ma apăra dați-mi idei de farse bune si originale. Ofer funda!
Care e cea mai frumoasă floare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!