Ce se construieste de sus in jos...
Tu esti betiv/betiva?
Care este cea mai mare prostie care ati facut-o?
Va place sa va uitati la poze?
Cum stranuta gangurii?
Voi la ce va ganditi in acest moment?
Nu-i asa ca e ciudat sa te trezesti dimineata si sa vezi ca e intuneric afara?
Ce faceti cand nu stiti nimic?
M-am gandit asa de-a moaca sa stau pe scaun si sa vorbesc singur cu patul si sa tot dau cu piciorul in el,sa ma ridic apoi si sa ii cer iertare, ce ziceti? Ma va primi daca il lovesc?
Care sunt paginile voastre de citate preferate?
Conform acestei poze, cine veti fi de Halloween? https://imgur.com/a/JYQxy Eu sunt cute truck
Azi a fost 10.10. 2017, o zi de nota 10 nu-i asa?
Vouă vi sa întâmplat să îți zică cineva că ești o chiftea?
Cum as puea sa invoc unul dintre fratii sau chia pe slenderman? Nu vreau raspunsuri de genu: Slenderman nu exista...
De ce nu mă caută americanii? De ce nu mă caută rațele? De ce nu mă caută rățoiul Donald?
Sunt vrajitoare. Pun busuioc in mancare. Ametesc casa cu tamaie. Am cateva relatii fanteziste noaptea, ma ajuta sa ma trezesc, mai devreme dimineata. Ce ma numesc?
Daca avortul se considera crima, folosirea prezervativului este sechestrare de persoane?
Mi se intampla ceva foarte ciudat, de cativa ani. Hai sa va explic, si sa- mi ziceti ceva parere. De cativa ani, de exemplu, aflu un lucru nou, o persoana, ceva nou si imediat dupa maxim...? (mai mult)
Știți bancul cu Bula in baie?
Stii momentul cand iti suprasoliciti vocea. Oboseste si aproape ca ramai fara ea. Simti ca esti om si nu- ti poti folosi deloc gurita. Incepi sa comunici prin semne, dar te intelegi si ei te transforma...? (mai mult)
Am visat o pisica neagră care se uita la mine dându-si ochii peste cap si dădea sa ma atace ce inseamna?
Hai sa facem un experiment. Avem un surdomut si cateva animale: un bou, o vaca si un magar. Care dintre ei crezi ca intelege mesajul?
Care dintre voi ati baut saturi de tequila din buricul unei domnisoare ....si care a fost senzatia
Cum se numeste aplicatia la filmuletu de pe data de 4 iulie Https://www.facebook.com/pg/hazalfilizkucukkose/videos/?ref=page_internal
Am visat cum am auzit bătaia inimii in burta unei gravide ce inseamna?
De ce e apa albastra?
Vreau sa imi scrieti un banc.care este cel mai tare banc si care nu prea s-a auzit primeste funda. PROMIT!
Un prieten de al meu spune că în serialul de desene animate Sumbrele Aventuri ale lui Billy si Mandy, Mandy spune Nigri in loc de Negri. Poate gasi cineva un episod in care se intampla asta? Sau nu ...? (mai mult)
Asa de plictiseala :D https://www.youtube.com/watch?v=H1njimUX8po&list=PLF6gW9ODOHE3zjtuFwD9rVW8H7C6qKVL6&index=4
Cititi pana la capat. Intr- o dimineata, m- am trezit la 7 sa iau aer curat. Era o zi innorata de august. M- am dus sa iau paine si era sa ma calce o dubita neagra care venea din Mizil. Am injurat ...? (mai mult)
Am vazut o duba neagra care a aruncat un sac intr- un sant. In sac era o pisică gri. S- a întâmplat acum o lună, era înnorat, pe lângă localitatea Sălciile. Pare a fi un scenariu bun de ...? (mai mult)
Salut, cine vrea sa ne ascundem in dulap și să râdem fără nici un motiv?
Daca dragoste este om, om este dragoste?
Astept intrebari,povestiri amuzante,la cea amuzante dau fundita ma plicti, pentru cei mai timizi am ask fm https://ask.fm/miauuuuuuu3211 cred ca il voi sterge fara limbaj vulgar
Voiam să vă cer o părere legată de sketch-urile pe care le fac. Chiar vreau să știu dacă vi se par amuzante sau nu. Link: http://youtube.com/faracurent
Îmi puteți da și mie niște întrebări inteligente dar caterincă. Exemplu: De ce pizza e rotundă și se mănâncă in cutii pătrate
Vreau sa va povestesc o intamplare ce a avut loc asta- seara... Era cam pe la 20:30, ma aflam cu cel mai bun prieten in mall si de aici au inceput problemele. Ma tot uitam in capatul celalalt...? (mai mult)
Recomandat-mi si mie o reteta de cartofi prajiti.
Buna TPU ajutati-ma si pe mine cu cateva rime amuzante pentu "relu mineru"
Îmi plac cartofii, vouă vă plac?
Salut, azi am fost in parc (la zoo) și un leu se uita la mine insistent, înseamnă că mă iubește?
Nu vrei sa te angajezi la mine la night-club? Poti avea toata increderea. :)))
Stiti bancu' cu mielu' gigelu'?
Ce ai face daca in timp ce inoti ti-ai pierde slipul?
Vouă vi s-a întâmplat să vă treziți dimineața fără rinichi?
Ce te face sa nu dansezi in acest moment?
Eu cred ca categoria Trivia/Amuzante e pentru oameni curajosi si prea multi se tem sa intre aici, voi ce credeti?
Am cele mai folositoare raspunsuri B)
Poate cineva să îmi de-a niste statusuri amuzante? Răspunsul câștigător primește funda!
Ai baut vreodata cafea cu lapte din sanii unei femei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!