Pe prietenul meu imaginar îl cheamă Vasilică. Pe al tău cum îl cheamă?
Sondaj(30 intrebari) 1.Ai de gand sa pleci din Romania dupa terminarea studiilor? 2.Te consideri o persoana fericita? 3.In ce tara ai vrea sa traiesti? 4.Esti pro sau contra legalizari marijuanei...? (mai mult)
Arău tu dă knii. http://www.youtube.com/watch?v=mSDfxde8fSg
Revista T/A Ştiri mondene: - Ammadeea (Unica) şi Ashadow nu mai formează un cuplu. - SmileyesotulmeusecretLOL va lipsi o săptămâna de pe T/A. "Sper ca virgula categoria asta sa scape de micile...? (mai mult)
Ce este mai greu, 1 kg de cartofi sau 1 kg de morcovi?
Ce este mai greu: un kg de fier sau un kg de pene?
Mama lui bula intra in baie, bula o intreaba? - Mama, mama pot sa fac si eu baie cu tine? - da bula da sa nu te uiti sub apa. se uita bula si zice? - mama, mama ce e aia? - garaj bula garaj. tata...? (mai mult)
Mi-a murit papagalul. Cine ştie din ce cauză?
Pe bune acuma, care se pricepe la consolat? Mi-a fugit pisica...:((
Http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2012/097/3/a/bounce_up_and_down_anim_by_griffsnuff-d4vclcg.swf ce zice asta? si ce e?
*dă Doamne să nu-mi refuze iar întrebarea că doar voi vorbi frumos* Deci nu mai pot continua povestea mea. Întrebare: Mai face careva ziar sau revistă? Să fac eu?
Vreau sa imi intalnesc idolul (Adolf Hitler)! Oare ii in RAI sau in IAD?
A fost odata sfarsit.Va place povestea mea?
Deci eu ies pentru ceva timp. Iar am cerut cheia de la lant. Ne vedem peste o saptamana. Sper sa se rezolve ceea ce trebuie sa se rezolve, etc. Va las cu a treia parte din Provincia T/A. ...? (mai mult)
Si voua va este lene sa deschideti linkul care vi-l da alti useri de pe trivia amuzante pentru youtube?
Din moment ce Smileyetc ma plagiaza, nu mai continui "Dr.28".
Mno, asta o sa va bucure: http://www.youtube.com/watch?v=egcfC7PCneQ&list=SP23C220A2C5EC0FDE
Http://i.imgur.com/xnhWuNZ.png Aceasta este prima parte. Să continui? P.S daca nu ai aparut, o sa ai ocazia;)
Am revenit cu ep. 2 din Hunger Games. Bun deci m- am decis sa semene mai mult cu filmul si cu cartile, asa ca am pus cate doi intr- o echipa. Alllexa in districtul 3 cu Ani, Smileyesotulmeu etc. in...? (mai mult)
Poate ati auzit de maimuta paianjen. Asta e maimuta predator: http://www.worth1000.com/entries/288507/baby-monkey
Bai internautilor, lipsesc si eu o zi de pe T/A, si... BOOM : Nume schimbate, un catralion de nou veniti, tenelovele la tot pasu', pe unii useri mai vechi nici macar nu ii mai vad, deci sunt total...? (mai mult)
Ce v-a apucat cu poveştile astea pe la fostul T/A?
Care de pe-aici e emo?
Căminul T/A, aşa se numeşte povestea mea. Ca să fie clar de la începuţ, Mihăiţă e Lucian Mihai al nostru (ANIME). Etra îi EuETARE, că nu vreau să- i pun numele ăla în poveste. Şi da,...? (mai mult)
- Nu! - Ba da. - Ok... Și Miku aruncă lama. Prima saptamana de terapie psihologica mergea bine. Pana vineri. - Uita- te la lama si apoi spune- mi ce vezi. - o.o Vad instrumentul raului! :O - Nu....? (mai mult)
Am iventat o mielodie si am pus- o pie yutub oarie piot sa ma fac cateret? mielodia ieste asa: ieu ie cel mai tare si tio baga tie tare fix intrii picioariie daca- ti plajce zsbiara a, a, a, a diaca ...? (mai mult)
Imi poate face cineva rezumatul la anime-ul ``Black Rock``? FUNDA pentru cel mai bun raspuns.
Ana are mere. Cristi are pere. Ce are Gigel?
Talentul meu: http://imgur.com/MtNsn68 Misto,nu?
De ce am pierdut 20 de mii de dolari la poker?!
Am cateva intrebari pentru voi. 1)Esti emo? 2)Iti plac legumele? 3)Ce jocuri joci? 4)In ce tara ti-ai fi dorit sa te nasti? Raspunsurile mele. 1)Nu. 2)Da. 3)Army Rage...etc. 5)Germania.
La mine acasă e ora locală, la voi cum mai e?
Http://www.youtube.com/watch?v=jNRQXaHIquw Sa rada si precenii vostri!
Vreti ceva serios? Uite aici niste legi serioase: In Franta este interzis sa numesti un porc Napoleon. In Indonezia, masturbarea e pedepsita cu moartea prin decapitare. In Dubai este interzis sarutul ...? (mai mult)
Cine vrea să vadă cum se împerechează o pisică şi o şopârlă? Să-mi dea pm cu ID lui vă dau un link pe omegle
De ce ma cheama cum ma cheama?
Atentie! Am depistat o noua boala "digestiva" : Violetta. Consumatorii de Violetta trebuie sa se predea! Buf!
Mno, ce ziceti, sa mai scriu 200 de raspunsuri sa castig si eu un tricou d-ala smecher?
Nu misca mouse -ul! /:) http://louiswilliams.tumblr.com/ew Felicitari, acum au eclozat din oua!
Cartoafa mea s-a sinucis. Speed acum cartoful tau e fericit? Oricum va invit pe toti la inmormantarea ei.
Trebuie sa purtam o discutie serioasa aici!
Tanatrii sunt pe urmele mele! Scapati- ma de ei! https://www.google.ro/search?hl=ro&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1280&bih=639&q=multi+ tantari&oq=multi+ tantari&gs_l=img.3...477.5985.0.6379.13.9.0.4.4.0.216.1056.5j3j1.9.0....0...1ac.1.19.img.gSlJeNvAjsk#hl=ro&site=imghp&tbm=isch&sa=1&q=tant
Care dintre voi a pus cadavrul ala in dulapul meu?
Sunt Miku de pe contul prietenei mele (da, sunt la ea acasa). Tot ea mi- a dat ideea de a face o poveste despre un camin de copchi nebuni si voi colabora cu ea (imi da ideile). Cine vrea sa apara sa ...? (mai mult)
Haidetiiiii in Vammmaaaaaaa Vecheee!
In aproape toate serialele anime rautatea personajului negativ se naste din copilaria lui.Da' nu mai traieste nimeni bine pa-aicea?
Deci...Mai tineti minte cand am zis ca as vrea sa fac un serial gen, Dr. House? Ei bine, ma apuc de primul episod: Dr.28- Episodul 1. - Hey, 28, nu crezi ca ti- ar sta mai bine intr- un...? (mai mult)
1+1=? Intotdeauna m'a chinuit intrebarea asta... :-? Poate gasesc si eu niste genii p'aici, cine stie... :p
Http://www.youtube.com/watch?v=GEWNBJVOtwA "E grele" subiectele?
Ok, am luat o hotarare, Una dintre cele mai dure. Nu mai am de ce sa traiesc, Fara el simt ca innebunesc. O sa ma omor, Da, stiu ca n- o sa va fie dor. Ramas bun prieteni si frati Mi- ati...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a