Https://www.youtube.com/watch?v=RUV5-ZqQ4o0 Ce parere aveti? :D Eu am descoperit-o abia azi, stiu, cam tarziu
Vreau si eu rekturi de inchis gura.Se poate?
Daca ai avea cum sa faci ca oglinda sa iti arate ceva din viitor ce ai vrea sa iti arate? Eu scorurile corecte la football.
Poti sa plangi fara lacrimi?
De ce trebuie sa vorbim cu profesorii gen cu dumneavoastra chiar daca vorbim doar cu o profesoara? Mi se pare o prostie.
Dacă ai avea puterea să constuiești o casă de marcat oriunde in lume, unde ai face-o?
Spuneti-mi o gluma.
Stie cineva standup-eri ca lumea din america sau Anglia?
Aceasta nu este o intrebare. чики брики!
Care e cel mai urat loc mirositor in care ai fost? - > in care ai fost, nu pe care neaparat l- ai folosit! Eu am fost intr- un WC public, dupa care am zbughit- o cat m- au tinut picioarele. Chiar...? (mai mult)
Care e cea mai nefolositoare abilitate pe care o ai? Sau 'talent'? Eu pot sa suier din gura ca vantul :)) Voi?
Care e cel mai prostesc/aiurea mod in care te-ai ranit?
Care e cel mai dezordonat om pe care il cunosti? Tu? =))
Ce produs/e ai putea cumpara care sa il faca pe casier sa se simta incomfortabil, penibil, neplacut?
Care e cel mai ciudat lucru pe care l-ai vazut in casa cuiva?
Daca animalele/pasarile ar putea vorbi, care are fi cel mai grosolan? Fa o presupunere;)
Care este cel mai nebun lucru pe care l-a facut unul dintre profesorii tai?
Daca Batman e muscat de un vampir? Atunci ce se intampla?
Am o nelamurire. Imi plac fazele amuzante, ma uit la ele, dar de ieri caut aia cu "Cele mai amuzante faze din 2014" care are durata de 33 minute 44 secunde. Care e video-ul ala?
Marius- Andrei, ce faci? Andrei- Bine. tu?
Petrica- Ba Marius, stii gluma aia cu un prost care zice nu si cu altul destept si frumos care zice nici eu? Marius- Nu. Petrica- Nici eu.
Sa ne iubim,asta zic, voi ce ziceti?
Cate anotimpuri are un an?
Cine vrea sa ne jucam adevar sau provocare? pe diferite subiecte
Mai sunt useri de prin 2012/13 care isi mai pierd timpul pe aici?
Anime e jmeker. Eu sunt mai jmeker ca anime ca ma uit la anime. Corect?
Huh, dupa 8 ani lungi de relatie eu si prietena mea ne- am despartit recent si, sincer sa fiu, am trecut deja peste destul de rapid, fara niciun regret. Nu a fost cea mai buna relatie posibila, am...? (mai mult)
Cum se numește pasărea națională a Pakistanului?
Va rog frumos sa ma ajutati. Am facut si eu un clan de Clash Royale si e nou numele lui este E LovE R. Are un steag in dungi galbene si verzi. Suntem 2 in el si a- si vrea sa va intreb daca puteti...? (mai mult)
Voua va plac banii?
Zboara dar nu are aripi, Musca dar nu are dinti, Vorbeste dar nu are gura, ce sa fie?
Zi ceva intelectual, ceva ce ma poate face sa am o dilema existentiala. Asta e sansa ta.
daca ati fi Dumnezeu pentru o zi, ce-ati face?
Ma bucur ca nu sunt autist :) Voi? (ma rog, probabil eu am alte probleme mentale nedescoperite spre fericirea mea)
Cred ca am mai pus poza asta de vreo doua ori, dar am gasit- o azi printre desenele vechi si mi- am amintit de voi, pufoseilor. :3 Va mai recunoasteti? Ui ce mici eram toti....? (mai mult)
Exista vreo diferenta intre carbohidrati si hidrocarburi? Ca dupa nume, nu prea pare a fi. :)
Who lives in a pineapple under the pineapple under the pineapple under the pineapple under the pineapple under the pineapple under the pineapple under the pineapple under the pineapple under the pineapple...? (mai mult)
Buna! Stiti cumva cine se afla pe coperta de pe volumul 3:Furia,Jurnalele Vampirilor? Stiu ca e Elena, dar cum a fost facuta poza sau cine a pozat. Multumesc! Dau funda
Va e cald?
Hai,la dans,gata cu tristetea, cine vine?
Revin iar cu intrebare cum ar fi dacă bărbaţi ar avra ciclu? (De data asta postata la categoria potrivită)
Dansam o populara la spitalul de psihiatrie? https://www.youtube.com/watch?v=tEI0UUvDeh4
Cine-mi da un videoclip mai epic ca asta https://www.youtube.com/watch?v=96zCe-jIPYU? :)))))
Am chef sa ies noaptea pe strada si sa rad cu pofta ca un psihopat. Ce sa fac?
Mor de ras :)))))) Tipul asta a facut ca sangele meu sa fie activ :)))))) Imi place ca mi-a zis-o pe fata :))))) http://imgur.com/a/Ahw1h
Oare am sanse la yasmin ea avand 5 apartamente lasate de bunica ei? acele apartamente pot sta in calea iubiri noastre? mi- a facut o declaratie de iubire acum cateva zile 17 Iunie | Yasmin ...? (mai mult)
Doar eu simt cateodata ca am un ac in gat si apoi incep sa trag tot aerul din gura in plamani si scto sunete ciudate ca sa nu mai simt asta?
Tot ce vreau e sa destram patul pe care dorm,sa ma inchin nimicului si sa ma uit la soare pana dimineata, ce parere aveti?
E prea epic omul asta, nu? :) https://www.youtube.com/watch?v=SQl6a_-D9gI
Am o viata fac ce vreau, o zi stau si trei le beau
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Auricape întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!