Poveste adevarata. Unu-Cum dracu sa bagi tancu asta in dulap? Je-M*ta ii tanc!
Povestea TPU Era ultima zi de scoala iar membrii TPU hotarara sa se intalneasca pentru a planifica un fel de excursie.Primi veniti au fost Miku si Speed. Ei...? (mai mult)
Poate ca unii va intrebati de ce nu am mai fost activ pe T/A. Pentru ca nu am mai avut net. Dar acum am revenit!
De ce talpile pantofilor au modele? Mie mi se par inutile. T/A
Prima parte din DOAR UNUL. Pentru mine, nimic nu are sens. Nu că ar fi avut vreodată, dar acum are mai puţin sens decât de obicei. Cred că nici pentru voi nu are sens. Aşa că mai bine vă explic. ...? (mai mult)
Oameni buni, numai pot, in fiecare zi ma chinui si dau tot ce- i mai bun in mine sa fac ceva, ma antrenez dar fara roade. Nu pot dormi noaptea cu gandul ca cineva imi urmareste atent fiecare miscare,...? (mai mult)
De ce intrebarile de pe aceasta categorie nu sunt amuzante, mai degraba idioate?
Va place mucusul? Dar mucii de vierme?
Unde sai gasec pe tom si jerry sa-i spun sa continue sa faca videuri?
Cate fire de par are corpul uman?
Daca ati fi un animal ca animal ati fi?
Voi cate zile sau saptamani de scoala mai aveti?
Buna TPU. Ce ziceti? Apa e uda sau nu?
Stie cineva cati bani as primii daca vand un album heavy metal la fiare vechi?
Am niste intrebari ce ma macina de 95 de ani... 1. Cine a fost primul OU s au gaina? [raspundeti cu DA SAU NU] 2.De ce am vazut un caine cu 8 picioare? O fi mana lu Base? ...? (mai mult)
Am observat ca pe toti ii cam chinuie talentul. De ce nu vorbiti intre voi, schimbati pareri si face o poveste reusita?
Ma gandesc sa scriu ceva original dar nu-mi vine nimic-n cap. Aveti vreo idee?
Eu şi clasa mea vom avea reuniunea la închisoare. Voi unde veţi avea reuniunea cu clasa voastră?
Buna;;). Vreau si eu niste critici sau jigniri haioase gen:"Ce cap ai, zici ca e olita" =))) P.S: Fara jigniri de mama, morti, frati etc (:| Cele mai multeee si haioaseee FUNDAA :o3
Cine mi-a fumat ceaiul?
Care ai SWAG?
Mi-am luat gaina, cine ma ajuta s-o hranesc?
Un nou inceput, partea a 5a. Personaje Aceleasi ca si la partea a 4a. Je- Speed, ataca! S99- De ce spanacu meu trebuie sa ma lupt eu cu doua? Je- Yuno ii supraom. S99- Ok men. Yuno- Chiar nu...? (mai mult)
Voi m- aţi înebunit! Deci creed şi eu o poveste :D Dar nu bag romantismuri în ea. Doar chestii perverse şi stupide, a la moi. De fapt, încă nu ştiu exact despre ce va fi. Oricum, ziceţi-...? (mai mult)
Spitalul de nebuni T/A episodul 1. Ora 12:30, faimosul detectiv particular єχcєєℓ tocmai încheiase unul din cele mai grele cazuri ale sale, furt de ghinde calificat.VeverițaBestială era...? (mai mult)
Un nou inceput, partea a 4a. Personaje: ww2EXPERT Speed99 Yuno Gasai Unica Ani28 Bless Exceel Ashadow S99- *beep* au fost transformati in servitori. Je- Stiu. UNICA- M- am intors fetelor. ...? (mai mult)
Ma scarpina cineva pe spate?
Unde mi-i pixu?
Nu mai pot! Nu mai fac nici o poveste! E AIUREA! Nu mai am idei, nu mai pot, e imposibil. De ce? E imposibil sa raman fara imaginatie! Ma sec de creieri. Trebuie sa iau o pauza de creatie, sa privesc...? (mai mult)
Vi s-a intamplat vreodata sa incercati sa sariti un gard si sa ramaneti agatati la propriu? Doar de curiozitate.;))
Clasa noastra are un imn! www.youtube.com/watch?v=iPrtvv014h8 Si corigenti de la noi au un imn... www.youtube.com/watch?v=vnuPNx0NH3k Odata ne- au dus profi intr- un loc cu foarte multi oameni ...? (mai mult)
Deci... tocmai m- am intors din excursie (n- am vrut sa ma duc, am fost OBLIGATA) de la Busteni si vreau sa stiu ce mai e nou. Apropo, voi ati cazut vreodata rorstogol de pe munte prin noroi? Eu da....? (mai mult)
De ieri nu imi gasesc unicornul, l-am cautat peste tot. Cred ca au trecut 24 de ore, pot face reclamatie la politie sau sa mai astept poate se intoarce?
Dădeam cu sapa prin ţiglele lui Dan Diaconescu când apare Babuin din I'm a Weasel. Mă intreabă : ˝Eu este prost?¨ Ce să îi răspund?
M-am gândit să fac și eu o poveste.Cine vrea să apară în ea?
Când o să vă faceţi prima intervenţie chirurgicală petru schimbare de... glas?
Cine îi Mama Omidă? că atunci când pui o întrebare zice ceva de Mama Omidă.
Voi ce faceţi când nu faceţi nimic?
Flip Flap Flash Flash... ce sunt?
Un nou inceput, partea a 2a. Personaje: ww2EXPERT Speed99 Ani28 etc Exceel Ashadow Bless Yuno Gasai. Exceel, ww2Expert si Speed99, isi continua drumul prin padure. Un sune misterios de urs. ...? (mai mult)
Mama lui Ionel are 4 copii: -Maia -Iunia -Iulia Care este al patrulea?
De 3 zile incoace, iarba nu-ti mai place! O caramida in gura nu vrei!?
De ce nu pot sa scap de gravitatia Pamantului!?
A fost odata ca vreodata, o preafumoasa fata. Era a doua fata de prin casa. Printesa Verutza era plictisita in castel. Batea cu degetele ei delicate in geamul castelului, in ritm cu ploaia usoara. Parul...? (mai mult)
Vreti poze cu efecte deosebite? Daca da, lasati- mi poza voastra (a prietenului/prietenei/peisajului) imgur/poza de pe facebook dorita si efectul dorit. Pozele cu efecte sunt gata in maxim 30 minute....? (mai mult)
Liceul TPU, T/A- Ep 2, part 2. - Asa, spuse Speed. Intre timp, in curtea scolii. - De ce esti asa posomorata, Anusca? intreba pe un ton vesel VB. - Ma gandesc sa ma mut la alt liceu, raspunse...? (mai mult)
Partea A Treia! - Exceel, lasa benzile desenate ci ajuta- ma un pic aici! Ia carpa aia galbena si da- mi o mana de ajutor.Nu vezi ce praf e aici?! S- a indreptat spre galeata si a inceput si a inceput...? (mai mult)
A lipsit femeia de pe T/A o zi ca a fost la o zi de nastere unde am aflat ca Stefan s- ar putea sa ma placa. Dap, tot in dubiu am ramas. Ok, acum intrebarea finala: ce ati m- ai facut? Intrebarea finala...? (mai mult)
Ok. Deci de ce majoritatea credeţi că sunt băiat?
Helău evriuan. Sunt zebra lu' Pannda asta care tot de dă mare cu mine. Ce mai faceţi voi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Georgescu993 întreabă:
EuAncAanca întreabă:
AirSensei întreabă:
Cesafacembinesinoi întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!