Ati putea trăi fără Facebook?
Daca ar veni acum Moș Crăciun ce ați vrea sa vă aducă?
Când v-ați speriat ultima oară?
Ce ați face dacă ați fi pentru o zi președinte?
Ce trebuie sa faceți ca sa vă simțiți bine?
Ați păcălit vreodată pe cineva?
Care ar putea fi cel mai ciudat loc unde sa ascultati muzică?
Ce greșeli ați făcut atunci când v-ați grăbit?
La ce va gândiți când va uitați în oglindă?
Ce ar trebui sa se întâmple pentru ca visele voastre să devină realitate?
Ce ați face pe o insulă pustie?
V-ați întâlnit vreodată cu cineva într-un moment nepotrivit?
De cate ori trebuie sa va uitați la un film ca sa vă saturați de el?
Care a fost cea mai penibila întrebare pe care ați primit-o la un interviu de angajare?
Care este primul cuvânt la care va gândiți după ce citiți această întrebare?
Ce porecle ați avut în copilărie?
Salut TPU, eu cu prietenii mei mai glumim ca ne certam si vrem sa avem dume bune in stilul "Daca- ti dau 3 capace te bag in carapace" daca intelegeti ce vreau sa spun, dati- mi si mie macar 2- 3 dume,...? (mai mult)
Bună TPU! Mi-a zis un coleg de la școală gluma aia Ce fac doi gemeni pe camp? Seamănă! Dar nu știu ce e amuzant la ea. Ce inseamna mai exact
Ma poate ajuta cineva cu o imagine a jocului de societate numit "Moare Calul", posibil in unele zone ale tarii a fie numit diferit, de pe vremea comunismului? Se juca cu zar si pioni in genul jocului...? (mai mult)
Ce masuri de protectie va luati azi, fiind 13? Eu am dormit pana la 3 ca sa scurtez ziua. Nu ies din casa pana la miezul noptii. Stau mai mult pe langa pat. Nu folosesc oglinzi. Daca totusi trebuie...? (mai mult)
Pe vremea mea categoria asta duhnea a suflete tinere și era foarte populată. Ce s-a întâmplat? Ghici ciupercă ce-i? Ați îmbătrânit copii?
Numai la mine-n familie se spune la ceara de urechi "rahat de mâță"?
Am o ghicitoare la care am nevoie de un raspuns urgent. Dau Funda! Eu însumi nu ard, dar tot trebuie să fiu stins. ce sunt eu? Ce am gasit pana cum si nu e: Bec, Lumina, Calculator, Furie,...? (mai mult)
Salut. am o întrebare cât se poate de serioasă. de ce pe toate sticlele de spirt exemplu: Mona, trebuie sa fie pe eticheta ceva femeie îmbrăcată în doctor/asistentă în stilul filmelor...? (mai mult)
Berea este suc de hamei?
Ce pot face ca sa fiu traumatizat pe viata?
De fiecare dată când trec la trecere cu cale ferată, văd lângă șina de tren un indicator care scrie pe el VS. Aș vrea să știu ce înseamnă indicatorul acesta
Dupa modelul: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0U9nU4e8V65vZJ47zdFXuGY8W5u3LBzkYEcr5ZfuwK9rD4BmYeDQGXqDoDm9m7bRul&id=100087263312829, Daca pluralul de la reteaua McDonald este McDonald's,...? (mai mult)
Am si eu o intrebare pentru astia care se cred hot... Cum va dati seama cand aveti febra?
Salut clan. Ma jucam uno cu niște prieteni iar noi ne contrazicem pe o chestie: Cartea de jos era un 1 albastru, eu find la rand am pus prima carte 1 albastru cât și cartea schimba runda. Se poate...? (mai mult)
Intrebare pentru baieti/barbati: Ce observati prima data la o femeie? :)
Este o ghicitoare simpla și nu-i găsesc răspunsul, știe cineva? O camila merge prin desert, ce face cămilă?
Dacă înjur des este mare păcat? O sa ajung în rai? :))
Buna tuturor! Caut de ceva vreme numele unui desen animat de acum 10 ani circa, care vorbește despre un grup de copii care călătoresc în timp (sau poate în spațiu?) pentru a găsi un loc în care...? (mai mult)
Salutare, sambata am fost la o nunta si mirele a luat mireasa de acasa cu camionul. Cum vi se pare asta? Gasiti clipul pe Youtube.
Hristos a inviat! Doresc cel mai eficient tutorial de fluierat ca la hora (cu degetele)
Un copil: Tati, cand ploua, cade din cer transpiratia lui Dumnezeu?
Salut. Era un video amuzant pe YouTube în care un englez intră într- un pub irlandez sau scoțian comandă o bere dar nu poate înțelege accentul barmanului. Nu- l găsesc pe YouTube deja. Știe cineva...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă ai coastele rupte?
Voi ce credeți că face Mona cu mâna stângă? :)) https://mertecom.ro/alcool-sanitar-mona-500ml/pd
Uitați, un prieten mi- a adresat recent aceasta întrebare: "dintre un preot și un ateu, care crezi că ar bate pe cineva mai tare? :)) Eu sincer am fost in dilemă. Putem spune că preotul ar considera...? (mai mult)
Care este gluma cu "PE care"?
Salutare! Ce părere aveți despre frații Tate (Andrew Tate / Tristan Tate)?
Într-o încăpere nu este curent electric dar este o lampa pe petrol și una pe benzina și o lumânare, ce aprinzi prima dată?
Cum ati reacționat dupa ce ati vazut poza asta? https://i.postimg.cc/k4sPBQ41/2831.jpg
Știe cineva ce înseamnă "servicii funerare complete"? Ți-l și omoară? Întreb pentru o prietenă... pe care a înșelat-o bărbatul. :))
Ați putea să mă ajutați cu câteva ghicitori și fiecare ghicitoare sa aibă și răspunsul?
Un om bogat s-a dus pe o insula plina cu restaurante de lux si a comandat o ciorba de curcan, după ce a luat o lingura s-a aruncat pe geam. De ce s-a aruncat pe geam? Dau fundă
E normal să visez că mi-am tăiat pielea în jurul încheieturii și am început să o jupoi cu mâna și că brusc mă trezesc la pescuit pe o apă tulbure în care trecea un tractor? :)
Mă plictisesc de moarte așa că dacă știți o glumă bună nu ezitați să o lasați aici ( care mă face să râd dau fundă)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!