Daca as fi baiat as alege-o pe cea grasa si bogata
De ce? Ca sa imi iau apoi ca amante una frumoasa si una culta
As alege fata urata, dar desteapta.As avea cu cine purta o conversatie si am fi prietene bune.Imaginea e trecatoare, insa ceea ce ai in cap ramane toata viata.
Cea grasa dar bogata e pentru barbatii-tarfe
Iar cea proasta dar frumoasa e pentru o aventura.
Insa exista fete si destepte si frumoase cunosc cateva care le a inzestrat natura cu ambele frumoase si destepte insa pe mine unu nu fascineaza bogatia, si frumusetea e trecatoare, pana la urma conteaza ce are in cap.
Dar in nici un caz nu m-ar interesa una care e foarte desteapta si imi e rusine sa o scot in oras
In concluzie cred ca exista si tipuri de fete care l-ai mentionat tu, dar mai sunt si altele greu de gasit ce e adevarat dar exista!
Urata si desteapta nu ca urata ramande la nesfarsit asi alege-o pe cea proasta si frumoasa si apoi o fac eu sa devina desteapta si frumoasa
Pe mine frumoasa, desteapta si bogata (sufleteste) fara lipsa de modestie ) e bine ca totusi am incredere in mine si in calitatzile mele
Clar ca exista nu zic eu ca nu puneam si eu o-ntrebare asa
eram curios sa vad si alte pareri
Hmm uite o intrebare buna chiar foarte buna sunt curios ce raspunsuri o sa ai eu personal chiar nu stiu ce sa aleg ) m. a lasat masca
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LikeARollingStone întreabă:
DaciaRomania întreabă: