Ce ai in păr?
Care este cea mai cringe chestie pe care ati facut-o/ati vazut-o?
Am sa eu o întrebare. Dacă supa e de ceapa atunci noi plantam supa în pământ?
Cine vrea sa ne ascundem sub pat si sa radem?
Ce porecle gasiti pentru un om brunet, bronzat(mai ales in jurul ochilor ii maro tare, zici ca l- a batut careva), cu burta mai umflata, cu picioarele exagerat de subtiri. Ochii lui sunt negrii, asa ...? (mai mult)
Care a fost primul:Oul sau gaina?
Tu cand mananci ai momente cand iti bagi mancarea in ochi in loc s-o bagi in gura si sa razi?
Am si eu o întrebare importanta.Atunci cand tai mâncarea cu cuțitul, acesta intra în mâncare sau doar se freacă de ea? Mulțumesc
Dansam azi cu ciorile un dans pe camp?
Cred că m- am îndrăgostit de RAY27TM.Imi place cum gândește el.Mi se pare că are un șarm al lui.M- am uitat la profilul lui si am văzut că e din Timișoara.Eu sunt din Galați dar am...? (mai mult)
Doar mie mi-e pofta de asta? https://www.youtube.com/watch?v=OSccq0eAqcI
Din cauza adminelor nu imi pot arata fabulosii mei sani si de aceea am pus in locul lor (imi cer mii de scuze lui Dirty si Hairy) o poza cu mine cand aveam 18 ani. Eram frumos? Eu zic ca da, toate fetele...? (mai mult)
S- a deschis o cale rosie spre cer cand umblam prin lume, si umbland pe langa copaci si blocuri, am vazut doi oameni care radeau unul de celalalt.AnimeLover95 radea de cruce, fuma o tigara si i- a stins-...? (mai mult)
Sunt virgin, am 22 de ani, si n-am avut niciodata iubita. Intrebare: Care sunt sansele sa ma cuplez, respectiv care sunt sansele sa mor singur, si de asupra si virgin?
Care este cel mai mare Aeroport din Romania?
Tu cand stai pe acoperis maica-ta arunca cu pietre in tine sa te dai jos?
Ai vreun ursulet de plus cu care te saruti dimineata si cu care faci nebunii?
Cine vrea sa devina cocosul meu si sa imi cante dimineata? O sa am grija sa ma joc cu el, cine vrea?
Imi zice cineva cele mai amuzante momente la scoala sa am idee ce sa pun pe YouTube
Bat acum la portile site- ului TPU, sunt intr- un moment total lipsit de frica, stau asa intr- un colt si rad de voi oameni bizari, ma voi nu vedeti ca va ploua in cap cu moarte? Vreau la sanul mortii,...? (mai mult)
Daca noi invatam la istorie ce au facut oamenii acum cateva sute de ani peste cateva sute de ani oamenii vor invata despre ce au facut oamenii din prezent?
Cine-mi poate da un Beretta M9 de calibru 9x19mm? Daca vreti sa stiti motivul, uitati-va la asta https://www.youtube.com/watch?v=uSw9HPBrAWo
Ce user de pe TPU e bolnav tot timpul si numai intrebari de genul asta pune?
Ce mai face carnea din tine omule? Tu te gandesti ca ai oase in interiorul tau,cum vezi tu oasele alea,pot sa le ating? As vrea sa te gadil pe oase, ce zici?
Salam, imi dai un leu?
Unde-i? | http://imgur.com/a/SjyLr |
Vreau cele mai amuzante bancuri fara prostii. funda.
Hei, cum fac sa trimit mesaj lui BONGO daca sunt in rețeaua DIGI? Funda celui mai bun răspuns
Am o intrebare destul de amuzanta pentru voi, cred eu. Am ramas corigent la matematica pe sem II iar parintii zic ca din cauza ca n- am fost la biserica, ca nu cred in Dumnezeu si de astea si...? (mai mult)
Ca tot aud baieti ca pentru ei nu conteaza varsta, fizicul si doar sufletul nu cunoasteti babute parasite de pe la sat sa facem cunostinta cu ei sigur ca sunt femeile viselor lor?
Parti ale corpului cu definitii trasnite, in egleza daca se poate,
Am un sfat pentru voi: Daca vrei sa castigi, inainte sa intri intr- un bar de aparate de jocuri de noroc fi foarte atent la ce faci.Ideea e urmatoarea:Odata ce intri in bar, se creeaza un conflict...? (mai mult)
Va e dor de vremurile astea de la T/A? mie da :( https://www.tpu.ro/trivia- amuzante/http- www- tpu- ro- dragoste- si- sex- ah- ahhhhhhhhhhhh- am- 11- ani- si- nu- ma- pot- abtine- aduceti- l- pe- bieber-...? (mai mult)
Vreau si eu niste replici de stand up? Dau Funda la cele mai bune replici.
De ce nu exista mancare de pisici cu gust de soarece?:D
Https://www.youtube.com/watch?v=yrBPH_d2MC0 Vă vine să credeți că un bulgar transexual a copiat notă cu notă una din manelele lui Florin Salam? :)) =)) Mie sincer nu, chiar nu pricep de unde...? (mai mult)
Ce porecle imi puteti spune pentru Bogdan, Roxana, Loredana, Matua, Darius, Alex, Andreea si Alexandra?
Ce porecle amuzante îmi puteti spune pentru colegii mei? va dau câteva nume si pentru prietenii mei : Alex,Bogdan,Loredana, Rebeca, Alexandra,Floris, Darius, Roxana, Andreea.
Imi spuneti ce chesti jenante ati patit la scoala? Incep eu jucam Tanki Online si de bucurie ca am reuzit o misiune am cazut cu tot cu scaun eram la informatica cica la mine :Oooooooo bufff auuu =)). ...? (mai mult)
Take me back in time, in the summer of 2015
Heeei TPU! In turul Harry Potter Studio Tour din Londra este inclus si Hogwarts din exterior sau Diagon Alley? Cam ce presupune acest tur? As vrea sa merg vara daca e interesant. Mersiii anticipat,...? (mai mult)
Genetica spune ca populatia din prezent a spatiului Carpato Danubiano- Pontic este o combinatie intre populatii Ilirile, Slavice si Finno- Ugrice, in proportie de 30% slavica, da voi ce credeati ca suntem? ...? (mai mult)
Va place sa purtati ochelari?
Dati la https://www youtube.com/watch?v=BpX28qeArd4(funny falls brazil).Va rog frumos sa imi traduceti dialogul dintre victima (barbatul cu tricou alb si cu ceva in mana), si farsor (0:59 pana la 1:05).Si...? (mai mult)
Cine vrea sa il fac cu urzici pe obraji si sa-i spun ceau la urechi?
Știți cine sunt eu? Sunt cetățean european și am drepturi! Voi cine sunteți?
Salut T P U. Imi poate recomanda cineva un magazin in constanta care mai vinde carti duel masters? Preferabil originale. M- a lovit copilaria zilele trecute si am cumparat niste plicuri la 2 lei de ...? (mai mult)
Are o denumire senzatia pe care o ai atunci cand urci sau cobori cu liftul?
Ce puteti spune despre acest inceput de saptamana?
Ce se intampla cu fetele care il aveau crush pe Ceausescu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice