Cine imi ofera cea mai haioasa gluma audio
Daca voi ajunge la spital veti veni sa imi aruncati tigari cu prastia la geam?
Sall! eu nu prea am aparut pe t/a dar am citit toate intrebarile timp de 1 an. etc.si am gasit solutia pentru aducerea t/a- ului pe picioare 1.Nu mai faceti telenovele cu verutza 2.STYAKOS(ceva de ...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de o poveste. Cine vrea sa apara in ea?
Ma duc sa-l vizitez pe Gigi becali la penitenciarul Rahova si nu stiu ce sa-i pun la pachet!?
Sa ma apuc de rime sau de poveste?
Cine este batman? Ce cauta aici? De ce este negru? Oare sa-l bag in cusca cainelui? Ajutttoooorrrr!
Sfântă vânătă! Ce mai e şi asta? http://i.imgur.com/PyEX1ap.jpg
Scooby Doo, unde ești tu?
De ce pisicilor le place sa se urce pe tastatursdsa; l;.;."; sffgcssulagbdvsdjrsdjns d aprg aifa fe4?
Sunt fan Justin Bieber.Și ce? Omorâți-mă! http://www.youtube.com/watch?v=R4em3LKQCAQ&list=UUHkj014U2CQ2Nv0UZeYpE_A
Http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4 Cum ai reactionat?
Ai vrea să vizitezi P.ula?(fii atent și ce fel de substantiv am folosit înainte să răspunzi).
Voi ce porecla aveti?
Daca ar fi sa iti tatuezi ceva, unde ar fi tatuajul si ce ar reprezenta?
Cine imi face si mie rost de un curcubeu din ala fantoma? Dau usa de dulap spre Narnia la schimb :*
Cand te-ai spalat ultima oara?:)) Pe mine m-a spalat cainele cu limba acum 73 de zile!
Data trecută v-am întrebat: Poți să învingi și fără pantaloni, Babuinul e mai bun ca nevăstuica? Eh acum vă întreb scurt:Ce-i cu Andy?
Simti fluturi in stomac? Simplu: Ia naftalina.
Ce-as putea face cu "Rumegusul" lui Pinochio? :)) Pot sa construiesc ceva cu el?
Va pun niste intrebari, nu vreau raspuns logic, vreau sa va distrati, sa dati raspunsuri cat mai amuzante, primul venit, primul servit : 1 Unde se duce albul zapezii, dupa ce zapada se topeste? ...? (mai mult)
Oameni buni (sau nu)... Nu mai infestati T/A cu intrebarile voastre retardate si fara sens. Fiti oamenilor creativi si nu mai puneti intrebari de genul: CAT E RADICAL DIN 2 :-B
Ce urmeaza dupa un miliard? Funda, fiti aenti la intrebare!
Sunt noua pe aici, dar cum se face ca la D/S razi cu lacrimi, la T/A casti cum ar trebui sa o faci la religie...iar la religie e agitatie mai mare decat la T/A? exista ceva ce este asa cum trebuie sa...? (mai mult)
Poți să învingi și fără patanloni, Babuinul e mai bun ca Nevăstuica?
Http://www.yousign.org/ro/triviaamuzanteoriginal Cu placere.
Voi aveţi idee de unde vin toate cererile de prietenie pe care le primiţi? Că eu pe majoritatea nu i-am văzut niciodată =))
Pentru ăia care vă e dor de vremea antică şi de demult, vă fac o dedicaţie : http://www.tpu.ro/trivia-amuzante/10000
De ce ăia care sunt răciţi vând muci lichizi?
Mă pot căsători cu Ștefan din București? El are un câine ciobănesc gri și e mai mare decât mine cu 2 luni.
Oare ce se intampla daca ii scriu numele lui Chuck Norris in caietul acela din Death Note?
Ce alegi? 1) Bani 2) Putere si Influenta 3) Faima si Celebritate 4) Sex 6) Mancare si Bautura toata viata 7) Respectat si Adulat 8) Posibilitatea de a merge pe Luna
Ajutor l- am injurat pe Justin Bieber si am aflat recent ca el este satan si acum imi este frica sa adorm noaptea pentru ca imi canta Baby in vise si cand incerc sa fac temele el iese din dulap si ma ameninta...? (mai mult)
Era o obisnuita zi de vara, putin prea obisnuita. Verutza97 se plimba pe holurile facultatii artistice si il lovi pe Bless, fara sa vrea. - Scuz...e? - Hei, Veru, ce faci? Hai, te ajut eu cu astea. ...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=pJJ08I4eX24 Și tu ești NIGGA?
Am reusit sa evadez iar de la Sanatoriu de nebuni! Cine ma gazduieste vreo 2-3 luni pana scap de Autoritati? Spuneti ce vreti ca rasplata?
Daca,cazi intr-o canalizare cu mazga,sobolani,raie, dejectii naturale. Mori? In cat timp iesi de acolo?
Puricele sa aiba Paduchi si Paduchii sa aiba Capuse si Capusele Raie,iar Raia Gonoree, Gonoreea avand Ciuma! Cine supravietuieste?
Sa vad cine imi da cea mai buna gluma>FUNDA. Distractie placuta
Toti suntem copii, nu? Ce ati primit de 1 iunie? Eu o cana, ceva jucarii, niste dulciuri, gustarele, niste tatuaje pe care le poti colora tu, niste hartiute de- alea care se lipesc unde vrea muschiul...? (mai mult)
Nu te mişca! E Chuck Norris în spatele tău.
Vreau si eu site-uri cu wallpapere funny. FUNDA
ROMANUL DRAGOSTE IMPOSIBILA Partea intai : Capitolul 2 In Palatul Finettistilor tocmai se organiza o petrecere, in cinstea Reginei Queen. Peste tot puteai vedea prajituri...? (mai mult)
Fraţilor, uitaţi-vă puţin la T/A. Vă place? Şi vă mai miraţi de ce pleacă toţi. Mi-e milă de voi.
La ce va ganditi in ora de matematica?
Motanul meu e gay (are treburi cu unchi- su)si nebun(aceleasi treburi cu cateaua). Ce parere aveti?(cel mai epic raspuns primeste funda)
Făăăăă Minodorăăăă mai aștept mult după tâne? T/A admin T/A
Campionii, campionii! http://i.imgur.com/my5jUGJ.png
Ma sperie umbra mea, cum pot sa scap de ea?
¿sns uı ןnpunɟ nɔ ʇızǝɹʇ ıɐ-ǝʇ nʇ ıs
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Popa_Marcel_1974_nrk5 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Georgescu993 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!