Va rog,scoateti cadavrul asta din mine,scoateti-l de aici,e hidos, vreti?
Ce site-uri de pamflet cunoasteti mai de calitate in afara de www.timesnewroman.ro? Eu am mai dat de www.scainews.ro. Nu vreau www.kmkz.ro sau catavencii etc... sunt prea pe politica.
Ce parere aveti de piesa asta? https://www.youtube.com/watch?v=_vEiR6Rb92M
Vecinul meu are 4 fete, fiecare fata are cate un frate! Cati copii are vecinul?
Care vrea sa vin la el noaptea sa- l rastorn din pat si sa- l cert ca e un sclav al societatii? Sa- l infasor in patura si sa- l leg asa de un copac, sa- si piarda locul de munca si scoala si tot? Fii ...? (mai mult)
Ia să vă aud, cine mai e acum șmecher pe-aici?
Ba frate de ce canta tiganii tot timpul astia de rand ma refer nu manelistii? Fara raspunsuri gen ..Ca le e foame pentru ca stiu si eu =)) alte motive
As vrea sa adopt sapte fetite care sa- mi deseneze 7 inimioare pe pereti si 1 inimioara pe piept, as vrea sa le duc pe toate pe spate si sa sa fug noaptea asa pe camp cu ele pana rasare soarele si acolo...? (mai mult)
Știați că și animalele pot fi prostituate? https://en.wikipedia.org/wiki/Prostitution_among_animals
Umblam in patru labe prin camera si ne prefacem ca suntem gorile care tocmai au venit din Africa sa scoate sunete prin intuneric? Care se joaca cu mine jocul asta? Poate ne ducem si afara sa ne cataram...? (mai mult)
De ce pute lumea a seriozitate si logica? Eu vreau sa ma joc cu copacii un joc al gradinii dar dau numai de oameni seriosi inghesuiti in haine care se uita intruna la ceas, isi numara banii si abia observa...? (mai mult)
Iti place sa te plimbi prin casa noaptea si sa te certi cu peretii ca de ce sunt asa ingusti? De ce nu dormi afara pe undeva unde peretii nu sunt ingusti? Iei o patura si te pui in gradina cu cartofi si...? (mai mult)
Dante, mai esti pe aici?
Credeti ca eu chiftelutacrocanta sunt o persoana egoista? Cum va imaginati ca stau eu in fata calculatorului in viata reala? Inchis intre patru pereti, ca o sluga terorizata de parinti, ca un copil invatacel...? (mai mult)
Ma,voi dormiti? Care pe unde v-ati pus sa dormiti? In pat ca intodeauna sau pe unde?
Buna! Stiti niste porecle funny de fete? Dau si fundita
Care e culmea nerusinarii?
Sa zicem ca ai un copil. Si intr-o zi vine la tine si te intreaba: Cum se nasc copiii? Ce raspuns i-ati da?
TPU, nu mai suport. Nu mai merge sa ma abonez! Un youtuber roman face live pe Youtube, vrea mai multi abonati, dar mie nu- mi merge sa ma abonez. Am si canale secundare si acolo merge, dar pe cel principal...? (mai mult)
Ma simt desteapta! Puneti-mi intrebari dificile!
Eu cred ca casa e o boala obsesiva si munca e o alta boala obsesiva, voi credeti asta? Voi dormiti cu prosopul pe cap noaptea?
Milkshake de bebe...milkshake ieftin si bun
Cum putem sa luam bacu ?
Https://www.youtube.com/watch?v=HuFEBAy2070 Voi ce puteti face? Eu doar pot sa ma gadil singur si sa ridic degetul inelar
Imi place sa trec de granitele normalitatii si sa rad e oamenii aia normali care zici ca-s turme de vaci care se ingrijesc peste masura si pasc logica, ce parere aveti?
vreau niste glume sa ii dau rekt unei fete! DAU FUNDA!
O poveste dramatic de amuzanta Jan Flato va regreta mult timp ziua în care a mers la cazino alături de o prietenă care l- a lăsat fără 100.000 de dolari. Pariorul de 66 de ani se afla în ...? (mai mult)
Am descoperit cine sunt. Sunt o entitate astrala, neutra din punct de vedere moral, aflata in corpul unui biet muritor. In trecut eram recunoscut pentru puterea mea inspaimantatoare, oamenii rugandu- se...? (mai mult)
Buna ziua si Hristos a inviat! Imi aduc aminte de un film, destul de vechi de pe cartoon network, dar nu imi mai aduc aminte numele. In film este vorba de niste copii care trebuie sa se mute dar afla...? (mai mult)
1. Ce-a pățit referendum lui Iohannis? 2. Dacă mi se dilată pupilele când am o.r.gasm sunt drogat?
Era odata un mos plictisit care purta ciorapi pe mana si mergea descult, asa pe strazi si trotuare mai ca nu i- a venit apa de hac, era apa si pe scari oameni mari, si mosul ce credeti ca o facut? Tin ...? (mai mult)
Am gasit cel mai ajutator utilizator de pe TPU: http://i.imgur.com/ns3WkBw.png. Dorinta lui de a ajuta este atat de aprinsa incat nu a pus nicio intrebare, ba chiar numarul lor e pe minus. Ce parere aveti?...? (mai mult)
Am o pofta sa injur aici pe TPU de doamne feri, oare de ce?
TPU, am si eu o intrebare. Iarna in special cand te dai cu colacul la Predeal ce viteza are alunecarea? Ca am vazut ca nu este mai mult de 7- 10 secunde alunecarea. Deci lamuriti- ma si pe mine, ce viteza...? (mai mult)
Daca azi dimineața am băut motorină, risc să iau foc cum am temperatură?
Salutare. Îmi sugerează cineva întrebări am/n-am. Sa fie amuzante, interesante, cum se cade.
Ce prostii faceati cand erati mici?
Cum se numeste genul de umor in care faci glume despre tine?
Cum pot inlocui la masina lichidul din faruri? Deci am gasit la magazin lichidul necesar si acum nu stiu cum sa il folosesc... Exista vreo gaura special facuta pentru asa ceva?
Ce fac baietii si fetele cand se intalnesc?
Am vazut ca uni mai pun "P.S." ce inseamna?
Cum se fave emoticonul cu lacrimi?
Vreau sa mananc urechile cuiva, cine se ofera?
De ce are privirea asta rece? :)) https://c1.staticflickr.com/1/221/447270429_ca718e365c_b.jpg
Cum imi fac si eu o gasca de gangsteri sa ma bat si chestii?
TPU, azi o sa ma duc la scoala de la 7 fara 5 pentru ca e Ziua Pamantului. Chiar e adevarata chestia cu stingerea luminilor de afara si din interior si oprirea aparatelor nefolositoare? Colegului meu ...? (mai mult)
Ce mai faceți? V-a fost dor de mine?
Ce sentiment va trezește numele meu?
Inainte cunosteam un site, acum nu il mai stiu, si punea tot felul de poze sau GIF- uri amuzante, unele care ma faceau sa zic "wtf", scarboase, p*rno si tot ce era mai interesant pentru mine, in ...? (mai mult)
Credeți ca boala Acnee poate sa fie rezultatul păcatului stramosesc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice