Astazi am avut o zi de rahat, de ce oare?
Era o grasa lamga scarile de piatra si ii dadea ciocolata unui baiat, avea ochii inchisi grasa si baiatul o prindea de par, de ce?
Hey TPU Stie cineva cum se numeste siteul ala in care trebuie sa te uiti la oameni ca re patesc lucruri din ce in ce ma rele. Gen isi rup maini sau isi sparg capu etc.
Ce au in comun un porc, un cal si o girafa?
Lumea imi spune ca arat ca o gaina retardata, de ce?
Așa-i că vă place Dani Mocanu?
Jocul balena albastra este dovada ca rusia ne impinge tineri sa se sinucida? desi acest joc este o amenitare nationala, desi sa ne pregatim de razboi cu rusia nu? am citit comentariul unui mic geniu...? (mai mult)
Umpic de suport va rog. https://youtu.be/omMKEb_5lfQ
Ce parere aveti de https://youtu.be/42ZGERmplvM
Va ofer o serie de intrebari stupide, iar voi dati rating. Pur si simplu rad cu lacrimi :)) :)) Nu luati in serios, doar dati rating la intrebari. 1) Am o fata de 13 ani si un baiat de 15. Cum fac...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=euJi3hZfEQE la minutul 0:23 ce pasare e aia in fundal. Nu ma refer la cucul ala filmat, ma refer la pasarea aia care face uuuu uuuu aia care face, nu cucul sau alte pasari...? (mai mult)
Joc nou...Pentru fete 6 intrebari?
Daca intr-o noapte ai dormi si chiftelutacrocanta ti-ar sufla pe fața ce ai face?
Am o nelamurire. Cand e soare afara, la scoala mereu aud sunete de pasari, cand geamul e deschis. Aud pasarea asta: uuu uuu uuu uuu (si isi creste pitchul putin) si tace pentru 10 secunde. Dupa 10 secunde...? (mai mult)
Ghicitoare: Ce are ochi dar nu vede? Are nas dar nu simte, Si apare doar iarna. Giciti!
Cine sta cu spatele catre mine sa-l pacalessc?
Dansam dansam si cantam?
Cum fac sa prevad viitorul? ca vreau sa ma apuc de pariuri.
Ai dormit vreodata pe acoperis?
Vreau sa arunc cu pahare in PC.
Am o întrebare ciudată... Am găsit ieri un DVD Player vechi din 2007 şi mi-e frică să-l ating. E normal?
Vreau sa sparg un perete, ce sa fac? Sa dau in el cu oua?
Ne bagam sub patura, fete si baieti de toate varstele? Am o patura mare si larga, ne bagam sub ea si ne jucam? In gradina sau in casa?
Sunt eu Mos Craciun, ce doriti sa faceti cu mine mai prunci?
Vă place melodia asta? https://www.youtube.com/watch?v=NoySNrl_SQg
Pasarile zambesc? :)
Daca ma duc sa ma vopsesc fara sa ii zic mamei ma omoara?
Fai un amestec cu mustar muraturi apa sare zahar lamaie si amestecal bine bine sidupaia beal si sa pui fimare pe Youtube
Sunt cel mai de succes om de pe pamant, ce parere aveti?
Daca Dumnezeu ar avea chipul lui Fuego ce ai face?
Beam un pahar cu apa minerala si deodata mi-am dat seama ca ar trebui sa fiu fericit ca beau apa potabila si contaminata ca aia saraci din africa. Pe voi va fac fericiti lucruile marunte?
Tu simti mortul de sub patura cand dormi?
Ai strans vreodata o persoana de gat in timp ce se uita la pereti si radea?
Care este parerea voastra despre homosexuali, feministi/feministe, vorbitorii de "romgleza" si Uniunea Europeana?
Daca imi dau cu pumnii an gura, de ce ma doare, ca nici gura si nici pumnii nu exista. Nimic nu exista. E doar in capul meu?
Ai dormit vreodata cu un sac de cartofi in pat?
Daca cineva ar veni la patul tau cand dormi si te-ar da pe jos spunandu-ti: Da-te jos plictisitorule,aici ma pun eu si imi mangai capul si rad, tu ce ai face?
Salut. Vreau sa imi explicati de ce ar trebui sa cred ca, dupa ce inchid ochii, voi inca mai sunteti acolo, si ca nu sunteti decat in capul meu? DAU FUNDAAAAA
Daca practic poate fi teoretic, teoretic poate fi practic o.O
Vand copil prost 1. Tara : Romania. 2. Nume : Alin Barosan 3. Pret : 0 Lei. Va rog luati-l ca am mai zis : Vand copil PROST ( si evidentiez PROST )!
Ce faceti? Eu acum am venit de la scoala, ieeeei, am scapat de inchisoare!
Daca astazi e maine, poate fi maine azi?
Cum se pune o intrebare pe TpU?
Tu poti sa fluieri pe gat si sa vorbesti pe fund?
De ce ne aratam chipul mai mult ca fundul? Nu e la fel de important fundul ca si chipul?
Ce parere aveti? https://www.youtube.com/watch?v=ywI2dsya_EQ
Tie iti place cum arata fundul tau?
Care vine sa ne uitam la o lupta intre gladiatori la Colosseum?
Vă rog din suflet! Vreau o poezie pentru o zi de naştere cu următoarele cuvinte: slime, puzzle, lego, te- ai născut de mărțişor. Este pentru o prietenă. Slime, puzzle etc. sunt lucrurile pe care...? (mai mult)
Daca intr-o noapte te-ai duce la patul tau sa dormi si l-ai vedea pe Johanis culcat pe pat zicandu-ti:Ghinion! Azi dormi pe jos! Ce ai face?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a