Eu sunt seful la bani. Voi?
Ghicitoare: Sa petrecem in gradina unde florile se- nchina sa fugim in jurul mesei sarutati de luna plina Eu te iau usor in brate adormita intr- o parte Tu vorbeste- mi despre viata, eu iti cant...? (mai mult)
As vrea câteva rime pentru o fetită de 2 anisori care a făcut o mica sedinta foto ☺ ps: Minnie nu a lipsit
Un mini-joculeț despre voi Câți ani aveți voi? Eu am 13 ani și 7 luni. Culoarea preferată Neon Red și black Animale favorite Pisica Jocul preferat Minecraft Dau fundiță la best.
Ce-i mai verde decât verde și mai lung decât albastrul?
Pot face suc din transpiratie?
Salut.Am o intrebare? Dc broasca are 4 picioare, iar cangurul 2? Broasca sare mai jos ca cangurul, si are 4 picioare, in ***. Iar cangurul sare de x2 cat el.
Va place mirosul de benzina?
Va plac cartile alea cu pagini ingalbenite de timp, imprumutate de la biblioteca? Mirosul iti poate spune cine a citit-o.
Ati auzit de fata care calca haine la cimitir noaptea si fluiera? Ce face fata aceea cu hainele calcate?
Fara site-ul TPU poti sa spui tu da sau nu?
Https://www.youtube.com/watch?v=hM1YrSN42-0 Va place?:))
Ai decapitat vreodata jucarii de plus?
Ce parere aveti despre Zappy TV? (Rog seriozitate 0)
Daca intr-o noapte te-ai trezi si ai vedea ca esti inconjurat de cinci pitbuli in camera ce ai face?
Cine primeste un sut in fund, un cap in burta si o palma peste ceafa, cine e acela?
Știți cumva o rețetă pentru ciorbă de tractoare și să conțină tractoare, șiret rupt de la un pantof putrezit, trei linguri de carne de câine, 1 litru de purici de gorilă proaspeți...? (mai mult)
As dori niste bancuri amuzante, de orice fel, scurte/lungi, nu conteaza, doar sa fie amuzante. Vreau un banc amuzant si unul cu o gluma seaca :)) Funda celui mai amuzant!
Am pofta sa dorm cu chiuveta in pat cu robinetul in gura, ce sa fac?
L-am prins pe cruce langa un copac si mi-a scapat, avea barba lunga si ochelari sparti si a fugit in intuneric, unde sa-l mai caut pe cruce sa-l prind?
Ce vede mâța cand se uita pe geam?
Vi se pare normal sa te uiti la ce fac gandacii?
Era odata o zana(zanacapsunica)care a fost suspendata pe TPU si asa a ramas tot suspendata si dupa o luna de cand trebuia sa fie scoasa, oare de ce?:))
Acel moment cand site-ul vrea sa gresesti. http://i.imgur.com/l2Me6ZX.png Pentru cine intreaba... Pok ala de sus era corect =]] Voi ati patit lucruri de genul?
Ciao TPU Daca Ketchup-ul este iute, atunci mustarul este lent? Sper ca nu v-am ars neuronii, daca am facut-o... nah, pățăști
Tu cand te trezesti noaptea la doua din somn ce parere personala ai despre chiuveta din toaleta? Te plimbi prin casa noaptea si iti tii perna intre picioare?
Timpul vietii il masor! Si se- nvarte- n jurul meu Sentimentele ma dor Si respir mortal de greu port un grup de viespi in mine care- nteapa- ngrozitor viespii- mi circula prin vine si ma zbat ...? (mai mult)
Cine vine cu mine afara sa-i dau cu prospopul alb peste cap si sa ne frecam talpile picioarelor unele de celalalte?
Nebunia lui Nea crucica(Cruce) Traia odata printre noi Un om modest din fire Era cioban roman din soi O pura povestire Aflati la valea jiului La chef si la distractie Crucica cu copii lui Dansau...? (mai mult)
Cine-i mare barosan?
Cine vrea sa calatorim cu pernele in spatiu?
Cat de adorabil este noul meu animal de companie? http://assets.sport.ro/assets/procinema/2013/04/19/image_galleries/29684/30- de- filme- science- fiction- care- au- schimbat- regulile- in-...? (mai mult)
Iti place sa iti bagi picioarele sub nas si sa le mirosi dupa care sa le lingi si sa fugi la toaleta sa razi si sa iesi cazand pe jos cu picioarele incolacite? Tu razi mult de obicei?
Oare ce poate insemna daca am visat ca sunt fugarit de un psihopat pe nume "Maka" care vrea sa ma omoare?
Vreau sa fac un rap battle cu un tip "Dragos" si doresc niste rime deoarece nu ma pricep prea mult sa le compun eu, vreau sa contina si injuraturi.
De ce stai in calea fericirii mele? Tu nu vezi ca plang si sufar de durere? Hai lasa- ma sa trec ca te imping, dupa tine e speranta mea si vreau s- o ating Si omul de pe scari ii dete o palma la cel ...? (mai mult)
Cel mai bun mod de a-ti trai viata este sa fii mediocru, corect?
Tu mergi la munca cu perna de obicei?
Procedura de exorcizare a unui psihiatru din Africa Etapa 1 Lepădarea de psihiatrie https://www.youtube.com/watch?v=Id-dg4IptyI
Am fost plecat ieri pana la un var si sotia mi-a spalat patul. Nu mai e ca inainte. I-am zis sa n-o faca, dar a facut-o. L-a mai spalat si acum 65 de zile, dar acum nu era murdar.
Daca cainele poate sa muste, mustele de ce nu pot sa caine?
A fost odata o gospodina care aflata pe camp si culegand cartofi in genunchi a fost intepata de sanul drept de catre trei albine. Gospodina de durere incepu sa tipe, asa ca isi scoase sanul drept, il...? (mai mult)
Vreau funda (urgent) :(
Iti place sa stai cu fundu pe covor, sa zambesti si sa nu faci nimic?
Ce inseamna ofpm?
Tu cand dormi plutesti in aer?
De la 1 la 10, cat de deschisi la minte sunteti?
Uneori aud cantece care vin dinspre luna,luna canta, unde va sunt urechile?
Ai dat vreodata buzna din greseala intr-un cimitir crezand ca acolo locuiesti?
Lovers95 si ChiftelutaCrocanta sunt un impreuna? Funda :)))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a