Vreau să îmi comentați glume amuzante și logice vreo 2- 3 glume pentru prietena mea. Dar sa nu fie glume despre sex sau alte dracii. Vreau glume că la stand Up. (Gen: de ce a trecerea timpului găină...? (mai mult)
De ce omul explodeaza cand atinge apa?
Voi știți a ce miroase TPU? A spital.
Cum este sa fii viu? Este un sentiment placut? =))
Azi e joi, maine-i vineri si apoi e week-end.Va bucurati?
Sunt urmarit de ucigasi de sperante,se indreapta dinspre est,au carti in mână si scot adevar pe gura, cum sa ma lupt cu ei? Ori sa ma alatur lor?
Intrebare de logica: Maria loveste o minge cu piciorul, mingea merge doi metri fara sa atinga nimic, iar apoi se intoarce inapoi la Maria. Cum e posibil acest lucru? (raspunsul corect va primi funda)
Salutari TPU.Am si eu o întrebare mai filozofica si aștept un răspuns la fel de filozofic 'Pâinea are pâine in ea?' Aceasta întrebare mă macină de mult timp
Ce ati facut pe 24 ianuarie?
Ce are ea si nu am eu?
Salutare, imi poate spune cineva cateva link-uri cu jumpscare-uri, as vrea sa fac cateva farse prietenilor mei, multumesc! Dau funda
E bine uneori sa te trezesti noaptea si sa scuturi clantele de la usi dupa care sa te pui la culcare din nou?
A te apropia cu incredere de geam si a-l linge cand nici macar soarele n-a rasarit inca, ce parere aveti despre asta?
Daca voi Baietii/Barbatii, v-ati trezi intr-o zi prin absurd insarcinati/gravizi, ce ati face? Care ar fi reactia voastra?
Imagineaza-ti ca un raufacator te-a rapit si vrea sa te violeze. Daca incerci sa fugi da peste tine cu masina. Daca incerci sa te impui da peste tine cu trenul. Cum poti scapa de acolo?
Vreau sa ma lovesc de pereti pana cad pe jos amortit, ce parere aveti?
Oare in iad diavolul o sa ma prajeasca la ulei?
Cine ma ajuta cu un raspuns la intrebarea "Daca soacra mamei Leanei este mama lu Ion, ce e Leana cu Ion? Dau funda
Oare este semafor cu inimioare in loc de cercuri?
Stiti aplicatii gen Tinder dar pe care sa fie si persoane din agara tarii?
Cine stie cati ani are Fetiţa Zurli?
Vreau sa sparg un pahar si sa dansez printre cioburi, ce parere aveti?
What's the difference between a snowman and a snowwoman? . . . . . Snowballs. Heh. Nu-i asa ca-s cool acum?
A fatat luna trei lunisoare, acum le da lapte, ce e de facut?
Hei. Merge cool edit pro 2.1 pe windows 10? Eu vreau sa fac un mix test.
Hai afara la zapada...Sau poate nu vrei la zapada :)
Ce faci Ioane? :P
Ai scuipat vreodata in palme ca sa te stergi cu palmele umede pe obraji?
Zapada de vanzare? :P
Ce se întâmplă dacă suni la 666? Ați sunat vreodată la 666?
Cine vrea o shaorma cu de toate?
Salut, as vrea sa fac o pagina pe Facebook cu umor insa nu am idee ce nume sa ii pun, ceva original mi-as dori si poate ceva legat de moldova, moldovenesc =)) aveti vreo idee?
Un sofer de microbuz imi poate interzice sa urc in microbuz desi eu am bani sau abonament?
Era o poză ceva gen "degeaba ai parola la Facebook dacă te înșeală pe wapp". Are cineva poza?
I am Stanciu and i am 10 years old. I came from United States in Romania for visit TPU site. I speak English only. Only 10 percents romanian i Know. I have a problem. In USA my grandparents dead...? (mai mult)
Ce tot atâta Petre, Petre?
Vreau să fiu câinele tau!
Îmi cumperi din alea viață?
Umblam prin oras sa privim oamenii cu inimi in mâna cum trec pe langa cimitir si râd sub lumina felinarelor, poate vedem un inger, ce spuneeeti?
Acum va este frig?
M-am indragostit de mine insumi, ce sa fac?
Ne batem cu scaunele afara pe strazi?
Tu ai ochii pictati in lapte?
Ai umblat vreodata prin oras in patru labe?
Fetelor,voi dupa ce faceti dus va asezati cu fundul pe calorifer?
Care este cel mai mare topogan de apa din lume?
De ceva vreme ma deranjeaza ceva, foarte tare. Cand ies din casa, de fiecare data cand vine o rafala de vand ma ia pe sus. Raman inconstient si ma trezesc la vecinu pe casa. Va rog ajutati-...? (mai mult)
Ce glume seci stiti? Si cand zic seci. Seci sa fie
Vreau sa rastorn dulapul si sa sar pe pat, cine vine cu mineee?
Doi ingeri mici m-au sarutat si mi-au spus ca vor sa imi muste limba,mi-au muscat-o si am urlat,pe urma m-am jucat cu ei, ce parere aveti? Pe voi v-au muscat ingerii de limba vreodata?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!