Sunt eu omul care trece prin pereti si va rupe urechile noaptea cand dormiti, ce faceti?
Cine vrea sa ma bata,imi place, cine vrea?
Cum pot sa devin popular pe TPU si sa ma stie toata lumea?
Acum e momentul sa te trezesti ingere, eu nu vorbesc aici ca as fi fericit din cauza la ceva ce mi s- a intamplat, pur si simplu vreau sa ma dau pe topogan cu copilasii de la gradi si sa mergem sa ucidem...? (mai mult)
Am vazut-o pe zanacapsunica calarind o stea, ce parere aveti?
Si mi-a spus mai stai si mi-a dat un ceai si m-am dus la ea si i-am dat sa bea si-a plecat la buda si-a iesit cam uda Ziceti voi mai departe ce s-a intamplat?
Si caii de-or zbura pe cer, unde-a fi speranta mea de fier?
Cine-i un mare pacalici?
De ce mi-e mintea gri si padurea e ca patul?
Ne uitam la bec si ne indreptam zburand spre el sa ne hranim cu energie?
Uneori vreau sa strangulez astfel de persoane, dar ma rog, are si el motive :( ..sau ea. | http://imgur.com/a/xziPq | Voi ati avut astfel de situatii?
Ce-ati facut cu zanacapsunica?
Ne frecam trupurile de covor până devenim roșii si obositi dupa care ne aruncam in zapada?
1.Salut, ma mai stie careva din 2014? Nu, nu? :( Ok. 2.Am o intrebare cat se poate de serioasa : Cand inchizi frigiderul, becul ramane aprins? Sau e una dintre acele mistere ale universului la care...? (mai mult)
Ce sa raspund? Tu esti soferul unui autobuz. In autobuz intra 4 oameni, la urmstoare statie se dau jos 2 si urca 8.La urmatoarea se dau jos 4 si urca 5.Cati ani are soferul? Dau funda, pls, ajutor
Ce parere aveti despre femeile acelea care au mai multi iubiti si nu stiu pe care dintre ei sa aleaga? Adica ce vor ele de fapt? Dar barbatii care au mai multe iubite si nu stiu pe care sa aleaga? Nu ar...? (mai mult)
Tu ai vrea vreodata sa-ti pictezi o lună pe spate si soarele pe burta si asa sa dansezi in caruta?
Ne dam cu ruj pe buze si sarutam zapada?
Ce ati face daca prin magie ati gasi 1 milion de lei sub perna?
Cine vrea sa fugim dupa gradina zapezii si s-o facem la foc?
Daca intr-o noapte te-ai duce la frigider si l-ai deschide si ai vedea ca acolo e o intrare intr-o alta lume ce ai face?
Te-ai trezit vreodata noaptea din somn sa te izbesti de usa si sa vorbesti cu obiectele din cameră?
Oare cruce a lins vreodata peretii din camera lui?
Ai curajul sa lovesti cu matura in tavan sa auda vecinii tai de sus?
Oare poza de profil a lui RAY27TM viseaza?
Cine sufera de chiftelutocrocantophobia pe aici? Sunt un caine rău?
Este cineva de aici care crede ca chifteluta e doar un robot automat de pus intrebari fara sentimente?
Pana cand mai ninge? Pana ne ajunge zapada la gat?
Sclavii mei puterea mea, banii mei averea mea, caii mei? ziceti voi mai departe.
Vreau sa dansez cu cosul de gunoi prin casa, ce parere aveti?
Este posibil ca din cauza frigului sa inghete serverul si sa nu mai mearga.In cazul acesta puteti supravietui fara internet?
Întrebare de logica: 6+7fac 12 sau face 12?
Cati ani are cel mai batran om din lume?(apoximativ)
Cine mai este viu?
Ti-ai calcat vreodata hainele in timp ce erau pe tine?
Daca tu perete te-ai sfarma-n bucati Cine te-ar mai bate de atatea dăți Vantul mi-ar canta si spre miez de noapte Vaca ar dansa si-ar stropi cu lapte De ce asa?
Ce e misterul din spatele copacului,este ceva acolo,se vede o miscare, ce e?
Cine stie glume bune?
Ce e viata?
Era odata o batranica zambareata care facea niste chiftelute la tigaie.Batranica tot amestecand in chiftele si cantand a scos chiftelutele pe rand din tigaie in farfurie, pana au mai ramas in tigaie doua...? (mai mult)
Tu cand te trezesti dimineata te duci sa bati la usile vecinilor plictisitori si sa te ascunzi apoi sub pat sau in dulap asteptand sa vezi ce se intampla? Ce nebunii faci de bună dimineata?
Ne luam la intrecere pe câmp printre cai,vaci,ponei, ingeri si alte cele?
Cum pot deveni presedinte peste noapte chiar daca nici 18 ani n-am?
Unde sunt râur fara ape orașe fără blocuri și păduri fără copaci?
Cu ce te-ai ales in viata?
Cine vine in incapere sa dansam?
Hei! Voi daca ati putea fi orice, ce-ati fi?
Salut, Am vazut anii trecuti un videoclip facut in gluma cu un reportaj de iarna unde o persoana vorbea iar alta arunca cu zapada de pe margine sa para ca e viscol. Nu pot sa il mai gasesc. Este cineva...? (mai mult)
Ai condus vreodata masina si in acelasi timp sa scoti capul afara din geamul masinii si sa le spui oamenilor din celalalte masini ca ce mult ii iubesti?
Raportați adevărul pentru că îl vreți ascuns.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!