Oare fetele pot dona ciclu? =)) (o prietena ma obliga sa intreb)
Vreau ca cineva sa stea culcat pe burtā in fata mea uitandu-se la mine si eu sa ii fac toate dorintele, cine vrea?
Copilasi,cum e vremea pe la voi?
Te iubesc Te doresc Du-te dracu ca glumesc *n-o luati personal, n-am nimic nu nimeni*
Ce sa mănânc acum?
As sta in copac si as canta ca o pasare cantece despre vânt, ce cantece despre vânt cunoasteti?
Iesim cu casetofoanele afara in vantul acela friguros si ascultam muzica? Poate si dansam dansul frigului, ce ziceti?
Plec in lumea viselor, vine cineva cu mine?
Tu cand dormi noaptea iti simti trupul fierbinte?
Hei! Sunt nou pe aici.Cine vrea să ne împrietenim și să împărțim fundițe?
Cine vrea sa se aseze pe capul meu sa-l plimb departe?
Ne stropim cu apă pe muzica lui Loredana aia cu apa apa?
Ai mancat vreodata pe spatele cuiva in timp ce statea culcat pe burta?
Ne dam cu sania pe acoperis?
Tu cand te plimbi pe drum si ti-e somn, te pui sa dormi pe unde apuci sau mergi acasa sa dormi?
Dansam dansul diminetii si ne batem cu pernele?
Te-a muscat vreodata cineva de burta cand ti-era foame?
Ai muscat vreodata pe cineva de piept cand dormea?
Ai râs vreodata atat de mult pana te-a durut gâtu si ai mers la doctor sa vada ce ai?
Intra un criminal in casa ta si tu te ascunzi foarte bine. Cand hotul e pe cale a pleca din casa, burtica ta chioraie si hotul aude si te gaseste. Care ar fi ultimele tale cuvinte? Ale mele ar fi : "Sa...? (mai mult)
Glume bune?
Daca ai vedea intr-o zi oameni care vorbesc cu toate usile casei tale ce ai face?
Mere sau pere? Ce alegeți?
Cum este de fapt"Ana are mere"sau "Mere are Ana?"
Dacă 10 bărbaţi au construit un zid de 10 metri într-o zi, la 2 bărbaţi cât timp le trebuie să-l construiască? Dau funda cine stie :)
Daca ma uit in sus, ma pot uita și în jos?
Si daca ingerii ar iesii din pamant si ar devasta planeta ce s-ar intampla?
Am surprize multe in ghiozdanel, cine vrea sa le rasturnam?
Imi puteti oferi cateva coduri lay's valabile? Funda garantata!
Esti o persoana care poarta in piept o gradina fara margini?
Am un cuib in cap, cine vrea sa se aseze pe el?
Vreau sa dansez cu aragazul, ce sa dansez?
Ma lupt cu monstrii, sunt un adevarat luptator, ce arme imi recomandati impotriva monstrilor?
Inotam in plicuri si râdem?
Sunt un unicorn si vreau sa zbor Cum sa o fac?
E bine uneori sa dormi cu mainile in cap?
Ati auzit de gorilele care te trezesc noaptea din somn si iti rad in față, ati auzit?
Insista pana cand o sa devi fericit,pasarile cerului au nevoie de privirile tale mari,copacii se simt singuri fara tine,nu-ti numi ziua pierduta,lasa-te incet in bratele naturiii, ce parere ai?
Acolo intre crengile brune cresc flori nebune?
Acolo in inima este un geam zambaret care aduce frig si lumea danseaza acolo?
A mancat cineva zilele astea picioare de peste, oua de vaca sau a baut apa minerala la punga? Daca da sa-mi spuneti si mie de unde ati cumparat ca eu nu am gasit voiam sa le fac cadou
Plang robinetele din casa si eu vreau sa cant ceva, ce sa cant?
La multi ani, 2017! Am si eu un canal de Youtube si vreau sa fac un video cu,, Adevar sau provocare,,. Puteti sa imi spuneti intrebari pentru adevar si provocare? Va rog! Multumesc mult!
Cine vrea sa-l imping in balta si sa-l ridic inapoi?
Ne prindem cu mainile de nori si calatorim?
De ce rasistii au fost nazisti si de ce nazistii au fost rasisti?
Cine vrea sa recucerim rubrica de intrebari amuzante si sa scapam de chiftelutacrocanta? Daca da, atunci REVOLUTIA A INCEPUT!
Ce spuneti de acest banc Câțiva politicieni, cam cu chef, fac un turneu electoral prin sate. Pe un drum de țară, mașina se izbește de un copac și toți sunt aruncați afară din mașină, ...? (mai mult)
De ce prosti fac pe destepti si destepti fac pe prosti?
M- am plictisit sa ma joc Fallout pe calculator. Vreau sa joc in viata reala, Credeti ca voi putea daca il injur pe Putin pe Facebook? Daca da, pot sa ma ascund in subsolul cuiva ca sa ma apar de radiatii...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!