Tu ai dormit vreodata pe acoperis cu fata indreptata spre luna si cu palmele restranse?
La multi ani la multi bani ba an nou fericit
Ce zici, bem si noi o bere?
Iesim afara si cantam la oale?
Ce parere aveti despre videoul https://www.youtube.com/watch?v=SpuPtxTZ8js?
Eu sunt calaretul fara cal Cine vrea sa fie vanat de mine?
Ce vi se pare anormal im societatea asta? Si va rog fara raspunsul totul.
Ba mi-e frica sa mai pun intrebari ca ma suspendeaza astia ba ajutor dati-mi si mie un sfat
Vreau sa leg o sfoara de la soare pana la luna si sa ma plimb pe sfoara cu farfurii pe cap de anul nou,ce parere aveti? Apropo, an nou misterios, cum sunteti?
Dansez cant, ce mai e prin pahare brai?
De-a fi sa cada, ce-a fi?
An nou fericit si glorie la tejghele, ce faceti?
Daca luna ar dansa de nebuna singura pe cer ce ai face?
La multi ani 1991!
Am sanse sa devin o vedeta rock? http://prntscr.com/dq2u5d
Am mai pus o data intrebarea asta, dar am sters- o ca au intervenit niste complicatii. Uitati- o aici din nou, cu unele modificari : Asa cum v- am promis, azi postez acel "cadou/amintire". ...? (mai mult)
Asa cum v- am promis, azi postez acel "cadou/amintire". http://imgur.com/vWCTIli Ce parere aveti? P.S. Scuzati claritatea! Daca nu intelegeti ce scrie, o sa postez mai jos o poza...? (mai mult)
Unicornul meu danseaza si nu vrea sa zboare Ce sa-i fac?
Era o uratura de anul nou, de genul Buna seara gospodari gospodari si gospodine si voi tinere copile dati- va langa fereastra si ascultati urarea noastra dati- va langa perdele si- ascultati...? (mai mult)
Ce sa fac daca sunt atat de ratacit si nu mai stiu pe unde sa dansez in lume?
Ne jucam prin zapada? Ce ne jucam?
Ce parere aveti despre generatia "feizbuc", Junimea cu faimosul "csfncsf" si glumele atat de bune incat te saturi, si nu in ultimul rand acei copii de 8- 13 ani care vor sa devina "gaimeri" si "wlogãri"?...? (mai mult)
Cine vrea sa calarim un magar?
Sunt o lumina care danseaza si striga in intuneric, ce parere aveti?
Vreau sa dansez in mijlocul straziii, ce sa fac?
Sunt un paianjen si am facut o panza in colt, cine vine la o bere?
Ce ați face daca vi s-ar strica masina in mijlocul nimicului, nu ati avea semnal si o sticla de apa? Astept răspunsurile voastre
Vreau sa ma transform in tren si sa calatoresc cu oameni,sa fluier alte trenuri si scot fumuri din alea faine, ce parere avei? Cine urca ininteriorul meu?
Hei! Pentru cei care folosesc cubul Rubik:(și stiu notațiile) cum pot schimba U verde cu U portocaliu (pe partea verde este U portocaliu și invers) Apropo:era vorba de muchia de la un cub 3x3x3
Dati-mi si mie niste bancuri seci. Dau fundita
Imi place sa cant la pahare, tie?
Ne lasam dusi de valurile marii sub stele? Voi lasati usa de la baie deschisa de obicei seara?
Cine vrea sa-l scot afara si sa ma joc cu parul lui in frig?
Esti drac sau esti inger?
Iti place sa stai intins pe zapada si sa vorbesti chestii cu cerul?
Tu esti paharul, iar eu sunt apa pentru ca vreau sa ma vars in tine. Radeti pls sa ma simt mai bine
Par ciudata daca imi raspund singura la intrebari?
Esti o bunaciune astrala, vrei sa ne placem reciproc?
Iti place sa umbli cu sireturile desfacute pe acoperise si sa canti?
Tu cat timp poti sa-ti tii ochii deschisi fara sa clipesti?
Iesim cu pernele afara si ne intalnim undeva frumos? Ce facem cu pernele?
Iti place sa fi scarpinat pe cap si apoi tras de par si muscat de cap? ai mai patit-o?
Daca ma lupt cu un cocos cine credeti ca castiga?
Eu si calul meu ne plimbam, stau pe spatele lui care imi este ca un pat si cant la chitara cu vocea mea de aur Calul meu vorbeste si danseaza, imi cere un joint
Vreau sa fiu lins in buric Ce credeti?
vreau si eu niste colinde facute de voie, care sa contina "primar" si "xbLoo" Dau fundita! RAPID!
Vreau sa scot patul afara din casa,sa sar pe el si intr-o gradina sa ma ascund de luna,vreau apoi sa stau pe pat sa-mi inalt ochii spre luna si sa stau asa etern, ce parere aveti?
Mi-e pofta de voi, sarmalelor
Esti mai bun pentru ca crezi mai mult in paradis si nu mai ai probleme cu oamenii? Pot sa mersi tavalesc pe covor si apoi sa merg sa strig ingerii pe scari?
Tie iti curg zabele in timpul somnului?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!