Ne bagam sub pene si radem?
Sunt un rotweiler rsu care mananca miei frumosi, ce parere aveti?
Cand esti drogat simti mini cutremure?
Am facut cel mai mare pacat pe care puteam sa il fac in viata mea. Am intrat pe categoria religie si am citit intrebarile si am dat si raspunsuri (daca nu ma credeti intrati acolo si o sa vedeti...? (mai mult)
Am un mar si-un par, ce poftesti sa-mi iei?
Daca oamenii s-ar transforma in sobolani si te-ar impinge razand cand ai umbla pe trotuare ce le-ai face?
Vreau sa merg esuat pe-un drum nervos si crapat Ce sa fac?
Vreti sa va iau in palma dreapta si sa va incalzesc cu lacrimi calde?
Vad o luminita rosie in intuneric, ma indrept razand spre ea si vad o floare, floarea incepe sa imi cante, eu insa ma arunc pe pamant si ma tarasc spre alt drum, oare floarea o sa ma mai urmareasca? ...? (mai mult)
Care vrea sa ne bagam in namol si sa ne luptam?
Voi ce animal sunteti? Eu sunt un cartof Am fumat o papadie si acum plutesc pe norul meu din vata de zahar. Va place melodia asta? https://www.youtube.com/watch?v=zAB5AC9yhY0 Eu o...? (mai mult)
Daca ai vedea noaptea oameni picand din cer ce ai face?
Vreau sa ma lupt cu un porc, bine fac?
Ce aparate electocasnice ati dori sa aveti? Eu vreau un generator de particule.
Buna TPU am doua intrebari: 1. Ce nationalitate are Mos Craciun? 2. Din punct de cedere al legislatiei rutiere renii au nevoie de copite de iarna daca e zapada?
Ne spunem vorbe?
Stiti poeziile alea cu: "Esti frumoasa ca zambila, cracanata ca camila, esti frumoasa ca patentul, cand te vad se ia curentul"? Cine mai stie mai multe?
Eu nu dau inapoi Nu cad pe locul doi
Erau doi batrani cu barba foarte lunga,am fugit dupa ei si le-am legat barbile laolalta, bine am facut?
Vorbeam cu copacii si am stat apoi pe scaun si m-am uitat la flori,mi-au spus ca ma asteapta, ce au vrut sa zica?
Cine vrea bere gratis? am destula(T/A)
Am băut bere si de la beție am căzut si man inecat,acum sunt fantoma si vreau sa reînvii, cine știe trucul magic?(T/A)
Vreau sa musc fotoliul si sa il lovesc, ce parere aveti?
Dansam cu usile pe afara?
Buna TPU am 563 de ani si Vreau sa imi lipesc gaura curului inchisa si sa beau laxative merita?
Îți dau un leu si îmi dai doi, daca nu îți dau doi pumni in cap si tu zero.(T/A)
Cine imi da si mie cateva porecle pentru numele Theodora!
Ieri veneam de afara,si imi atragea privirile ceva! Vad...un caine care se asigura, apoi traverseaza pe zebra! P.S: Era maidanez. Ce parere aveti? XD
Ce parte a corpului va place cel mai mult?
Pe masura ce crestem nu pierdem prieteni, doar invatam care ne sunt cu adevarat
Care san al lui Decster va place mai mult? Dirty sau Hairy?
Cine vrea pe drumuri lungi sa-l plimb cu sania prin zapada si sa-i colind? Oare se supara mosu?
Care vine sa ne strangem de maini si sa cantam un cantec?
Votati Drimmero! =))
Priviti,pamantul se invarte in jurul soarelui si in jurul propriei axe,noi ne invartim in jurul lacului si cantam, ce vreti sa cantam vietii?
Vreau sa ma prind de urechi si sa musc o planta, ce sa fac?
Credeti ca chiftelutacrocanta e prajita de la verdeata?
Cine vine sa strigam la cer dupa apa?
Vreau sa scutur scaunele si sa le mangai, ce parere aveti?
Vreau sa ma duc pe un drum lung spre chefuri de gradina, care vine cu mine?
Care merge la o bere in Narnia?
Buna dimineața! :) Ce faceți? ^^
Vreau sa intru in masina de spalat si sa strig la pasari sa m-mi aduca hrana, ce parere aveti?
Sarim cu parasuta din avion acolo unde ne va duce misterul?
Vreau sa musc un soarece de urechi, cine vrea sa muste cealalta ureche?
Pe o creanga sunt 9 porumbei. Un vanator impusca un porumbel. Cati porumbei mai raman pe creanga?
Vreau sa fuuug spre padure si sa rad acolo in intuneric, cine ma va auzi?
Vreau sa ma urc pe un pahar zi saa bag in el, ce parete aveti?
Ne ascundem sub frunze sa ne jucam?
De- ai probleme cheama- ne pe noi, TITANII Din turnul nostru va veghem pe voi. TITANII Cand de belea tu iar ai dat, Stai linistit esti aparat, Lumea are nevoie de eroi, TITANII suntem noi Super-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!