Hello! Am o intrebare legata de jocurile copilariei. Era un joc pe hartie unde trebuia sa alegi 5 elemente din diferite categorii (ex. 5 nume de baieti, 5 tipuri de locuinte, 5 marci de masini, etc)....? (mai mult)
GHICITOARE • Existà douà case între persona câreia li place bowlingul si persona careia li place notul. O • Exist o casa intre irlandezi si persona câreia li place handbalul din stânga. •...? (mai mult)
Fetele de pe TPU, voi ce faceti/faceati cand primeati martisoare de la scoala/liceu?
Credeți că e posibil sa fiu eu Rozalia? Cineva a spus că aș fi eu aceea persoana misterioasa cu multe conturi
De ce l-ați raportat ma pe VerginicăVacăGrasă, acum de unde mai știm ce face șeful lui? Secretara? Femeia de serviciu?
Tagadam tagadam tagadam, Merge calul prin pădure, Tagadam tagadam tagadam, Ce făcea călărețul?(ghicitoare)
De ce mosnegii pun intrebarea " ia zi ma daca esti destept cat face unu si cu unu, ce vrea sa insemne asta?
Pe unde ai umblat? De unde vii la ora asta?
O situație oarecum comică. Zic eu. Se știe că au fost cazuri în care anumiți preoți au făcut avansuri enoriașelor. Ei bine, cum ar fi ca (unele) enoriașele să se "dea" la (unii) preoți...? (mai mult)
Ce te face fericit la 1 noaptea? Pe langa beutura.
Una tare.;)) Ce ați crede despre o fată care botează anumite jucării de pluș cu numele băieților de care e îndrăgostită si doarme cu ele sau le alintă? :D
Mulți zic că nimic nu e gratis pe lumea asta. Eu îi contrazic. Oxigenul/Aerul este gratis. :D Mai în glumă, mai în serios, la asta de ce nu se gândesc cei care fac acea afirmație?
Hey, nu-i așa că seamănă? :D https://ibb.co/tCknLBP
Salut, TPU.Mi- am intalnit in sfarsit iubirea vietii cu care m- am insurat, dar ai mei nu sunt de acord cu ea.M- am intalnit cu iubita mea, gândaca Octgha din imaginatia mea si le- am spus alor mei.Mama...? (mai mult)
Aveți țuică, mă?
Cum beau apa delfinii si balenele? Pwp
Salut! Tata mi- a făcut un prank cu faina și acum vreau să- mi iau revanșa. Îmi puteți da 7 modele de farse (care nu supara pe nimeni) și fără faina. Plss! Aștept raspuns! Dau fundă primului...? (mai mult)
Salut, caut o colinda amuzantă. Mersi!
Salut, caut o uratura amuzanta, de preferat e cea de jos, daca o stie careva! Era una cu "Unu la oala cu curechi" "Altu lua gaina de gatlan", daca ii știți versurile puteți sa le scrieți va rog!
Salut TPU. Daca ar fi sa atribuim niste profesii userilor de top de pe acest site, cum i- ati caracteriza? De exemplu: Ioandelasal - avocatul TPU- ului Floareasoarelui26 - asistenta medicala a...? (mai mult)
Ce curiozitati sau neclaritati amuzante ( teorii chiar :) ) aveati in copilarie in ceea ce priveste lumea incojuratoare? Eu de exemplu nu stiam ca paduchii, mai exista!:) Am aflat la 12 ani, cu stupoare...? (mai mult)
Are inel dar nu-i de aur; Se mișcă dar stă pe loc; Este mare nu-i dinozaur; Strălucește dar nu-i foc.
De ce unii daca se ridica finaciar atunci incep sa ii disconsidere pe ceilalti? Ce vina au restul oamenilor daca nu au avut parinti ca re sa le ofere sprijin ca sa studieze ori sa le ofere un ajutor...? (mai mult)
Bună seara, curiozitate: Cât face unul plus unu? Atenție maximă!
Salut! Cele mai proaste glume pe care le stiti.
Salut TPU! Sunt 3 persoane intr-o camera, eu aleg un cuvant in timp ce unul dintre ei iese din camera, iar cei doi au o regula prin care ghicesc cuvantul pe care l-am ales. Cum se numeste jocul?
Ma poate cineva ajuta cu un raspuns; medicul meu de familie a refuzat sa imi dea bilet de trimitere la ginecologie si nu inteleg de ce; am 16 ani si nu am avut ciclu menstrual niciodata.
Cine are cel mai mult umor?
Salut TPU! Vai de mine și de mine, mi-a venit o idee trăsnită în minte. Ce spuneți despre un posibil cuplu Verginica cu Violeta(ex Iasmina)? Eu zic că ar fi o combinație mortala.))))))))
Voi unde va ascundeti ciorapii murdari?
Salut! In legătura cu jocul de societate Monopoly, nu înțeleg anumite chestii. Cum ar fi ipotecarea. Deci pot sa ipotechez un teren când nu mai am nicio casa/hotel pe el, întorc cartonașul invers...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=_pF7v7iSSfY o mai stiti? Ce fain era daca venea si in Romania la un concert :}}
Pe voi vă dau banii afară din casă?
Puteti scrie o propozitie care sa fie inteligibila si sa aiba sens, numai din vocale?
Fir cu întâmplări pentru care a întârziat curierul cu comanda?
Voi unde va ascundeti usturoiul?
E adevarat ca niciun om nu e suficient de inteligent ca sa convinga un prost ca e prost?
Salut! Ce inseamna despre o femeie ca este constanta/variabila?
De unde e exprimarea asta pe care mulți o folosesc despre o fată că "s- a pus cu X- ulescu". Cum adică "s- a pus" cu cineva? S- a pus cloșcă sau cum? Nici măcar regionalism nu e. "Și- a pus-...? (mai mult)
Am dat buletinul(adică C.I.) unei fete că a avut nevoie de el. Când mi l-a adus inapoi mi-a spus: nu m-am uitat deloc pe el.Nu ințeleg de ce a spus așa că doar nu am pozat nud pentru buletin.
Salut! Mă bușește râsul când mă gândesc la întrebarea asta. Daca tragi o bășină la BAC sau la alt examen important ești dat afara din sala de examen sau te alegi doar cu o...? (mai mult)
E adevărat că grecii nu pot pronunța grupurile de cuvinte ce, ci și in loc de ceapă spun țeapă?
Dacă plângi de la ceapă acelea sunt lacrimi de crocodil?
Cum sa fac ca sa am o gandire pesimista? Vreau sfaturi. P.S. Luati in considerare categoria.
Dacă renunți la contul TPU te transformi in vampir?
Nu vi se pare că proștii de acum 20 de ani erau mai deștepți decât proștii din zilele noastre? :))
Când cineva spune cuvântul capră la ce vă gândiți? La cea de tăiat lemne? Sau obiceiul de a merge "cu capra"?
Voi credeți în blesteme și în previziune, clarviziune, dejavu!? Mă sună ieri o patroană de cabinet dentar că nu ii merge vacumu si o freză, turbină, turbomotor. (Pe strada Vârfureni în...? (mai mult)
Dacă bei alcool și un țânțar bea sângele tău atunci se imbată? Dar un vampir?
Mai sunt bancurile la modă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!