leonardk
| leonardk a întrebat:

4. Despre informatiile corecte si adevarate.
Un puscarias, condamnat la inchisoare pe viata pentru asasinat premeditat, evadeaza de la puscarie dupa 22 de ani de condamnare.
Tot fugind de politie, intra in casa unor tineri casatoriti, care dormeau. Puscariasul il leaga pe barbat de un scaun si pe femeie de pat. Isi apropie chipul de gitul femeii pentru citeva secunde, iar apoi iese din camera.
Tirind scaunul, barbatul se apropie disperat de sotia lui si-i spune:
Dragostea mea, acest om nu a vazut o femeie de ani de zile. L-am vazut cum te saruta pe git. Profit acum ca a iesit din camera ca sa-ti cer sa-l accepti, sa-i faci toate voile si tot ce ti-o cere. Daca vrea sa faca sex cu tine, nu-l refuza si prefa-te ca-ti place! Nu-l fa sa se supere cumva! Vietile noastre depind de asta! Fii tare, dragostea mea. Eu te iubesc!
Tinara sotie îi spune sotului ei:
- Dragul meu, ma simt magulita ca gindesti astfel. Intr-adevar, acest om nu a vazut o femeie de multi ani de zile. Dar el nu ma saruta pe git, ci imi spunea la ureche ca tu îi placi si voia sa afle daca pastram vaselina in baie. Fii tare, iubirea mea! Si eu te iubesc!
Concluzie: A nu fi informat corect poate duce la neplaceri serioase. Informatia prompta si exacta este fundamentala pentru a evita cu succes atacul concurentei neloiale si suprizele ingrate.

2 răspunsuri:
auran
| auran a răspuns:

Un tip intra intr-un bar si zice:
- sase whiskiuri duble
La care barmanul:
- trebuie ca ai avut o zi data naibi
- da tocmai am aflat ca fratele meu mai mare e homosexual
A doua zi acelasi tip intra in acelasi bar si cere aceleasi bauturi. Barmanul intreaba acelasi lucru si tipul raspunde:
- da tocmai am aflat ca si fratele meu mai mic e homosexual
A treia zi scena se repeta. Barmanul zice:
- la dracu! a mai ramas cineva din familia ta caruia sa-i placa femeile?
- da nevasta-mea!

| anaid a răspuns:

Bancul asta chiar e tarelaughing